:26: yinede bazen canımı sıkıyor bu durum
annem çok dağınık ya, her tarafa birşeyler atıyor, arkasından toplaya toplaya bir hal oldum
kaç defa söyledim biraz daha tertipli ol diye ama yok anlamıyor
ne yapsam acaba :26:
çok enteresanmış. Hep anneler şikayet eder çocuklarından aslında ama siz annenizden şkayetçisiniz. Anneniz hep m böyleydi yoksa son zamanlarda m böyle hadi siz şimdi topluyorsunuz küçükken nasıldı. Hem babanız birşey demiyor yani hanım şunları da kaldır gibilerinden. Şaka gibi yaa tertipli ol demişsiniz bir de sanki siz onun annesisiniz. Bence toplamayn kendi eşyalarınızı toplayın sadece. Siz yaptıkça daha çok dağıtacaktır nasıl olsa topluyor diye. Hem babanıza söylryin rahatsız oluyorum bu durumdan deyim o da elini atsın bu duruma yani hiç hoş değil.
çok enteresanmış. Hep anneler şikayet eder çocuklarından aslında ama siz annenizden şkayetçisiniz. Anneniz hep m böyleydi yoksa son zamanlarda m böyle hadi siz şimdi topluyorsunuz küçükken nasıldı. Hem babanız birşey demiyor yani hanım şunları da kaldır gibilerinden. Şaka gibi yaa tertipli ol demişsiniz bir de sanki siz onun annesisiniz. Bence toplamayn kendi eşyalarınızı toplayın sadece. Siz yaptıkça daha çok dağıtacaktır nasıl olsa topluyor diye. Hem babanıza söylryin rahatsız oluyorum bu durumdan deyim o da elini atsın bu duruma yani hiç hoş değil.
Carrie,annen son zamanlarda psikolojik olarak yorulmuş ve bezgin bir ruh hali içinde olabilir mi ??? Çünkü insanlar depresyon halindeyken de böyle davranabiliyorlar...
annesini babasına mı şikayet etsin ?????
annem iş kadınıydı yani hep çalıştı ve herzaman yardımcısı oldu, işlerini yapan, annem sadece yemek yapıyordu, bazen yemekte yapmıyordu çok iyi bir yardımcısı vardı annemin işi bitirdikten sonra bazen yemek, tatlı falanda yapıyordu.
babam birşey demiyordu, zaten boşandılar başka sebeplerden dolayı
anaannem çok titizdi mesela, annem bekarken hiçbirşey yaptırmamıştı anaannem, sonra abim var mesela oda çok titiz, bir kız gibi ev işi yapardı, hatta yardımcı kadının yaptıklarını bazen beğenmiyodu bozuyordu kendisi yapıyodu
yani ailede hep öyleyiz bi tek annem çok rahat, herzaman diğerleri yaptı ya
bazen işten geliyorum yorgun argın sinirden ağlıyorum, her yer dağınık, anne sana yap demiyorum ama en azından benim yaptığımı müdafa et diyorum olmuyo
Merhaba,
Ay ne güzel derli toplusun:)Ben tam tersiyim.Annem peşimden koşturur:)
Sana önerim çivi çiviyi söker anlayışı:)Burada kullanacağın yöntem dağıtmak!Sen de eline ne geçerse dağıt.Onun eşyalarının yerini karıştır.Bulamasın hiçbir şey.Açıkça sölicem ben inanılmaz dağınıktım-pis olmak ayrı bir şey bu arada-;annem de bu yöntemi kullanarak beni yola getirdi.Tabi titiz sevgilin olursa o da işe yarıyor:)
Sevgiler
İş bölümü yapsanız, ilk zamanlarda uymak zor olur belki fakat zamanla alışacaktır anneniz..
Size sıra geldiğinde eğer anneniz işini yapmamışsa sizde o hafta yapmayın, dolayısıyla ikinci hafta anneniz yapmak zorunda kalacaktır.
Aynı evde yaşıyorsunuz yani.Oldukça can sıkıcı evet.Bu dağınıklık işi kolay kolay çözülebilecek bir şey değil.Onunla konuşmayı denediniz mi?Belki sürekli uyarsanız biraz düzelir.ben evliyim ve çoook sinirlendim çünkü eşimde biraz tertipsizdir ama ona en azından bağırıyorum çağırıyorum korkuyo benden dağıtmıyor, odadan çıkma diyorum çıkmıyor, dağıtma diyorum dağıtmıyor ama anneme yapamıyorum ki öyle
bi kaç defa bırakiyim böyle pok götürsün evi dedim, bu seferde gelen giden oluyor utanıyorum ayrıyetten eşim de az dağınık ama çok fazla değil ve bana söyledi bu evin hali ne öyle, oda görüyor annemin çok dağınık olduğunu aslında ve anneme laf söylemesini istemiyorum
Aynı evde yaşıyorsunuz yani.Oldukça can sıkıcı evet.Bu dağınıklık işi kolay kolay çözülebilecek bir şey değil.Onunla konuşmayı denediniz mi?Belki sürekli uyarsanız biraz düzelir.
Aslında bu konu burada çözümlenecek bir konu değil, neticede başka birinin yapma/yapmama durumundan söz ediyoruz...
Biz buradan ne diyebiliriz ne önerebiliriz ki...
Yapılacak tek şey konuşmak,rahatsızlıkları dile getirmek; eh sizde bunu hayli hayli denemişsiniz zaten...:26:
Geriye tek birşey kalıyor, eve tekrar bir yardımcı tutmak...
Aslında herkes en azından aldığını kaldırsa ev epey bir toplanır kendiliğinden. Ama anladığım kadarıyla anneniz epey rahat bu konuda.
Valla bilemedim ki ne denir...:26:
Kaç yaşında kadın, bu saatten sonra değişebileceğini sanmıyorum; ama bu kadar rahat olmasıda tuhaf geldi bana...:44:
canım yaa evlisin bir de yanii. Tabii hadi kendin olsan sadece neyse kimse görmüyor dersin ama eşin görünce kötü tabii. Aynı evde böyle olmakta zor. Oysa ki annen çalışmıyor evde güzelce toplasa etse, sana da dese ki sen kendi odandan sorumlusun karışmam, kendi dağınıklığını kendin topla dese felan onu yaparsın ama hem kendi işini hem onun işini yapınca tabii ki yorulursun iki kat iş. Eşinde annen zaten evdeyken birde kadın almaya sıcak bakmayabilir. Bu durumda benim toplamayın dağınık kalsın anlar belki teorim çürümüş oluyor tabii eşinizde o evde olunca. Peki ayrı bir eve çkmaya gücünüz yok mu yani annenden uzağa değil ama ayrı bir eve çıksanız kendi işindne sorumlu olursun sadece eşinin karşısında öahcup olmazsın belki tek kalınca dağıtamaz nereye kadar dağıtabilecek mecbur toplayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?