Çok Canım Sıkkın

yas aralığına ore sorunları var kızım 21 aylıkken oglum dogdu ılk 3 ay sıkıntı yasamadık oglum hareketlemeye basladı kızımın huyları degıstı hırcın sureklı oglanı dovme ustune cıkma derdınde kuzenı zarar verınce o benım kardesım deyıp sahıplenıyor. psıkologdan destek aldım bı donem kızımın bagırma ve aglamaları benı cok yormustu. bende kızımı etkıenmesın dıye dusunurken oglula ılgılenemeynlerdenım. gece emzırırkn kızım bagırdıgında hemen oganı bırakıp kızıma kostum vıcdan azabı hıc bıtmıyor.oglum olmasaydı kızımla super olurduk kızım bıraz buyuk olsaydı okulda olurdu oglumla ılgılenırdım dıye dıye kendımı yedım ama kacısı yok her yasta farklı sorunlarla karsılacaktık. :KK43::KK43:
Tek değilmişim demek ki
Çok üzücü ya nasıl kurcaz dengeyi

Benim hamileliğim hastanede geçti bulantıdan kendimde değildim, oğlum şuan 3,5 yaşında ve ben 2. Bi çocuğu en az 10 12 yaşında istiyorum, Allah eksikliğini göstermesin ama hamilelik travma oldu bende doğum ve 3 yaşına kadar uyku düzeni olmayan oğlumla resmen işkence yaşadım, amaaaaa zor olmasaydı bu kadar ara vermezdim sizin gibi isterdim artık geçti sağlıkla büyütün nonnişleri:)

Aynı şeyleri yaşadım. Kolay değil hiç. Benim küçük de hiç memeyi bırakmazdı. Onu emzirmekten hiçbir şey yapamıyordum. Ne yemek ne temizlik ne de büyükle ilgilenme vardı. Çok içim yanıyordu. Ama kardeşi oldun diye bana baskı yapan büyük kızımdı. Henüz 4 yaşındaydı kardeşi doğduğunda ve çok bilinçliydi. O yüzden sorun çıkarmadı hiç. Ben şöyle yapardım: Küçüğü emzirirken büyükle oyun oynardım. Şu an emzirdiğim için kalkamıyorum ama oyuna şu şekilde katılabilirim falan derdim. O da tamam derdi. İnanın bu bile tatmin ediyor onları.

Aynı şeyleri yaşadım. Kolay değil hiç. Benim küçük de hiç memeyi bırakmazdı. Onu emzirmekten hiçbir şey yapamıyordum. Ne yemek ne temizlik ne de büyükle ilgilenme vardı. Çok içim yanıyordu. Ama kardeşi oldun diye bana baskı yapan büyük kızımdı. Henüz 4 yaşındaydı kardeşi doğduğunda ve çok bilinçliydi. O yüzden sorun çıkarmadı hiç. Ben şöyle yapardım: Küçüğü emzirirken büyükle oyun oynardım. Şu an emzirdiğim için kalkamıyorum ama oyuna şu şekilde katılabilirim falan derdim. O da tamam derdi. İnanın bu bile tatmin ediyor onları.
Bende eşlik ediyorum inanın
Kardeşi kucağımda evde saklambaç yakalamaca oynuyoruz
Sadece eskisi gibi değil ya benim bile aklıma gelince üzülüyorum:)

Back
X