Eşim babasıyla aynı iş yerinde çalışıyor küçüklükten beri, şuan kuzenleri amcası hala oğlu vs. Eşim bana yardım eder ev işin de bi dedigimi iki etmez çok şükür kp bunu is yerinde soyleyip eşimi rencide ediyormuş karısı çağırınca hemen gidiyor sofra topluyor vs. gibisinden bunlar söylencek şey mi işte karı ağzına bakıyor vs. E doğal olarak eşim rencide oluyor düşünüyorum da bi baba bunu neden yapar? Geçen gün kaynanamlarda aramızda bi olay geçti onu anlatmış yav arkadaş kol kırılır gen içinde kalır bu nedir.. Severdim kendisini ama çok soğudum bi insan oğlunu küçük düşürmez. Eşim babasının yanında genelde yaptığı şeyleri yapmaz onlardayken bende saygıdan sanırdım meğer rezil ediyormuş, kv. Arayıp ne yemek yaptın diye sormuştu eşime o da ben niye yapayım anne dedi genelde sen yapmıyor musun dedi bende arada yapıyorsun dedim telefonda evet arada yapıyorum diyince (çünkü yapar yani eşim sever yemeyi de yapmayı da) kaynana hemen kapadı telefonu, bu durum canımı sıkmaya başladı. Niye bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum..