Çok can sıkıcı bi durum

Eşiniz rahatsız oluyorsa açsın ağzını iki laf söylesin o da ,madem sert erkek istiyorlar sert olsun o da istedikleri gibi ama onlara karşı,yok olmuyorsa zaten sorun yok.Siz rahatsız olduğunuzda da sert tepki verin ,öyle beddua ile tehdit edip ,hayat boyu haklı olmak diye bir güzellik mi var ,haksizsa istediği kadar etsinler.Ama eşinizin çalıştığı yer babasının işyeri ise getirdikleri kadar götürdükleri de olacak haliyle ,aile işyerinde bir baba figürü varsa herkes ona itaat ediyor , haksızlığa ya da hoşlanmadığı şeylere de ses çıkaramıyor malesef

Eşiniz rahatsız oluyorsa açsın ağzını iki laf söylesin o da ,madem sert erkek istiyorlar sert olsun o da istedikleri gibi ama onlara karşı,yok olmuyorsa zaten sorun yok.Siz rahatsız olduğunuzda da sert tepki verin ,öyle beddua ile tehdit edip ,hayat boyu haklı olmak diye bir güzellik mi var ,haksizsa istediği kadar etsinler.Ama eşinizin çalıştığı yer babasının işyeri ise getirdikleri kadar götürdükleri de olacak haliyle ,aile işyerinde bir baba figürü varsa herkes ona itaat ediyor , haksızlığa ya da hoşlanmadığı şeylere de ses çıkaramıyor malesef
Yok canım babasının degil genelde eşimle ikisinin diger kardesleri uzakta mesleklerini yapıyor bi esim babasiyla beraber babasi da amca ve yegenleri

Valla benimki de hadi bi toz bezi ver de ben sileyim sen süpür der annesi arayınca yorulduk evi temizledik der kadın da şaşırır ama tepki vermez önceleri çok söylüyordu sana mı kaldı diye şimdi artık alıştı Oda.. yorgun değilse yemek yapar bu niye rencide edilecek bi durum olsun ki siz eşinize boşver ben senden çok memnunum Allah razı olsun diyin Şevki kırılmasın

Evinizde olan en ufak şeye bile dahil etmeyin onları, birebir göreceği zamanlar da dikkat edin. Eşiniz farkında herşeyin allahtan.

Ayrıca yardım etmenin hiç bir rencide olacak durumu yok. Gurur verici ne güzel ki eşine yardım ediyor. Allah mutlu etsin, daim etsin canını sıkma.

Ay allahım bazı erkeklerin sesine kıran girdi herhalde
Cevabını verememiş mi babası onu güya eziklerken o da ataerkil kafa yapısı sebebiyle tek kelime edemedi herhalde. Böyle insanları gördükçe babamın kıymetini daha iyi anlıyorum beni cin gibi yetiştirmiş

Eşim babasıyla aynı iş yerinde çalışıyor küçüklükten beri, şuan kuzenleri amcası hala oğlu vs. Eşim bana yardım eder ev işin de bi dedigimi iki etmez çok şükür kp bunu is yerinde soyleyip eşimi rencide ediyormuş karısı çağırınca hemen gidiyor sofra topluyor vs. gibisinden bunlar söylencek şey mi işte karı ağzına bakıyor vs. E doğal olarak eşim rencide oluyor düşünüyorum da bi baba bunu neden yapar? Geçen gün kaynanamlarda aramızda bi olay geçti onu anlatmış yav arkadaş kol kırılır gen içinde kalır bu nedir.. Severdim kendisini ama çok soğudum bi insan oğlunu küçük düşürmez. Eşim babasının yanında genelde yaptığı şeyleri yapmaz onlardayken bende saygıdan sanırdım meğer rezil ediyormuş, kv. Arayıp ne yemek yaptın diye sormuştu eşime o da ben niye yapayım anne dedi genelde sen yapmıyor musun dedi bende arada yapıyorsun dedim telefonda evet arada yapıyorum diyince (çünkü yapar yani eşim sever yemeyi de yapmayı da) kaynana hemen kapadı telefonu, bu durum canımı sıkmaya başladı. Niye bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum..
bazı insanların espri anlayışı sadece bu kadar ne yazık ki. işte hanım köylü, yok ikinciyi ne zaman alacan, akşam için karından izin aldın mı vs...

aranıza fitne sokmak niyetiyle yapmıyorlarsa (ki sizinkinin öyle olmadığını düşünüyorum) bu şekilde kabul edeceksiniz.

ya da ikinci bir seçenek daha var. siz çok daha zekice esprilerle karşılık vereceksiniz. ama bunu herkes beceremez. dikkatli olmak gerekir. dozunuda kaçırmamak lazım.

Eşim babasıyla aynı iş yerinde çalışıyor küçüklükten beri, şuan kuzenleri amcası hala oğlu vs. Eşim bana yardım eder ev işin de bi dedigimi iki etmez çok şükür kp bunu is yerinde soyleyip eşimi rencide ediyormuş karısı çağırınca hemen gidiyor sofra topluyor vs. gibisinden bunlar söylencek şey mi işte karı ağzına bakıyor vs. E doğal olarak eşim rencide oluyor düşünüyorum da bi baba bunu neden yapar? Geçen gün kaynanamlarda aramızda bi olay geçti onu anlatmış yav arkadaş kol kırılır gen içinde kalır bu nedir.. Severdim kendisini ama çok soğudum bi insan oğlunu küçük düşürmez. Eşim babasının yanında genelde yaptığı şeyleri yapmaz onlardayken bende saygıdan sanırdım meğer rezil ediyormuş, kv. Arayıp ne yemek yaptın diye sormuştu eşime o da ben niye yapayım anne dedi genelde sen yapmıyor musun dedi bende arada yapıyorsun dedim telefonda evet arada yapıyorum diyince (çünkü yapar yani eşim sever yemeyi de yapmayı da) kaynana hemen kapadı telefonu, bu durum canımı sıkmaya başladı. Niye bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum..
Keseniz bir olduğu için istediği gibi elestiyor çünkü eşinizi hâlen çocuk görüyor çocuk gibi davranıyor

Back
X