- 20 Eylül 2014
- 67
- 15
- 28
- Konu Sahibi Kartaliceme
-
Geçen hafta tanıştınız.Evine temizlik
yapmaya gittin.Bakire olduğunu söyledin.
Sonra dayısıyla tanıştın.Ve başkasıyla olduğunu öğrendin.
Ya sen derdini anlatamadın ya da benim uykum geldi anlayamadım.
Canım kbakma ama hiç evlenilecek biri gibi değil, güven vermiyo bir an önce onunla ve kafeyle ilisigini kes derim
Kesin tavır koyman şart kararlı olursan sana okadar da kolay ulaşamaz dahada saplantılı hale gelebilir uzadıkça
Nasi yani... Detaylari atlayip sadece tek bir yere odaklaniyorum. Sana daha önce biriyle birlikte olup olmadigini sordu, sende hayir diyince evlenebilirz dedi.. Evet deseydin yaka paca kovacakmiydi seni..
Iyy tam kiroymus...
Kaç. Ama ona değil. Ondan kaç da kime kacarsan kaç. Yeter ki ondan kaç. .
uzak durman gerekiyor. Böyle saplantili heriflere uyuz oluyorum. Biri de cikip tamam abi hayir dedi istemiyor demez ki... Ama kusura bakma canim sende de az suc var. Bitti dediginde sözünün arkadasinda durman lazim. Kiyamamissin cocuga. O da zaten birakamiyor diyip iyice yapismistir..kesin tavir koyman lazim seninGerçekten tam böyle oldu. Ne yapıcam bilmiyorum
Şuan memleketimdeyim, pazartesi günü okuduğum şehre döneceğim, döndükten sonra tüm irtibatımı koparsam daha mantıklı olur değil mi?
uzak durman gerekiyor. Böyle saplantili heriflere uyuz oluyorum. Biri de cikip tamam abi hayir dedi istemiyor demez ki... Ama kusura bakma canim sende de az suc var. Bitti dediginde sözünün arkadasinda durman lazim. Kiyamamissin cocuga. O da zaten birakamiyor diyip iyice yapismistir..kesin tavir koyman lazim senin
Ne hakla hayatına bu kadar müdahale edebiliyor anlamıyorum çok daha yeni bi ilişki içersindesiniz adam kendide itiraf etmiş saplantı büyük sorun ve bi sorunla başlayan ilişkinin devamının pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum ayrıca çokta dengesiz geldi temiz biri istiyor fakat tamamen ihtiyaçları uzerinede bir birlikteliği var ,ne hakla!
Valla irtibatini kopartta ne zaman nerde kopartacagin pek de önemli değil. Bak cok ciddiyim. Ve cok gerildim su an. Sen daha açılmamış bir gülsün. Bir densizin gelip koparmasina izin verme..
Pazartesi miPazartesiden itibaren bitiriyorum o zaman. Pazartesiden itibaren 3hafta karşılaşma ihtimalimiz olmayacak en azından okuduğum şehre gelmezsee
Pazartesi micok gec ama olsun. Bitir de gerisi teferruat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?