çok canım acıdı :(

frezya_34

kimse vazgeçilmez değildr
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
838
1
96
39
İstanbul
uzun zamandır içimdekileri paylaşacak birilerini arıyordum sanırım şu an doğru adresteyim
herşey 1.5 sene önce başladı..internetten tanıştık o kayseride ben istanbuldaydım..ilk zamanlar sadece dostça olan arkadaşlığımız zamanla ilerledi sevgiye dönüştü..tanışmaya karar verdik beni görmek için istanbula geldi çok etkilendik birbirimizden ve bişeylerin başlaması için ilk adımlar atıldı
mükemmel biriydi anlayışlı olgun konuşkan harika bi aşık herşey ondaydı sanki..1 sene netten görüşmeye devam ettik bu 1 sene içinde 2. kez geldi beni görmeye bu gelişinde evlenme teklifi etti bana çok romantik olmasada seviyordum ve benim için doğru adam o idi...benim ailem ise kesnlikle bu işe karşı çıkıyordu hem internetten oluşu hemde memleketinin uza oluşu sebebiyle istemiyorlardı..güven olmaz diyolardı bu ortamdan karşılaştığın insanlara ama ben her zaman şiddetle onu savunurdumm hatta çok büyük kavgalar etmiştim annemle bu yüzden çok kalbini kırmıştım.. o da biliyordu ailemin istemediğini hatta zaman zaman ben bunlardan bunalıp ayrılalım en iyisi bu işin sonu yok dediğimde bana asla olmaz ben seni bırakmam dayan aşkım bu kadar emik boşuna gitmesin biz eninde sonunda evlenicez derdi..mafoldumben
artık iş öyle bi boyuta geldiki annem ya o ya ben demeye başladı ve ben anneme ayrıldım deyip gizli kapaklı hala onla görüşmeye devam ettim msnden ve telefonlardan.o bana sürekli jestler yapardı hediyeler gönderirdi günün belki 15 saati mesajla msnle geçerdi...1.5 seneyi devirdik böyle bana hiç bi hatası olmadı bu dönem içinde ve haziran ayında 3. kez yanıma geldi..mutluluktan havalara uçuyordum onu gördükçe nasıl özlemişiz birbirimizi sarıla sarıla öpe öpe bitiremiyoruz hasreti..4gün kaldıı yanımda ve hayatımdaki en harika dakikaları tattım onunla her dk dipdibeydik elimi bile bırakmıydu öyleki ayrılıp eve geldiğimde bile sabaha kadar mesajlaşmak istiyordu benimle..4 güzel gün bitti ve ben onu kayseriye geri yolladım :gitme: ordayken yine görüşmeye devam ettik..gittiğinin 1. haftasıydı dedim hayatım burda çekildiğimiz resimleri senin facebookunda paylaşalım yok dedi olmaz ben değiştirdim onun şifresini :uhm: şaşırdım afalladım çünkü hiç ayrı gayrımız yoktur tüm herşeyimizi biliriz.. şifreyi istedim vermedi abuk subuk bahaneler sundu ortaya dayanamadım gittim şifreyi kırdım bi baktım eski kız arkadaşı buna mesaj atmış face ten beni tanıdınmı diye buda 1 hafta sonra görmüş mesajı ve gayet mutlu mesutt seni nasıl tanımam nerelerdesin ne yapıyorsun sakın beni mesajsız bırakma yazmış ihmal etme falan. :1shok: kızda ertesi gün yazmış ben face kullanmıyorum istersen msnden görüşelim die :1shok: tabi ben bunları gördüm tepem attı ve ertesi gün yine şifreyi istedim ondan ısrar edince verdi bende yazışmaları gösterdim ona ne var bunda dedi neden sakladın dedim sen görünce çok kızardın ondan falan dedi kıskanırım diye yapmış.böyle saklayınca kızmayacakmıydım madem kızacağımı düşünüyorsun o zaman mesaj gelince direk söyleseydin haber verseydin dedim abuk subuk şeyler söyledi yine ve ben ona sana güvenmiyorum deyince benden ayrıldı bende benim 1.5 yılımı gözünü kırpmadan silen adamı bende silerim dedim bu sefer yanaşmaya başladı özürler şunlar bunlar bu seferde ben artık sana güvenemem dedim ve ayrldım..bu süre içinde tekrar konuştuk ve barıştık ben barışınca farklı bi msn adresinden bu kızla yine görüştüğünü öğrendim ve görüşmeyeceksin sileceksin onu dedim kabulendi tamam dedi ama bana fazla görüşmeyelim artık dedi bana karşı ilgizleşti soğudu mesaj ben çekmedikçe çekmemeye başladı bi yere gittiğimde haber verdiğimde ilgilenmemeye başladı ve en sonunda bana bu iş olmayacak annen seni bana vermeyecek babamda bizi istemeyini bizde istemeyiz diyor en iyisi ayrılalım yada bana kaç dedi..kaçma olmaz dedim..anneni ikna et olursa öyle olur dedi annemi ikna edemeyince kaçalım dedim ben bu sefer yok dedi kaçarsak babam beni evlatlıktan reddeder ne yer ne içeriz (babası ile birlikte çalışıyor maddi oalrak ona bağlı ) sonra ben annemi ikna ettim olmaz dedi sen buraya gelince anneni özlersin annen hayatımıza müdehala eder olmaz..herşeye bi kulp taktı kısacası ve en sonunda senden birden soğudum sen çok kıskançsın her dk birlikte olmak beni boğdu dedi mafoldumben..bunu bana söyleyen adam beni sabaha kadar mesaj yağmuruna tutan adamdı sabah kalktığımda günaydın akşam yatarken iyi geceler mesajını atan adamdı ve hepsi için ben hata yapmışım dedi bana..ayrıldıkk mafoldumben
hayatımın en kara günlerini yaşadım hiç bi çabama rağmen barışamadık istemedi beni..bi anda 7 kilo verdim iştahyok uyku yok depresyona girdim psikiyatriye bile gittim.. tam 2.5 ay oldu ayrılalı ve ben hala aynıyım
göz yaşlarım kurumuyo hergün ağlıyorum neden allahım diyorum ben bunları hak edecek ne yaptım neden mutlu olamadık mafoldumben
ve unutamıyorum onu bi insan nasıl bu kadar değişir diyorum bi anda nasıl soğur benden ne yapmışım kendimden soğutacak onu
unutmaya çalışıyorum ama sadece kendimi kandırıyorum unuttum diyerek ve kalbimm hergün parça parça oluyorr biraz daha senağlama
şimdi karşıma yeni biri çıktı beni çok seviyo çok değer veriyo ama ısınamıyorum bir türlü onu unutamıyorum hep onla kıyaslıyorum karşımdakini
ne yapacağımı şaşırdım ve bu bunalımdan nasıl kurtulacağımıda bilemiyorum :çok üzgünüm:
çok uzun oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar...sadece yazıp paylaşmak istedim içimde kalan ve kimseye söylemediğim duygularımı sizlerle sizlerle kızlar..:çok üzgünüm:

