- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bilmiyorum çok güveniyodu bana şimdiye kadar sınavlarını hep yaptırdı kağıtları okuttu şimdi güveni sarsılcakbence açıklayın hocanıza . sonuçta kağıtları o okuyacaksa birde herkes yüksek not alırsa şüphelenir, sizin kopya çektirdiğinizi düşünür. böylesi daha kötü.
açıkça söyleyin anlar yani sizin hatanız değil ki
Ya ama zaten çağırma ihtimali vardı adamın benim ayarlamam gerekirdi sorun açıklamak değil biraz göz göre göre olduDurumu açıkça anlatın. Burada ne var ki, koskoca dekan taş çatlasa 5 soru daha hazırlayamaz mı? Ayy kendini ifade etmekten bile korkuyorsun bu yüzden mi başına ağrı girdi yani? Diyeceksin ki x hoca acil çağırdı kağıtları toplamak zorunda kaldım gördüler. Ne var bunda?
evet bu aklıma gelmemişti cidden . düşük alan biri yetiştirebilir hocaya . (hele ki çan eğrisi falan varsa )Elif bu durumu saklayamazsın. Sen saklasan da öğrenecek biliyorsun değil mi? Öğrencilerden biri mutlaka ispiyon eder. Hatta sonraki sınav sorularını vermen için tehdit bile edebilirler. Ya da notlarla ilgili isteklerde bulunurlar.. Yapmazsan gidip söylerler. Şu an başkasından duymasındansa senden duysun. Asistanlıktan atacak hali yok ya, insanlık hali daha yeni asistansın.
Sakın erteleme hemen söyle, yoksa çok kötü olacak.
yok artık,
ben anlamadım, ne biçim düzeniniz var, o öğrencilere yazık değil mi, sınav başlamış, erteleniyor,
diğer sınav ertelenecek diye haber veriliyor sonra bir saat kala yapılacak oluyor.
ne biçim bir okulunuz var, tek sorun öğrencilerin 100 alması olsa keşke...
Arayacak kimse olsa arardımyapılır mı böyle şey
yerine birini aramamışsın bile
onu da geçtim madem o çocukları da alıp gitseydin öbür sınava
orada hepsini yapsaydın
hoca duyar zaten de tüm okul da duyar
yani biri ben öğrenci iken bunu yapsa ben herkese anlatırdım
şimdi bile hani orada herhangi bir kişi olsam anlatırım
hocanı ara söyle yalvar yakar gerekirse yeniden benzer sorular hazırla
sorular klasik ise okumuşlardır zaten test vs ise hepsine bakamamışlardır
Ya ama zaten çağırma ihtimali vardı adamın benim ayarlamam gerekirdi sorun açıklamak değil biraz göz göre göre oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?