Çok büyük hata yaptım:(

Arkadaşım yazıp durma iyice bunaltma iyice çıkmaza sokma bi dur sende dinlen anlıyorum seviyorsun kaybetmek istemiyorsun, ama eğer gerçekten seni çok seviyorsa ve senin gibi seni kaybetmek istemiyorsa o zaten bi sekilde yazicak yada aricak biraz zaman ver bu şekilde inada bindirir yazmaz .. bi sen dur bekle, bu sefer o merak edip hayirdir sustu diye Arıcak yada yazicak belki..

Baştan sınır koymazsanız böyle olur. Arkadaşlıklara bile karışılan bir ilişki sakattır.
Size sınır koyanlara hooppp dur bakalım diyeceğinize yalanlara başvurursanız sonuç budur.
Bence iyi olmuş. Bugün arkadaşınıza karışan yarın neler yapar kim bilir.

arkadasinla aranda bisey yoksa ki suan sanki aldatmissin gibi ozur diliyosun daha fazla sevgilini sisirme. sen boyle aramaya ben ettim sen etme demeye devam edersen daha da ego yapar bi sus bi dur zaten bittiyse bitti bitmediyse boyle barissanda herzaman basina kakacak. yaptigin kotu ama geri donulmeyecek bisey degil. bu kadar deger veriyosan erkek arkadasina istemedigi biriyle niye gorustun

hazalee98, senın konularını hep goruyorum sen bu cocugu takıntı yapmıssın ustune bi de g*tunu kaldiriyosun, yaz okuluna kalmıssın belli derslerin var alttan, onları vermeye calissana hala ugrasip duruyosun, ustelık yalan da soylemissin, seni iyi gormuyorum butun konularını biliyorum sana yardim da etmeye calistim zamanında yorum yazarak falan ama sende bi degisiklik goremiyorum ve her defasında farklı bir konu actiginda nedense degisik oluyorum

BEN SİZE ŞUNU SÖYLİM HEMCİNS SAVUNMAK DEĞİL, YALAN SÖYLEMESİNİN TEK SEBEBİ ERKEK ARKADAŞINI N VERDİĞİ BÜYÜK TEPKİLER. O ERKEK ARKADAŞI KIZIN ÇEVRESİNE BU KADR MUDAHALE ETMESEYDI YALAN SOYLEMEK ZORUNDA KALMAZDI HERZMAN. YALANA SÜRÜKLEMESEYDİİ KIZI VE İL YALANINDA BIRAKSAYDI OZMAN ŞANS VERDİKÇE DEMEKKİ KONU SAHİBİDE UMURSAMAZ OLMUŞ.ZATEN SEVİYELİ OLSAYDI KONU SAHİBİNE ŞUNU YAPMA BUNU YAPMA ONLA GORUSME DEMEZDİ.BAHANELER ÇOKKİ SIRALAMASIDA KOLAY OLMUŞ OKADR.

Ya lütfen açtığım konuyu başka yerlere çekilmesin zaten çok acı çekiyorum asla polemik olsun istemem tek istediğim yardım edip yol göstermeniz başka anlatacak kimse arkadaşım da yok şu an tekim bulunduğum şehirde o yüzden buraya yazıyorum

Sana akıl veriyoruz hala saat 12de yazdım saat 5 oldu diyip duruyorsun
Almak istemedikten sonra akıl vermenin mantığı da yok

Belli ki ilk yalanın değil. Sana güvenmediğinden görüşmeni istemiyordu belki o çocukla da.
Bırak çocuğun yakasını git ders çalış yahu

Yalan affedilemez tatlım. Belli ki bu da ilk yalanın değil.

Bir musibet bin nasihatten iyidir.
Umarım herşey düzelir ve sizde yalan söylememeyi benimsersiniz.
Ben aynı durumda olsaydım sevgilimin tepkisine değil de düştüğüm yalancı durumuna üzülürdüm.
Erkek milleti bahane arıyor vs demeyin boşuna... bütün insanlar rahatsız olur yalandan

Canım acıyor tek söyleyebileceğim bu çok üzgünüm
Normal.
Yalan söyledin en azından şu saatten sonra ezik gibi davranma.
Yapışma yani çocuğa msj yağmuruna tutma.
Dediğim şeyi uygularsan en azından bir duruşun olur. Hatasının farkında olan ama sonucuna da efendice katlanan biri olursun.
Diğer türlü hem yalancı hem yapışkan güçsüz olursun.
Sana "beni taciz edip durma!" Dese yeridir.

Yazmadım en son 12 de yazdım daha da yazmadım

Şu an aramamak için kendimi zor tutuyorum

Yazmadım en son 12 de yazdım daha da yazmadım

Şu an aramamak için kendimi zor tutuyorum
Benim dediğm msjı yaz sonra hiçbir şeklde ulaşma.
Eğer güçlü iradeye sahipsen yap bunu
Dayanamayıp güçsüz davranacaksan sen bilirsin

Konularım rahatsız ediyorsa üzgünüm paylaşacak biri olsa buraya yazıp kimseyi darlamam ama yok

Konularım rahatsız ediyorsa üzgünüm paylaşacak biri olsa buraya yazıp kimseyi darlamam ama yok

Konuların rahatsız etmiyor, burası herkese aı platform zaten oyle birsey ne haddime ama sen actigin konulara don bir bak ve bu kadar kadının sana yazdıklarına. Hala daha aynı kafadasın ustelık yalan gırla. Seni buna ıten ne?

Tek bi arkadaşım yok burda 2 tane erkek var bide sevdiğim adam bu kadar ve ilk sevgilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…