• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok büyük bir derdimiz var akıl verin lütfen

şimdi tam anlayamadım mesajı gerçekten yanlış mı göndermiş?
sonuçta o mesajı bir başka kadına yolluyordu değil mi?

Senin arabanın eşi vs yokmu benimde arkadaşımın eşinin telefonu var tabi sokaktan geçen insan değil sevgilisi değil eşi yani eslerde bi nevi arkadaş akraba gibi birbirine gidip geldiğini düşün numara olmasi sorun değil ki adam bunu başka türlü de yapabilirdı demekki kendi sapkinligi var
Bu tarz sapıklıklara dahil olup ne yapsam diye düşünmüyorum ama kafam rahat o insanla karşılaşma durumunda yüzüm kızrmıyr ya da iğrenmiyorum

Bu tarz sapıklıklara dahil olup ne yapsam diye düşünmüyorum ama kafam rahat o insanla karşılaşma durumunda yüzüm kızrmıyr ya da iğrenmiyorum
Umarim başına gelmez saygı duyuyorum ama insan bilse zaten evine barkina sokmaz.hani şimdi pişman olsa dahi bu olayı duzeltmiyor ki zaten neden geliyo neden gidiyo demek suan bize bişi kazandirmiyor sorgulamak yerine belki dusunemedigimiz bir fikir olur da biri yol gosterir diye yazdık buraya.Arkadaş sanmış kendi fesat düşünmediğinden kendi gibi sanmış eşi olmadığında gelme gitme vs durumu yok esli olarak çay kahve sohbet olmuş bence bunlar doğal şeyler bu tamamen o kişinin pisligi

Umarim başına gelmez saygı duyuyorum ama insan bilse zaten evine barkina sokmaz.hani şimdi pişman olsa dahi bu olayı duzeltmiyor ki zaten neden geliyo neden gidiyo demek suan bize bişi kazandirmiyor sorgulamak yerine belki dusunemedigimiz bir fikir olur da biri yol gosterir diye yazdık buraya.Arkadaş sanmış kendi fesat düşünmediğinden kendi gibi sanmış eşi olmadığında gelme gitme vs durumu yok esli olarak çay kahve sohbet olmuş bence bunlar doğal şeyler bu tamamen o kişinin pisligi
Ben bu dedklerinize bşey demiyorum kendim ark eşlerini kaydetmiyorum eltinizde yapabilir bi daha olacaksa da olmz dye dedim msj atmamış ki hızlıca rehbernden göndersin whtspptn acle resim atılmaz atıldı diyelim 20 dk snra gelmz

şimdi tam anlayamadım mesajı gerçekten yanlış mı göndermiş?
sonuçta o mesajı bir başka kadına yolluyordu değil mi?
Yani yanlış gönderdim diyor yada bi nabız yokladi o Allahla kendi arasında bilemiyoruz da başka birine göndermiş olsa bile nasıl bi sapıklık sapkinliktir bilemiyorum karısı 4 aylık hamile

GERÇEKTEN TÜM YORUM YAZAN VAKIT AYIRAN ARKADASLARA TEŞEKKÜR EDERİM.INSAN BAZI DURUMLARDA BOSLUKTA KALIYOR O AN ICIN DOĞRU NEYSE KARAR VEREMIYORSUN BI ANDA BANA GELIP DERDINI ANLATTIGI ICIN ELTIM AILENIN ICINDE OLDUGUMDAN GENEL OLARAK HERKESİN OLAYA VWREBILECEGI TEPKIYI KESTIREBIKDIGIMDEN DIŞARDAN BIRILERININ FIKIRLERINI ALARAK YARDIMCI OLMAK ISTEDIM BUNDAN SONRA ZATEN TAMAMEN KENDİ KARARIDIR GERÇEKTEN DEĞERLİ YORUMLARINIZ ICIN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.AYRICA NACIZANE BI TAVSİYE ASLA KIMSEYE GUVENMEYIN EN AZINDAN ARTIK BEN ÖYLE YAPICAM. ÇÜNKÜ BENİM BAŞIMA GELMEZ DIYEMIYORUM.ALLAH BU TUR INSANLARI ISLAH ETSİN 5 KADINDAN 4 NUN SOYLEYEMEDIGI ŞEYLER VAR.ASLINDA NE KADIN NE ERKEK ALLAH YUVALARIMIZDAN UZAK TUTSUN BÖYLE INSANLARI.TESEKKURLER☺

Eltimin en yakın çocukluk arkadaşının eşi, bugun eltime watsaptan uygunsuz bir fotoğraf gonderiyor, ki gondermeden önce arıyor sana bir fotoğraf gönderdim açma sakin sil diyor, yanlışlıkla oldu diyor ama bunu söylediğinde fotoğraf yok 20 dk sonra bir foto geliyor, kız açmadan sıliyor ama galeride kalıyor, fotoğraf kendi biyerlerini çekip göndermiş, bunlar Eltimin çocukluk arkadaşları, kız bunun üzerine eltim yani ne gerekiyorsa yazıyor, yanlış oldu bilmem ne falan diyerek yalanliyor, sonrasında eltim tabi perişan aksama kadar sonra kız arkadaşı eşini alıp çay içmeye geliyor, utanmadan birde geliyor pislik adam, söylesin mi karısı birde üstüne üstlük hamile, ağla ağla helak oldu çözüm fikir lütfen.
söylemesin

Bence önce kendi eşine söylesin. Erkek olarak iki eş birbirleriyle konuşsunlar. Ama bence kadına söylemeyin. Yazık. Hamileymiş.

Ben olsam önce kendi eşime söylerdim .Bir şekilde görür ya da o pislik adam iftira atarsa kendimi aklayabilirdim kaldı ki zaten aklanacak bir durum yok .Hamile kadına söylenmesine karar veremedim .

Sil bakmadan dediyse bence yanlışlıkla attı diye düşünüyorum.. Net bağlantısına bağlı da 20 dk gecikebilir.
Ya da eğlenesi geldi heralde.
Ama bazı üyelerin söyledikleri mantıklı geldi, eşinize söyleyip eşiniz adamla görüşse daha iyi sanki, bayan hamile olduğu için..

Eltinizin eşi sonradan duyarsa karşılıklı zannedebilir. Böyle bir olay olduğu anda eşle paylasilmali bence hemen. Yoksa suçlu durumuna dusulebilir.

once eltın esıne soylesın
o kısının hanımıda ogrenmelı...

Back
X