Demişsinya herkesin egosu başkalarının mutlulugundan önemli.. bu benim mutluluğummus galiba sadece. Hicbir seyimin hatri yokmuş. Şimdi ben gitmesem biz devam etsek nasl olucakki. Çok kırıldım ya çokbu kadar kolay işte...
insanoğlu çiğ süt emmiş, herkesin egosu başkalarının mutluluğundan önemli, altı üstü dayınlar ya, üstelik ailenle gideceksin, ego savaşına dönmüş sevgilinin gözü egosundan başka bişey göremiyor, yazık....
içinin yangınına yazık..
Şimdi canm benim istediklerimi elbet yazmıcaksînz sizin fikirlerinizi istemesem konu acmam. Ama fikrini söylemek var söylemek var. Yargılamadan yardmci olamaz mısın bi insana. Illa konudaki açıkları yüzüne vurmak mı gerek yada. Bak bu kadar insan yorum yapabildi hangisini tersledim hangisi benim istediğimi dedi. Lütfen ama
sevgilime kötü birşey demeyin beni yargılamayın o zaman neler duymak istiyorsan sen söyle biz yazalım..
ben şuna hayret ediyorum aynısını baba ya da abi yapsa,bu kadar karışsa eminim özgürlükten dem vurulur ama iş henüz sevgili olan bir adama gelince ses çıkarmaz,bahaneler aranır.
Çıkamıyorum işin içinden canım ya bende bırakmam seni dedi diye olurdu artık nolur nasıl olur. Çok dağıttı.belliolmaz canım.
hem daha sevgiliyekn bu kadar hakimiyet pek normal değil.
ben 15 yıllık evliyim.
3 yıl da nişanlı kaldık.
hiç bir zaman hala da böyle bir sınır koymamıştır.
zaten ilk başta bana çok güvendiğini söylediğini duyduğum için olabilir demiştim.
velhasılı güven sevgiden önce gelmeli.
bu konuda sıkıntısı var bence.
Kızlar yazcaklarım çok saçma gelicek size biliyorum bencede saçma ama böyle bir durumun içindeyim.
Sevgilim 27 yaşında 4 yıldır beraberiz. Lütfen çok ağır şeyler söylemeyin onada..
Annem babam dedem kardeşim hep beraber bi şehre gidicez biz dayımlara cuma gidip pazar aksami dönülcek. Yok sevgilim gitmicen diyor ve gidersen ayrılırım diyor. Çok canım yanıyor o benden vazgeçmiyor diye ben bu kadar ciddi düşünüyordum onunla kavga etse tamam ama ayrılık diyor.
Aslında dürüst biri hiç yanlışı olmadı bugüne kadar bana ama o şehri sevmiyor istemiyor. Baska bir yerde olsalar tamam diyor. Benide abim çağırdı akrabalara sen salmıcan diye gitmedim diyor. Başkalarının yönlendirmesinden bıktım diyor. Nabıcam ben hasta mı edeyim kendimi de gitmeyim nabaym. Yargılamayın lütfen
yargılamamak mümkünmü. elin herifi ailenle dayınlara gitmene yasak koyuuyor ve sen hastalanma numarasımı yapsam gitmesem diyebilecek kadar kişiliğini yok saydırabiliyorsun. tek suçlu sensin.Kızlar yazcaklarım çok saçma gelicek size biliyorum bencede saçma ama böyle bir durumun içindeyim.
Sevgilim 27 yaşında 4 yıldır beraberiz. Lütfen çok ağır şeyler söylemeyin onada..
Annem babam dedem kardeşim hep beraber bi şehre gidicez biz dayımlara cuma gidip pazar aksami dönülcek. Yok sevgilim gitmicen diyor ve gidersen ayrılırım diyor. Çok canım yanıyor o benden vazgeçmiyor diye ben bu kadar ciddi düşünüyordum onunla kavga etse tamam ama ayrılık diyor.
