• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok can sıkıcı bi durum

Hadi onlar yakıştıramıyor vs..Eşinizi zorluyor Peki siz neden bu kadar zorluyorsunuz..Telefona uzaktan cevap vermeler falan çok itici.

Eşinizi iki tarafta düşünmüyor Ego tavan!
Dip dibe oturyorduk iftarı bekliyorduk duydum dogal olarak bagira bagira söylüyor ve direk telefonu acar acmaz ne yemek yaptın demesine dayanamadm cevap verdim

Canım baş başa konuşsa zaten sorun olmaz ama koca koca adamlara iş yerinde demesi cok farklı bi durum hele de evin içinde yaşadığımız farklı bi konuyu anlatması
Allah aşkına sizi ifşa etmeyecekse bu konuyu anlatır mısınız? Çok merak ettim 😊

Dip dibe oturyorduk iftarı bekliyorduk duydum dogal olarak bagira bagira söylüyor ve direk telefonu acar acmaz ne yemek yaptın demesine dayanamadm cevap verdim
Diyebilirler.. Orda eşinizi bozmayacaktınız. Haliniz tavrınız hep böyleyse eşinizin işi zor.

• Beğen
Reactions: JES
Söylemiyor zaten canım yapiyor bize geldiklerinde ya da onlara gittigimiz de ama dediğim gibi en son aramızda gecen bi olayı söyleyince hepten sinirlendim
O zaman duruma şöyle yaklaşacağım. Eşiniz ailesini tanıyordur az çok neleri normal bulurlar veya tepkileri ne olur gibi. Eğer laf söyleyeceklerini bildiği halde size yardım ediyorsa ya laf edildiğinde cevaplarını vermesi lazım ya da alınmaması lazım. Hem yanlarında size yardım edip hem de bunu sorun edecek insanlardan yorum duymamayı ummak çok gerçekçi bi beklenti gibi durmuyor.

Bazı büyükler böyle erkek dışarda çalışır evinde yumrugu masaya koyar düşünceleri hala var degişmelerini beklemeyin
Eşinizi toplum için de anlatması küçük düşürmek degil övgüye sebep oldugunun farkına varın

O zaman duruma şöyle yaklaşacağım. Eşiniz ailesini tanıyordur az çok neleri normal bulurlar veya tepkileri ne olur gibi. Eğer laf söyleyeceklerini bildiği halde size yardım ediyorsa ya laf edildiğinde cevaplarını vermesi lazım ya da alınmaması lazım. Hem yanlarında size yardım edip hem de bunu sorun edecek insanlardan yorum duymamayı ummak çok gerçekçi bi beklenti gibi durmuyor.
Annesine de yardim eder ama bu sorun olmuyor anneye yapar oluyor bana yapınca karıya yaptı bak bak bak oluyor

Disaridan etkilenmissiniz anlasilan
En iyisi bu durumu kimseye duyurmamak esiniz bundan sonra herseyi yemekleri dahi siz yapiyomussunuz gibi davranacak
Agizlarina kesinlikle laf vermeyecek yani yoksa konusulur her zaman bu evliliginize dahi yansiyabilir

Bazı büyükler böyle erkek dışarda çalışır evinde yumrugu masaya koyar düşünceleri hala var degişmelerini beklemeyin
Eşinizi toplum için de anlatması küçük düşürmek degil övgüye sebep oldugunun farkına varın
Düne kadar takmıyordum valla ama en son konumuzu anlatinca hemten koptu bende hersey

Eşim babasıyla aynı iş yerinde çalışıyor küçüklükten beri, şuan kuzenleri amcası hala oğlu vs. Eşim bana yardım eder ev işin de bi dedigimi iki etmez çok şükür kp bunu is yerinde soyleyip eşimi rencide ediyormuş karısı çağırınca hemen gidiyor sofra topluyor vs. gibisinden bunlar söylencek şey mi işte karı ağzına bakıyor vs. E doğal olarak eşim rencide oluyor düşünüyorum da bi baba bunu neden yapar? Geçen gün kaynanamlarda aramızda bi olay geçti onu anlatmış yav arkadaş kol kırılır gen içinde kalır bu nedir.. Severdim kendisini ama çok soğudum bi insan oğlunu küçük düşürmez. Eşim babasının yanında genelde yaptığı şeyleri yapmaz onlardayken bende saygıdan sanırdım meğer rezil ediyormuş, kv. Arayıp ne yemek yaptın diye sormuştu eşime o da ben niye yapayım anne dedi genelde sen yapmıyor musun dedi bende arada yapıyorsun dedim telefonda evet arada yapıyorum diyince (çünkü yapar yani eşim sever yemeyi de yapmayı da) kaynana hemen kapadı telefonu, bu durum canımı sıkmaya başladı. Niye bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum..
Aynısını kaynanam yapıyodu artı ogluna erkek adam karı gibi ev işimi yaparmış diyodu Oglu bana yardm etmesin diye....ama baktım birgün damadına diyoki hiç kızıma ev işinde yardımcı olmuyosun yardm etmiyosn diye kızıyodu düşün işte niyetleri ne

Akılları sıra eşinizi manipüle edip, size cephe aldıracaklar. Kendileri öyle olmadıkları için, ama çekememezlik ama başka nedenlerden katlanamıyorlar buna.
Eşinize karşı sakin olun. Ona nasıl mutlu olduğunu sorun bu konular açılınca. Nasıl mutlu isen lütfen öyle davran deyin. Üzerine gitmeyin, belki zamanla kendi terslemeye başlar geri kafalıları.

