Bu nedir Allah aşkına?erkek milleti kesin gözü dışardaydı ki pes etti seven insan herzman göz yumar
Hiç sanmıyorum.
Bu nedir Allah aşkına?
Konu sahibi "yalan" söylemiş.
Hemde sevgilisinin rızası olmayan bir konuda.
Konu sahibinin daha önceden de yalanları varmış demek ki, çocuk artık bıkmış.
Yani hatayı yapan kadın diye bu kadar ayrımcılık olmaz ya.
Konu sahibi ben sevgilimi bana bu şekilde yalan söylediği için terkettim.
Tamam tek sebep bu değildi ama bardağı taşıran son damla aynen böyle bir mevzuydu.
6 senelik ilişkimi kestirip attım.
Çok üstüne gitme madem. Azıcık zaman ver. Kendi kendine bırak.
Hakettiğini düşünüyorsa bir şans daha verecektir zaten.
Arkadaşımın derdi var o sen yokken benim zor zamanımda yanımdaydı hayatım gidip 1 saat görüşcem deseydin daha iyiydi.Ne yapmaliyim
Ayrıca buz gibi soğudum senden kaçıncı yalanin demiş. . Yani siz birkaç kere soylemissiniz sanırım yalan..Merhaba ben dün üniversite okuduğum şehre döndüm yaz okulu için erkek arkadaşım burda yaşıyor zaten geldim işte biraz dinlendim.sonra aramın iyi olduğu bir erkek arkadaşım var onunla konuştuk gerçekten iyi arkadaşız çoğu şeyi paylaşırız onunla görüşmeye karar verdik erkek arkadaşıma söyledim ama bu çocukla arkadaş olmamı pek istemiyor o yüzden bi tanede kız gelicek dedim , sevgilimin arkadaşı bizi cafede otururken çekmiş ve ona atmış dünden beri defalarca aradım bana hakaretler etti konuşmaya çalışıyorum anlamıyor çok kötüyüm asla ders çalışamıyorum gitmeni istemiyorum o yüzden uğraşıyorum gel konusalim dedim buz gibi soğudum senden kaçıncı yalanın sana hayatıma alacağım biri gözü ile baktım hatadan iyiki döndüm diyor
Buna suçluluk psikolojisi ve kendini aklama deniliyor .. Allah aşkına mesaj atip durmayin biraz bekleyin bakalım. .Kendimi durduramıyorum sürekli mesaj atıp darliyorum
Ay ne alaka erkeğin suçlu olmasıyla?ayrımcılık söz konusu dahi değil bide sormak lazım o erkek acaba sütten çıkmış ak kaşıkmı yalan söylemeye mecbur etmeseydı sevgılısıne saygı duysaydı arkadaş cevresıne zaten kızda yalan soylemezdı yalan söyleyipte aldatmadı sonucta bu sadece bır bahane oldu o erkeğe bukadr basıt ne olursa olsun HAKARET EDEMEZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?