mafoldumben

hergün şu forumda netten başlayan hikayelerin hazin sonunu okuyorum ve çok üzülüyorum

ikinizin de hiç mi işi yok nasıl 15 saat msnde harcanır ya:hulya:

altı üstü 1 hafta yüzyüze görüştüğün bir adamla nasıl evlilik kararı alabiliyor ve onun için aileni karşına alıyorsun
"ben bunları hak edecek ne yaptım neden mutlu olamadık "dedin ya cevabı yazdıklarında saklı bak... onun için annenin kalbini kırmışsın. büyüklerin sana yaptığının yanlış olduğunu söylemiş ama sen 3 gun gördüğün adama sığınmışsın-tatlicadiarzu-

ne olmuş söyleyeyim; bu adam eskisevgilisinden mesaj almış ve hazır ondan ışık almışken seni tatlı dille uzaklaştırmak istemiş. çeşitli bahaneler sunmuş. en sonunda sen kaçmaya bile evet dediğin için o da senden soğudum ... vs. demiş

üzmeye değmez ama sen bu adama kendini çok kaptırmışsınakannehir

evet canım haklısın kendimi çok kaptırdığımın bende farkındayım
benim hayatımda büyük bi boşluk vardı ve ben o boşluğu onunla doldurmuştum
hayatımın merkezi haline gelmişti
her dk birlikteydik diyebilirim uyku haricinde
msn ve telefon mesajlar falan tüm günümüz birlikte geçiyordu
babası ile birlikte çalıştığından görüşmemiz daha kolay oluyordu
şimdi neye yanıyorum dersenn annemi onun için üzdüğüme yanıyorum mafoldumben
çok büyük bi hata yapmışım farkındayım bu sevgi mi tutku mu neydi bilinmez
beni bi anda aldı sürüklediii mantığımı kullanamaz hale geldimm
ama şimdi tüm gerçekler birer tokat gibi yüzüme vuruyo malesef :çok üzgünüm:

geçmişte yaptıklarına pişman olman sana geçmişi geri getirmez

annenle aranı düzelttiysen gerisi teferruat

cnm bence sen onu tanıdığında boşluktaymışsın ve birden karşına çıkınca etkilenmişsin keşke o kadar ileni karşına almasaydın ama olmuş bir kere bence artık önyargılı olma değişik ortamlara gir arkadaşlar edin gör bak kafanın dağıldığını göreceksin cnm allah yardımcın olsun

ah be güzel arkadaşım,hata üstüne hata yapmışın.ilk sewgili olmanız hata zaten.hadi oldun sonra açığını yakalayıp ayrılmışsın.niye barıştın.