Aslında dürüst biri hiç yanlışı olmadı bugüne kadar bana ama o şehri sevmiyor istemiyor. Baska bir yerde olsalar tamam diyor. Benide abim çağırdı akrabalara sen salmıcan diye gitmedim diyor. Başkalarının yönlendirmesinden bıktım diyor. Nabıcam ben hasta mı edeyim kendimi de gitmeyim nabaym. Yargılamayın lütfen
Yok zaten bu dediklerinde haklısın. Allah bağışlasın kızını. Nasıl dicem ben tamam gidiyorum bilmiyorum ben onun gibi degilim gerçekten. Belki fazla bağlaniyorum belki fazla duygusalm ne biliyim belki fazla safım. Nasıl biz ayrıldık dicem bilmiyorum.bak benim de bir kızım var böyle konularda sakin olamıyorum o yüzden.bu çocuk daha senin nişanlın bile değil ne hakla bu kadar karıştırıyorsun kendine? üstelik sen oraya ailenle gideceksin değil mi? bir de ayrılıkla tehdit ediyor işte en fenası da bu.yani gitmemen için senin sevgini kullanıyor.buna izin verme.
belki yargılayıcı ya da olumsuz yorumlara tepkin var ama bazen bu yorumlar daha bilinçlendirebiliyor insanı.
fazla emin olma. bazı sinyaller önceden verilir. buradaki gibiAilene gitme demez evlenince eminim ondan. Blöf benimde aklıma geldi ama biz ayrılırsak bidaha barışmayz gibime geliyor. Bunun üzerine blöf yapılır mı riske edilir mi bu kadar
Haklılar benim kızım olsa asla bunu yaşamasını istemezdim. Bunları yapabilen bir adama kızımı veremezdim. Ben sadece yapamıyorum biliyorum cok hatalı ama yapamıyorum hep güzel günlerimiz aklıma geliyor. Nabıcam bilmiyorum beni böyle bıraktığı için ona nasl güvenicem bidaha onuda bilmiyoruminanamıyorum ya sen ailenle gidiyorsun ve sevgilin izin vermiyor. kusura bakma ama ailen varken sevgilin karışamaz.gerçi sen bu hakkı ona çoktan vermişsin.sadece sevgilin o senin kocan değil. kaldı ki kocalar bile aile ile bir yere gidildiğinde çoğu zaman ses çıkarmaz. aile ya. hadi yalnız gitseniz neyse.aileniz bilse bu durumu küser bence ve haklılar
Çevremizde var bi çift cocuk karısını annesinin evinin kapısına bırakıp ordan alıyor. Içeri girmiyor diye mana bulmuştu. Abisinin evliliginde falan hic öyle bi problem yok onların ailede falan ondan dedimfazla emin olma. bazı sinyaller önceden verilir. buradaki gibi
bende diyorumki,bu emri verebilecek kapasitede olan kişiden herşey beklenir.Çevremizde var bi çift cocuk karısını annesinin evinin kapısına bırakıp ordan alıyor. Içeri girmiyor diye mana bulmuştu. Abisinin evliliginde falan hic öyle bi problem yok onların ailede falan ondan dedim
Haklılar benim kızım olsa asla bunu yaşamasını istemezdim. Bunları yapabilen bir adama kızımı veremezdim. Ben sadece yapamıyorum biliyorum cok hatalı ama yapamıyorum hep güzel günlerimiz aklıma geliyor. Nabıcam bilmiyorum beni böyle bıraktığı için ona nasl güvenicem bidaha onuda bilmiyorum
hayır koskoca şehir ya kaç nufüslu öyle bile olsa ne biliyim. bilmiyorum kuzum nabuyor ne düşünüyor hiç hiç bilmiyorumkız ebru şok oldum yeminle.nizamettin 27 yaşında şimdi böyle düşünmeyi çoktan bırkamış olması lazmdı.ergen gibi düşündübelki trip attı diyeceğim ama yaşı itibariyle sanmıyorum.çorluda çekindiği sakladığı bişey mi var yoksa?
onun kafa terellelim.git ya inat olsun.ayrılcaksa da çorluya gittin diye ayrılsın.hayır koskoca şehir ya kaç nufüslu öyle bile olsa ne biliyim. bilmiyorum kuzum nabuyor ne düşünüyor hiç hiç bilmiyorum
ama kuzum sen biliyorsun öyle bi insan değil o kadar ya. bizde aynı şeyi diyoduk hemde beraber diyoduk. konu bu olunca böyle oldu çocuk yaen son sevgilim bana bunu 17 yaşındayken yapıyodu.yaşımız 21 oldu diyorum ne manyakmışız :) bak eğer ufacık bi meseleden ben ayrırlırım diyosa evlendiğinizde de yemği yakarsan ayrılalım der.şimdi taviz verme.sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?