Iyi olmus bence. Arkadasinizla iceceginiz bir fincan cayin bile lafini yapacak ve sizi yalan soylemek zorunda birakan karakterde bbrinden kurtulmus oldunuz boylece. Ileride sukur edersiniz.Merhaba ben dün üniversite okuduğum şehre döndüm yaz okulu için erkek arkadaşım burda yaşıyor zaten geldim işte biraz dinlendim.sonra aramın iyi olduğu bir erkek arkadaşım var onunla konuştuk gerçekten iyi arkadaşız çoğu şeyi paylaşırız onunla görüşmeye karar verdik erkek arkadaşıma söyledim ama bu çocukla arkadaş olmamı pek istemiyor o yüzden bi tanede kız gelicek dedim , sevgilimin arkadaşı bizi cafede otururken çekmiş ve ona atmış dünden beri defalarca aradım bana hakaretler etti konuşmaya çalışıyorum anlamıyor çok kötüyüm asla ders çalışamıyorum gitmeni istemiyorum o yüzden uğraşıyorum gel konusalim dedim buz gibi soğudum senden kaçıncı yalanın sana hayatıma alacağım biri gözü ile baktım hatadan iyiki döndüm diyor
zamana bırak üstüne gitme. Kaçan kovalınır oluyorNe yapmaliyim
Allah aşkına ne anlatıyorsunuz siz ya??KENDİNE BU KADAR DERT ETME ARKSADAŞIM... erkek milleti kesin gözü dışardaydı ki pes etti seven insan herzman göz yumar her defasında değil elbette ama gine konuşmaya bılırdı bı sure bırden kestırıp atması cok yanlıs ve nedense erkekler kız arkadası olsa bulussa çekınmezler bız kızlar hep bu konuda yalancı oluruz acaba neden yanı???erkek mılletıne guvenmıyoruz ama onların bıze olan guven tek harekette yıkılıyo bayanların erkek arkadasları olamaz ama erkeklerın olur sen uzulme derslerıne odaklan ..
Niye yalan soyluyorsun?Maalesefyanımızda bi de kız var dedim ama yoktu
zamana bırak üstüne gitme. Kaçan kovalınır oluyor
Şimdi hiçbir şey yapma sadece bekle cevapsız bırakması düzeleceğini gösteriyor. Erkek arkadaşını tanımıyorum ama sanırım sevgililerimizin karakterleri aynı dolayısıyla bir süre telefonunu kurcalamak isteyecek, her şeyi kırk kere sorgulayacak. Sakın hayır deme ve sorularını cevapsız bırakma. Öyle dersen, bu defa hiç düzelemezsiniz.
Benim de eski sevgilim yeni hesap açıp bana Mesajlar atmıştı telefonum ötünce sevgilim de işkillenmişti. Yalan söylemiştim. Hala da bunu bana karşı kullanır.
Bir süre bekleyeceksinLütfen yardım edin ya 12 de mesaj attım konusalim diye cevap yok tekrar yaziyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?