Çok canım yanıyor kullanıldım

o kim köpek harikaymış

Sevgilin bile olmayan adamla niye seviştin. Bile bile lades demişsin. Sonra intikam diyorsun. Adam sana kilolusun diyor, sen yatağına giriyorsun. Onun tarafından duygusallık yok. Senin tarafında var demek. E şimdi ne yapacaksın. İntikam nasıl alınır ki?

Onun burcu ne?
Mutlaka yine yazar geri donucek sakın kabul etmeyin

Bence erkek arkadas ask mesk islerini birakip gelecegine odaklansan ilerde karsina kullanmak isteyen degil de karisi yapmak isteyen adamlar cikar
Ne bu acele

Sevişirken sevgili olmadığınızın gayet farkındaymışsınız ama yani sevgili değildik diyorsunuz üstelik bu birkaç kez de tekrarlanmış bu adam sevişmeden önce size seviyorum falan dememiş ki ne beklentiniz vardı hangi duygu? madem sevişmek için sevmesinin gerektiğini düşünüyordun bu olay olmadan düşünüp ölçüp tartacaktın.

Sen razı olduktan sonra neden bir erkek hayır desin ki gayet sevgili değiliz bana hissin yok olmaz diyebilirdin. Büyük ihtimal çocukla barışan da sensindir belki birlikte olursan sana bağlanacağını birşey hissededeceğini düşündün umduğun gibi olmayınca da intikam alacağım diyorsunuz geçin bu işleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…