- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.853
- 158
- Konu Sahibi merveibo2305

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tacize giriyor. Dava açsa kazanır kadın. Sessiz kalmasın devamı gelir buraya yazıyorum
Bu tarz sapıklıklara dahil olup ne yapsam diye düşünmüyorum ama kafam rahat o insanla karşılaşma durumunda yüzüm kızrmıyr ya da iğrenmiyorumSenin arabanın eşi vs yokmu benimde arkadaşımın eşinin telefonu var tabi sokaktan geçen insan değil sevgilisi değil eşi yani eslerde bi nevi arkadaş akraba gibi birbirine gidip geldiğini düşün numara olmasi sorun değil ki adam bunu başka türlü de yapabilirdı demekki kendi sapkinligi var
Umarim başına gelmez saygı duyuyorum ama insan bilse zaten evine barkina sokmaz.hani şimdi pişman olsa dahi bu olayı duzeltmiyor ki zaten neden geliyo neden gidiyo demek suan bize bişi kazandirmiyor sorgulamak yerine belki dusunemedigimiz bir fikir olur da biri yol gosterir diye yazdık buraya.Arkadaş sanmış kendi fesat düşünmediğinden kendi gibi sanmış eşi olmadığında gelme gitme vs durumu yok esli olarak çay kahve sohbet olmuş bence bunlar doğal şeyler bu tamamen o kişinin pisligiBu tarz sapıklıklara dahil olup ne yapsam diye düşünmüyorum ama kafam rahat o insanla karşılaşma durumunda yüzüm kızrmıyr ya da iğrenmiyorum
Ben bu dedklerinize bşey demiyorum kendim ark eşlerini kaydetmiyorum eltinizde yapabilir bi daha olacaksa da olmz dye dedim msj atmamış ki hızlıca rehbernden göndersin whtspptn acle resim atılmaz atıldı diyelim 20 dk snra gelmzUmarim başına gelmez saygı duyuyorum ama insan bilse zaten evine barkina sokmaz.hani şimdi pişman olsa dahi bu olayı duzeltmiyor ki zaten neden geliyo neden gidiyo demek suan bize bişi kazandirmiyor sorgulamak yerine belki dusunemedigimiz bir fikir olur da biri yol gosterir diye yazdık buraya.Arkadaş sanmış kendi fesat düşünmediğinden kendi gibi sanmış eşi olmadığında gelme gitme vs durumu yok esli olarak çay kahve sohbet olmuş bence bunlar doğal şeyler bu tamamen o kişinin pisligi
Yani yanlış gönderdim diyor yada bi nabız yokladi o Allahla kendi arasında bilemiyoruz da başka birine göndermiş olsa bile nasıl bi sapıklık sapkinliktir bilemiyorum karısı 4 aylık hamileşimdi tam anlayamadım mesajı gerçekten yanlış mı göndermiş?
sonuçta o mesajı bir başka kadına yolluyordu değil mi?
söylemesinEltimin en yakın çocukluk arkadaşının eşi, bugun eltime watsaptan uygunsuz bir fotoğraf gonderiyor, ki gondermeden önce arıyor sana bir fotoğraf gönderdim açma sakin sil diyor, yanlışlıkla oldu diyor ama bunu söylediğinde fotoğraf yok 20 dk sonra bir foto geliyor, kız açmadan sıliyor ama galeride kalıyor, fotoğraf kendi biyerlerini çekip göndermiş, bunlar Eltimin çocukluk arkadaşları, kız bunun üzerine eltim yani ne gerekiyorsa yazıyor, yanlış oldu bilmem ne falan diyerek yalanliyor, sonrasında eltim tabi perişan aksama kadar sonra kız arkadaşı eşini alıp çay içmeye geliyor, utanmadan birde geliyor pislik adam, söylesin mi karısı birde üstüne üstlük hamile, ağla ağla helak oldu çözüm fikir lütfen.
Kan çıkar be eşine sylese bi erkeğe bunun kazayla oldğunu anlatmak mümkün müBence önce kendi eşine söylesin. Erkek olarak iki eş birbirleriyle konuşsunlar. Ama bence kadına söylemeyin. Yazık. Hamileymiş.