- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 39
- Konu Sahibi Kartaliceme
-
Sinirlerim gerildi ya üzerinde bu kadar hakimiyet kurumasına nasıl müsade ettin canım ne demek salmamak bu adama acimiyosun kesinlikle tatlım
Çok pardon konudan tamamen alakasız ama hangi ildesiniz?
Neden?
Yıllat önce biz üniversitedeykwn çok yakın arkadaşımın yaşadjklarına benzettim ve merak ettim
Insallah dedigin gibi olurpazartesi olarak düşündüm çünkü pazartesi başka şehre gideceğim ve okuduğum şehre gelmediği sürece karşılaşma ihtimalimiz olmayacak. 3 hafta sonra bayram için eve döneceğim ve eve döndüğümde de çoğu şey yatışmış olur diye düşünüyorum
Insallah dedigin gibi olur
Ayy çok korkunççç ahh be guzelim bence bundan sonra hakkındaki hicbirsey i bilmesinn izini kaybettiremezsin yoksa
İnşallah kuzum yoksa sıkıntım çok büyük
Ben müsade etmesem dahi zorla yapıyor kuzum. Telefonumu elimden alıyor, kimseye ulaşamıyorum. Ya da kalkmamı engelliyor. Kolumdan çekiyor, zorla sandalyeye geri oturtuyor vs. Son 2 gündür tartıştığımızda dönüp gidiyorum, çok üstüme geldiğinde koşmaya ya da bağırmaya başlıyorum ki kurtulabileyim
Sana bu sekilde davranan birinden kurtulmak pek kolay olmicak, farkindasin dimi?Geri döndügünde de yelkenleri suya indirme sakin...
Neee gidiyoruz mu aman allahım
Ozaman konuyu kapatmaya calistiginda, sen yine ac. Baktin dinlemiyor bi kere bitti diye bagir, ister istemez kulagina girer. Zorla güzellik mi kaldi ya...Ya kurtulabilirsem bir daha asla barışmam zaten ama dediğim gibi ayrılmaya çalıştığımda hep konuyu kapatıyor. Çıkmaya başladığımızda da bunu sonradan öğrenmiştim
Cnm bnm arkadaslara katiliyorym kurt se uzak dur zaten.butun hayatin mahvolur.omrun cocuk dogurmakla evde pencere arkasinda gecer.sen evde cocuk bakarken o disarda hovarsalina devam eder.bitaneyle yetinmezler hic brzamn sen evde onu bekleyen garanti olursun disardakiler ise gonlunu eglendirdikleri hic zamn kaybetme ve kesinlikle gorusmeyi kes sana nasil bi insan oldunu agziyla anlatmis nesine kiyamion.bi insan yedisinde neyse yetmisindede o olurmus .cok palavra skarlar seni inandiriverirler iki dakkada sakin kanma sozlerinePazartesi gideceğimi biliyor, geçen gün konuştuğumuzda ne zaman gidiyoruz demişti umarım gelme gibi bir şeyde bulunmazz
Ozaman konuyu kapatmaya calistiginda, sen yine ac. Baktin dinlemiyor bi kere bitti diye bagir, ister istemez kulagina girer. Zorla güzellik mi kaldi ya...
Bu arada oturdugun yeri biliyor mu insan?
Innşallahhh canım yaa ama dedin ya yanımda değilken soğuk oluyo öle bişi değildir umarım bence varya sen ayrılmaya filan uğraşma ilgiyi alakayi konuşmayı paylaşımı kes ve kaç kaaaaç
Cnm bnm arkadaslara katiliyorym kurt se uzak dur zaten.butun hayatin mahvolur.omrun cocuk dogurmakla evde pencere arkasinda gecer.sen evde cocuk bakarken o disarda hovarsalina devam eder.bitaneyle yetinmezler hic brzamn sen evde onu bekleyen garanti olursun disardakiler ise gonlunu eglendirdikleri hic zamn kaybetme ve kesinlikle gorusmeyi kes sana nasil bi insan oldunu agziyla anlatmis nesine kiyamion.bi insan yedisinde neyse yetmisindede o olurmus .cok palavra skarlar seni inandiriverirler iki dakkada sakin kanma sozlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?