İki kişinin rızası ile oldu tabıkı ama duygusuzca bişeymiş onun içinBaşlığınızda kullanıldım yazmışsınız. Seviştik demişsiniz. Zannedersem bu eylem iki kişinim rızasıyla oluyor. Diğerine tecavüz diyoruz. Aradaki çizgiyi farkedin lütfen. O sorunuzu da bu eylemden önce sormalıydınız sormak isterseniz ama bir kadın olarak bunu hissettiyseniz sevişmeden önce de hissetmişsinizdir. Ayrıca eşya kullanılır, insan kullanılmaz. Bunun haricinde size üzüldüm. Pişmanlık duyacaksanız yapmamalıydınız. İntikam gibi çocukça şeyler de değerinizi düşürür. Bu kadar düşünce hatasına error verdim
İki kişinin rızası ile oldu tabıkı ama duygusuzca bişeymiş onun için.Tecavüz falan mı oldu?
Kafanıza silah mı dayadı sevişeceksiniz diye? Zorla mı seviştiniz?
Bunlara cevabınız hayırsa kullanılmış sayılmazsınız. Kendiniz isteyip sevişmişsiniz, kullanıldığını herhangi bir durum yok.
Öte yandan adam pisliğin tekiymiş, ayrılmanız yerinde olmuş.
E olabilir. Siz duygularından emin olmadığınız biriyle sevişmeyi seçmişsiniz diyelim biz buna. Tabi gururunuz incinir ama buna siz müsade etmişsiniz. Daha fazla incinmemek için defteri sonsuza dek kapatın. Size hiç birşey hissetmeyen bir adamdan nasıl intikam alacaksınız? Hiç bir harekette bulunmayın daha çok incinirsiniz.İki kişinin rızası ile oldu tabıkı ama duygusuzca bişeymiş onun için
Yanlis anlamayın da parali kadinlara giden erkekler duygulariyla mi gidiyor?İki kişinin rızası ile oldu tabıkı ama duygusuzca bişeymiş onun için
O mantık da biriymişYanlis anlamayın da parali kadinlara giden erkekler duygulariyla mi gidiyor?
Işini görmek icin gidiyor.
Demekki sizin tanidiginiz kiside bu mantıkda.
HaklısınızKonuyu vaktinde açacaktınız. Sevgili olmadığım biriyle sevişmek istiyorum diye. Biz de hayır yapma etme diyecektik. Artık elimizden bir şey gelmez, zamanı geçmişe alıp size yardımcı olamayız.
Tesekkür ederim tavsiye içinE olabilir. Siz duygularından emin olmadığınız biriyle sevişmeyi seçmişsiniz diyelim biz buna. Tabi gururunuz incinir ama buna siz müsade etmişsiniz. Daha fazla incinmemek için defteri sonsuza dek kapatın. Size hiç birşey hissetmeyen bir adamdan nasıl intikam alacaksınız? Hiç bir harekette bulunmayın daha çok incinirsiniz.
YanılmışımTanımadiginiz etmediğiniz birileriyle lütfen sevismeyin.seviştiysenizde arkasinda durun kullanildim demeyin.bile isteye olan olay nesi kullanılmak? Ha bazı insanlar sevişirken duygu arar,bazilarida nefes aldım yeter der bunun farkına varacak durumda oldugunuzu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?