çok canım acıyor yardım edin :(

Demişsinya herkesin egosu başkalarının mutlulugundan önemli.. bu benim mutluluğummus galiba sadece. Hicbir seyimin hatri yokmuş. Şimdi ben gitmesem biz devam etsek nasl olucakki. Çok kırıldım ya çok

bak benim de bir kızım var böyle konularda sakin olamıyorum o yüzden.bu çocuk daha senin nişanlın bile değil ne hakla bu kadar karıştırıyorsun kendine? üstelik sen oraya ailenle gideceksin değil mi? bir de ayrılıkla tehdit ediyor işte en fenası da bu.yani gitmemen için senin sevgini kullanıyor.buna izin verme.

belki yargılayıcı ya da olumsuz yorumlara tepkin var ama bazen bu yorumlar daha bilinçlendirebiliyor insanı.

Ağzın bal yesin

Çıkamıyorum işin içinden canım ya bende bırakmam seni dedi diye olurdu artık nolur nasıl olur. Çok dağıttı.

inanamıyorum ya sen ailenle gidiyorsun ve sevgilin izin vermiyor. kusura bakma ama ailen varken sevgilin karışamaz.gerçi sen bu hakkı ona çoktan vermişsin.sadece sevgilin o senin kocan değil. kaldı ki kocalar bile aile ile bir yere gidildiğinde çoğu zaman ses çıkarmaz. aile ya. hadi yalnız gitseniz neyse.aileniz bilse bu durumu küser bence ve haklılar

yargılamamak mümkünmü. elin herifi ailenle dayınlara gitmene yasak koyuuyor ve sen hastalanma numarasımı yapsam gitmesem diyebilecek kadar kişiliğini yok saydırabiliyorsun. tek suçlu sensin.
verin dizginleri bu rahatsız heriflere. verin. onlarda istedikleri emri versinler size. mantıksızlıklarla dolu ,köle hayatı yaşayın ilelebet.
aferin sizlere. ve sizin gibilere. ne diyeyim ben sana şimdi.
kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlardan biri işte buda .

Yok zaten bu dediklerinde haklısın. Allah bağışlasın kızını. Nasıl dicem ben tamam gidiyorum bilmiyorum ben onun gibi degilim gerçekten. Belki fazla bağlaniyorum belki fazla duygusalm ne biliyim belki fazla safım. Nasıl biz ayrıldık dicem bilmiyorum.

Haklılar benim kızım olsa asla bunu yaşamasını istemezdim. Bunları yapabilen bir adama kızımı veremezdim. Ben sadece yapamıyorum biliyorum cok hatalı ama yapamıyorum hep güzel günlerimiz aklıma geliyor. Nabıcam bilmiyorum beni böyle bıraktığı için ona nasl güvenicem bidaha onuda bilmiyorum

çok sert eleştirenler olmuş , ben de çok sinirleniyorum böyle şeylere ama biraz yazdıklarını okuyunca sakince cevap vermek istedim.

bak canım şuan yaşın gereği mantıkdan ziyade sadece duygusal düşünüyorsun. ilk aşkım çok sevdim gitmesem ne olacak ki ondan değerli mi gibi gibi düşüncelerin var belki de. ama arkadaşların dediği gerçek bugün bir ili sevmediği için göndermeyen adam yarın öbür gün eşin olduğunda her dediğini sana zorla yaptıracak ve sen de o zaman "keşke ilk zamanlar bu kadar taviz vermeseydim" diyeceksin.

hiç kimsenin garantisi yok bugün ailenle gitmeyip ayrılmazsın ama yarın başka bir sebepten ayrılabilirsin. o yüzden daha 18 yaşındayken kendini bu kadar üzme. ailenle başka ne zaman vakit geçireceksin. dayını bir daha ne zaman göreceksin. lütfen aile içinde almış olduğunuz kararlara erkek arkadaşını karıştırma. sen de onunkine karışma. herkesin ayrı bir hayatı var ve herkes birbirine saygı duymak zorunda.

mantıklı düşün lütfen.

fazla emin olma. bazı sinyaller önceden verilir. buradaki gibi
Çevremizde var bi çift cocuk karısını annesinin evinin kapısına bırakıp ordan alıyor. Içeri girmiyor diye mana bulmuştu. Abisinin evliliginde falan hic öyle bi problem yok onların ailede falan ondan dedim

Çevremizde var bi çift cocuk karısını annesinin evinin kapısına bırakıp ordan alıyor. Içeri girmiyor diye mana bulmuştu. Abisinin evliliginde falan hic öyle bi problem yok onların ailede falan ondan dedim
bende diyorumki,bu emri verebilecek kapasitede olan kişiden herşey beklenir.
çünkü adamda mantık yok. kafa hiç yok.
baskıcı zihniyet var.
ben istemiyorum, mantık arama bitti diyecek yapıda biri.
ve bunu yapan kişinin ilerde yapacağı şeylerde ortada. ha bunlara göz yumuyorum kaldırırım dersen devam. hayat senin. bizler deriz gerçekleri,yaşayan biz değiliz sen olacaksın. .

kız ebru şok oldum yeminle.nizamettin 27 yaşında şimdi böyle düşünmeyi çoktan bırkamış olması lazmdı.ergen gibi düşündübelki trip attı diyeceğim ama yaşı itibariyle sanmıyorum.çorluda çekindiği sakladığı bişey mi var yoksa?

zaten bu kadarcık bir nedenden dolayı bırakması da ayrı bir olay.

en son sevgilim bana bunu 17 yaşındayken yapıyodu.yaşımız 21 oldu diyorum ne manyakmışız :) bak eğer ufacık bi meseleden ben ayrırlırım diyosa evlendiğinizde de yemği yakarsan ayrılalım der.şimdi taviz verme.sakın.

hayır koskoca şehir ya kaç nufüslu öyle bile olsa ne biliyim. bilmiyorum kuzum nabuyor ne düşünüyor hiç hiç bilmiyorum

ama kuzum sen biliyorsun öyle bi insan değil o kadar ya. bizde aynı şeyi diyoduk hemde beraber diyoduk. konu bu olunca böyle oldu çocuk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…