kaçmak lafı geçti arada,aileni bıarkıp nasıl gidecektin netten bulduğun adama.werilmiş sadakan warmış walla ne diyim.umarım zamanında bu tarz düşünceye sahip olduğun için şuan pişmansınıdr.ne olursa olsun aileni bırakıp gitmee

tekrar söylüyorum canım WALLAHı WERıLMıŞ SADAKAN WARMIŞ...

yine bir net aşkı we yine hazin son :umursamaz:

aslında herşey çok basit we acımasızca eski aşk yeniden cazip görünmüş we olan senin sewgine güwenine olmuş..

senin şuanda yaşadığın şey sewgiden öte alışkanlıkların werdiği boşluk, günde 15 saat msn görüşmesi ne demekakannehir

daha fazla düşünme artık, buraya yazarak teselli destek arıosun tabiki anlıorum seni ama hergün her saat bu sayfayı açarak onu yine kendine hatırlatmaktan acını tazelemekten öteye gitmez..

onu sana hatırlatcak herşeyden uzak durmaya çalış..

eeee işler karışınca yan çizmeye başladı işte, hem seni hem diğer eskiyi idare etme çabalarına girmiişş fakat seni dişli görünce tırsmışş.. açıkcası ilk önce onun sana kaçalım demesi ve sonrasında senin ona kaçalım demen çok saçma ve çocukca.. ayrıca 2. görüşmede neyini tam olarak tanımış görmüşte hemen evlenme teklifinde bulunmuş bunuda düşünek lazım.. ve facede resimleri yayınlaman şifreleri değiştime olayı zaten yeterince herşeyi açıklıyor.. evet şuan için acıyor canın yanıyor çünkü sizinki resmen alışkanlık bağımlılık olmuş mesajlar ve 15 saat msn'de yazışmalar resmen alışşkanlık olmuş ve şimdi boşlukta gibi hissediyorsunuz kendinizi fakat bence biraz mantıklı düşünün ve ucuz kutulduğunuz için sevinin böyle bir adamdan.. 2 ipte oynamak iştemiş cambaz olarak düşünmüş kendini ama senin dişli olduğunu görünce busefer kendi yan çizmiş..

bende senin gibi net aşkı mağduruyum ve inanırmısın hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Yalan dolan aldatma bahaneler bahaneler.... benimki de kayserideydi.

Ben çok uğraştım 2.5 yıl dileee kolayy :1no2: bende unuturken çok zorlandım ben bi de o sıralar öss ye hazıranıyordum. Ben de hayatım boyunca hep kilolarımdan şikayetçi olmuşundur ama ondan ayrıldıktan sonra bende tam 9kilo verdim çöktüm resmen unutmaya çalıştığım her an ona ait bişeyler çıktı karşımaa çok ağladımm hayattan soyutlandın. Ondan başkasını sevemeyeceğimi düşündüm ondan başkasını hayal edemedim.... amaaaa
öyle olmuyormuş canımm şu an hayatımda başka biri var. 3 ay bitmek üzere o kadar mutluyum ki anlatamam işte aşk bu sevgi bu dedirtti banaa. Öylee öenmsiyor ki benii öyle çok ilgilenip üstüme titriyor kii inan artık bir an olsun aklıma gelmiyor o vefasız.

sende öyle olacaksınn ama zaman lazım sadece zaman... ilerde çok üzüleceksin ama neye biliyo musun onun için döktüğün göz yaşlarına onun için çektiğin acılara

bence bunun netle alakası yok bunu gunluk hayatta dıpdıbe olan ınsanlar bıle yapmaya calısıyor şanslısın cunku aılenden dahada kopmadan kurtulmusun

ilk başta internet aşklarına pek güvenmediğimi söyleyim.tanıyamıosun çünkü karşındakini.ama siz çok uzun zaman birlikte olmuşsunuz her dk msjlaşıomuşsunuz bi şekilde tanımışsınızdır.erkekler hep böyle canım bi anda nedenini bilmeden soğurlar ilgisizleşirler.yazını okuduktan sonra ilk aklıma gelen neden annenin onu istememesinden sıkılmışş olması ve dier nedende bence eski sevgilisi aklını karıştırmış.çok zor günler yaşıosundur eminim.kendini üzmemeye çalış ve sana en büyük tavsiyemde onu unutmak içinde karşına çıkan ilk insanla henüz birinden yeni ayrılmışken tekrar yeni birisiyle birlikte olma.hep eski sevgilinizle iyi veya kötü davranışları onla kıyaslarsın ve bu seni daha çok yıpratır.gözden uzak olan gönüldende de uzak olur eminim bi dönem sonra unutucaksın.tabiki o geçicek dönem çok önemli allah yardımcın olsun canını da çok sıkmamaya çalış