Benim esim de yemek yapar cocuga bakar acikcasi temizlige cok yardim etmiyor onceden daha cok ederdi ama asla gocunmaz arkadaslari abi sen de cocuga iyi bakiyorsun diye dalga gececek olurlar esim tabiki bakacam cocuk benim degil mi diye cevap verir icli kofte icimi kavurdu arkadasina atti yani asla cekinmez sizin esinizin zihniyeti utanilacak bise oldugunu dusunuyor o yuzden boyle hissediyor dese ki tabiki yapiyorum karimi seviyorum karsidakiler utanir yada susarlar

Benim esim de yemek yapar cocuga bakar acikcasi temizlige cok yardim etmiyor onceden daha cok ederdi ama asla gocunmaz arkadaslari abi sen de cocuga iyi bakiyorsun diye dalga gececek olurlar esim tabiki bakacam cocuk benim degil mi diye cevap verir icli kofte icimi kavurdu arkadasina atti yani asla cekinmez sizin esinizin zihniyeti utanilacak bise oldugunu dusunuyor o yuzden boyle hissediyor dese ki tabiki yapiyorum karimi seviyorum karsidakiler utanir yada susarlar
Canım arkadaşlarının demesi farklı babasının demesi farklı esim rahatsiz olmaz en son ki olaydan sonra ben rahatsız oldum

Ev benim evim kim ne karışır dediği anda eşiniz rencide olmayı, siz de kayınbabanıza sinir olmayı bırakacaksınız.

Eşim babasıyla aynı iş yerinde çalışıyor küçüklükten beri, şuan kuzenleri amcası hala oğlu vs. Eşim bana yardım eder ev işin de bi dedigimi iki etmez çok şükür kp bunu is yerinde soyleyip eşimi rencide ediyormuş karısı çağırınca hemen gidiyor sofra topluyor vs. gibisinden bunlar söylencek şey mi işte karı ağzına bakıyor vs. E doğal olarak eşim rencide oluyor düşünüyorum da bi baba bunu neden yapar? Geçen gün kaynanamlarda aramızda bi olay geçti onu anlatmış yav arkadaş kol kırılır gen içinde kalır bu nedir.. Severdim kendisini ama çok soğudum bi insan oğlunu küçük düşürmez. Eşim babasının yanında genelde yaptığı şeyleri yapmaz onlardayken bende saygıdan sanırdım meğer rezil ediyormuş, kv. Arayıp ne yemek yaptın diye sormuştu eşime o da ben niye yapayım anne dedi genelde sen yapmıyor musun dedi bende arada yapıyorsun dedim telefonda evet arada yapıyorum diyince (çünkü yapar yani eşim sever yemeyi de yapmayı da) kaynana hemen kapadı telefonu, bu durum canımı sıkmaya başladı. Niye bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum..
Size yardım etmesini istemiyorlar kıskaniyorlar sizi bence eşiniz uyarsada anlamiyorlar demekki siz uyarın ailesini,susmazlar yoksa.

Cok sanslisin kuzum oyle aileden boyle adam cikmis
Aslında o laf sokan kaynanada kocasına evde iş yaptiriyordur eminim bundan
,benim tanıdığım bı yaşlı çift vardı kadın kocasına evde bütün ev işlerini yaptırırdi oğluna geldimi ev işi yapınca laf sokardi sırf gelini kiskanirdi halbuki sende yaptiriyorsun niye bu hasetlik.

Kocam benim ağzıma bakar bende kocamin. Bir dedigimi 2 etmez bende onun.
Erkeklik kadınlık iyi geçinebilmek evliliği götürebilmekte gerisi boş iş.

hadi onlar eski kafali da sizi de hatali buldum ben. sanki adam yapmasi gerekenin cok cok ustunde bir sey yapiyormus gibi “ay benim kocammm bana yardim ederrr, yemek yaparrr, evi temizlerrrr” tribiniz varsa hakli olarak dikkat cekersiniz. dunyanin en en en dogal olayi yani erkegin de yemek yapmasi. onu orada kayinvalide var diye hemen araya girip “yooo bazen yapiyorsuuunnn” diye soylemek ne derece dogru?

Back
X