Çok büyük sıkıntıdayım kızlar yardım edin nolur :(

bu okuzler önüne gelen her kizla beraber olmak ister is evlilige geldimi bekaret arar andavallilar.bu kizcagizada evlenmek istediginden sordugunu sanmiyom yoklsma yapmis.

bu okuzler önüne gelen her kizla beraber olmak ister is evlilige geldimi bekaret arar andavallilar.bu kizcagizada evlenmek istediginden sordugunu sanmiyom yoklsma yapmis.
Beyinleri iki zar arasi gidip geliyor onlarin boyle insanlara acimicaksin ayrilcaksin geri donup bakmicaksin bile nolmus ne halt yemis diye yada acicaksin butun omrun onu cekmekle gecicek yillar sonra elinde koca bir hicc ne ugruna kimin icin savas verceksin

Uff sacma sapan bir tip iste...neyi düşünüyorsun..seni saplantı yapsa zaten surekli arar sorar adam ilgilenmiyormus ki..

1.) 21-22 yaşındaki çocuk cafe işletiyor?? Nasıl bir cafe küçük büfe tarzı mı?

2.) Ailesinden ayrı yaşıyor?? Demek ayrı yaşıyor ki evine temizliğe gidiyorsun. Orada istenmeyen bir şey olursa kılıfın “ama ben temizliğe gitmiştim” bu yalana sen de inanmayarak gidiyorsun ama neyse…

3.) 21-22 yaşında sen bakiresin diye seninle evlenmek istemesi, sonrasında birlikte olmak istemesi ve dengesiz ruh hali..

Bu insanla olmak zorunda mısın?

Kızlar uzun bir aradan sonra döndüm. Öncelikle herkese iyi- kötü yorum yaptığı için teşekkür ederim. Tamamen çıkardım hayatımdan. Engelledim. Birkaç kere aile üyelerim yanımdayken yanıma gelmeye çalıştı, farklı numaralardan vs iletişim kurmaya çalıştı ama benimle iletişim kurmasına hiçbir şekilde izin vermedim. Artık mutlu ve özgürüm, tekrar teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışan herkesee :)

Konunun tatlıya bağlanması güzel olmuş. Bundan sonra da mantıklı kararlar vermen dileğiyle...

Bence bakire olman daha öncekiler bakire olmadığı için kusura bakma ama bide bakirenin tadına bakayım demiştir anlattıklarından hiç sağlam ayak gelmedi bana dikkat et kendine bunun amacı pek iyi gelmedi bana

Bence bakire olman daha öncekiler bakire olmadığı için kusura bakma ama bide bakirenin tadına bakayım demiştir anlattıklarından hiç sağlam ayak gelmedi bana dikkat et kendine bunun amacı pek iyi gelmedi bana

Canım ayrıldım zaten bana hiçbir şekilde ulaşamıyo artık tüm iletişimi kestim

Canim o seni cepte tutup baska kizlarlada gonlunu edcek sana bakire olup olmadigini sorma amacida senle birlikte olabilme imkani var mi diye soruyo bakireysen evlenelim demeside ayri bi olay dar dusunceli dengesiz bi insana benziyo isi dusunce canim bitanem hayatim normaldeyken soguk davraniyo bence onu hayatindan cikarmali onun ulasabilecegi herseyide engellemen lazim

Katiliyorum sana kizlarin gelecegini elinden alirlar evlenmeye gelince bekaretini kaybetmemis kiz ararlar oglan sadece aralarinda bise olabilir mi diye sormustur haklisin.

yaptım zaten canım tamamen çıkarttım hayatımdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…