kurtulduğunu sevinmelisin internettenden adam çıkmaz ben bunu anladım

şu notu unutmayın

hiçbir erkek vazgeçilmez değildir ve ailemizin yerini hiç bir erkek doldoramaz istisnalar hariç tabi
asla ama asla biri için ailenizi arkanıza almayın hayat süprizlerle dolu

allah sabırlar versin net aşkı bu kadar oluyo sanırım

internet askına inanmam heleki uzataysanız..2 gun tanıgınız adama nasıl guvenrsin istediginiz kadar konuşun durun..ve aileni karşına almıssın aileniz üzmüssün hiçibşey ailendn önemli olmamlı...
suan halin normal ama zamanla atlatırsın umarım...şükret olmadıgına kimbilir neydi neciydi bilmiosun çünki ortamını...boşverin gitsin..

yorumlara çok tşkr ederim arkadaşlarr
desteğiniz beni kendime getiriyor inanın :teselli:
bizim bu kadar bağlanmamızın sebebi beni tüm ailesi ile tanıştırmıştı babası hariç
herkes evlenmemiz için can atıyordu diyebilirim hatta annesi ona bu kızı bırakırsan sana hakkımı helal etmem bile demişti benim yanımda
bide benim ona kaçalım dememin sebebi tamamen tüm seçenekleri ona sunup ortada bahanesinin bulunmamasını sağlamaktır yoksa bende o cesaret yok inanın ailemi burda bırakıpta onların desteği olmadan hiç bilmediğim insanların arasına gidemezdim bu sadece bi testti ve sonuç da tahmin ettiğim gibi olmuştu :çok üzgünüm:
çok üzüldüm çok ağladımm hem yaptığım hatadan dolayı hemde sevgime acıdım geçen zamanıma acıdım senağlama
şimdi pişmanmısın diye sormuşsunuz
evet pişmanım canım anneciğimi onun için üzdüğüme
hayatta annemden değerli hiç birkimse olamaz lmaz:
ama şu varki erkeklere olan güvenim tamamen sıfırlandı hayatıma yeni birini sokmak için zaten çok erken
kimseye bu haksızlığı yapamam diye düşünüyorum ama tabiki hayatın kime ne getireceği belli olmaz
bundan sonrası için hakkımda hayırlısı diyorum sadece

kıskançlığı falan bahane etmiş bence zaten yaptığın kıskançlık değil haklı olarak hesap sormuşsun
aşk bu ayrıldıktan sonra can yakıyo malesef ki
unutursun demek istiyorum ama bu şimdi senin için zor olacaktır
seni seven biri varmış onunla birlikte misiniz yoksa sadece ilgisi olduğunu mu biliyosun
ısınamaman normal çünkü başka birine aşıksın elini tutsan onun elini gözüne baksan onun gözünü arasın
ama belki unutabilirsin belki yeni başka bişeyler başlayabilir
kendini koyverme hayatın onla başlamadı ki onunla bitsin....

canımm benim :1hug:
Yaşadıklarına birebir şahit biri olarak seni en çok anlayan benim...ışte bazı yanlışları yaşamadan anlayamıyoruz maalesef..Keşke büyüklerinin sözünü dinleyip daha fazla kendini kaptırmasaydın ama tabii keşkelerin bir anlamı yok artık..Ben nekadar geçte kalmış olsan ,biliyorum çok üzgünsün ama inan anlayabilmene çok sevindim..Zaman herşeyin ilacı canım nelere alışmıyoruz ki bunada alışıcaksın inşaallah..Evet birz güven sorunu yaşayacaksın bundan sonra karşına çıkacaklarda ...Kıyaslamalarda bulanacaksın ama sakın o insanla kimseyi kıyaslama ...O seni gerçekten haketmiyormuş canım...Demekki hakkında hayırlısı bu imiş ...Rabbimden dileğim tez zamanda unutursun ve senin sevgine güzel yüreğine layık biriyle karşılaşır yeni mutluluklara yelken açarşın canım:Saruboceq::1hugpuyorumnanaktan

herkesin bana dediğini bende sana diyeyim
zaman birazcık zaman ..
netten tanışmadım ,aynı şehirdeydik ..
ben evime istanbula dönünce bitirdi ..
sebepsiz
acı ama gerçek erkekler bizim kadar yoğun yaşamıyorlar aşklarını ..
hepsi değil tabi ..

off canım ya...çok zor aşk acısı,Allah sabır versin sana,unutursun elbet,zaman sadece..senin üzülmeni hak etmeyen biriymiş belli bu,savaşmamış senin için..hakkında hayırlısı olsun,çok üzülmemeye çalış nolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…