- 3 Mayıs 2011
- 13.819
- 49.063
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Haklısınız arayıp amlatıcam durumu kendisi şehir dışında bide
Arayacak kimse olsa arardım
Ayrıca götüremezdim öğrencileri neyse anlatıcam mecbur
Hata yapacaksın zaten sen robot değilsin ki onların bile sisteminde sorun olabilir :) kendini ne kadar kötü hissettiğini, aceleci davrandığını vs şöyle açık sekilde çekinme. Bu hatalar sana deneyim kazandıracak zaten. Kendine guven, bu hata yaptiysam ne olmus demek degil de, daha dikkatli olacagim guveni olsun. Digerleri de hissetsin bunu.Bilmiyorum çok güveniyodu bana şimdiye kadar sınavlarını hep yaptırdı kağıtları okuttu şimdi güveni sarsılcak
Bide o ertelenen sınavın olma ihtimali vardı ben aceleci davrandım
Öğrenci milleti nankör maalesefevet bu aklıma gelmemişti cidden . düşük alan biri yetiştirebilir hocaya . (hele ki çan eğrisi falan varsa )
Hafiflemişsindir... Nasıl yapacaksınız şimdi?Neyse hallettik yani ben biraz panik oldum sanırım o kadar yoğundum ki sabah
Tekrardan soru hazırlycam zaten topu topu 5 soruyduHafiflemişsindir... Nasıl yapacaksınız şimdi?
Aynı sınav kağıdını vereceğini düşünüp o sorulara cevap hazırlayanlara büyük darbe olacakTekrardan soru hazırlycam zaten topu topu 5 soruydu
:)) ama tahmin etmişlerdir belki böyle olacağınıAynı sınav kağıdını vereceğini düşünüp o sorulara cevap hazırlayanlara büyük darbe olacakKağıdı alınca yüz ifadeleri ne hale girecek iyi izle
Etseler de yine beklerler umut öğrencilerin ekmeği:)) ama tahmin etmişlerdir belki böyle olacağını
Bence de anlatmanız daha uygun olacaktır.Hocanız anlayışla karşılar umarım.Eğer bölümünüz aynıysa siz yeni sorular hazırlayıp hocanıza yük olmazsınız.?Haklısınız arayıp amlatıcam durumu kendisi şehir dışında bide
Sıkıntı olmaması iyi olmuşş.Tekrardan soru hazırlycam zaten topu topu 5 soruydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?