- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
ne gecti bu kadar aranizda ailenizle, kardesinizle?
Neddn boyle dusunuyolar ne gectiki aranizda.hata mi yaptiniz acaba onu mu unutamiyolar
Bunu dert ediyorsanız bu kadar kötü bir insan değilsinizdir diye düşünüyorum.
Kardeşiniz durup dururken size neden böyle şeyler söyledi bir şeyler mi fitilledi acaba bu durumu?
Yılların hesabını çıkardı. Çok kötüyüm şu an uzun uzadıya yazamıyorum ama gerçekten ben bunu haketmedim ya
Size gore oyleeir ama ona gore oyle deildir.bide biliyosun kadinlar unutmaz aslaÖyle büyük bir hatam olmadı.
Anladım bir mesajınızı daha gördüm, bir şeyleri biriktirmiş. Bu kadar kötü düşünmeyin. Geçer gider büyük bir nefret değil bence.
Size gore oyleeir ama ona gore oyle deildir.bide biliyosun kadinlar unutmaz asla
Aile arasında olur arada böyle şeyler.
Bazen ağır da konuşulur tamir edersiniz insallah böyle dusunmeyin
kardeş mardeş boş cnm Allah kimseye muhtaç etmesin , öyle büyük beylik laflar da allahın hoşuna gitmez , o çok dilli kardeşini öyle bir sana muhtaç eder ki ayaklarına kapanır feleği şaşar, ablam oldugu için arada biz de birbirimizi kıran sözler söyleriz ama unutulur şimdi sıcagı sıcagına kötü hissediyosundur ama geçer, kimseye de güvenme.
Öfkeyle abartıyordur kardeşin..Sakinleşince tekrar konuşun.
Unutulmaz ama aşılır üzme kendini. Kardeşsiniz. Belli ki dolduruşa gelmiş. Et tırnaktan ayrılır mı hiç.
Peki uzulmeyin.bayramda sarilin kardesinize guzel konusmak isteyin.duzelir araniz.siz isteyin yeterkiHanımefendi kardeşim tarafından silinip atılacak kadar büyük bir hatam olmadı, ki bizim kardeşliğimize herkes imrenirdi. Ben teselli duymak istiyorum lütfen fikir almak adına açmadım konuyu. Bu gece kendime çok zarar vermeden geçsin kafi. Kusura bakmayın çok hassasım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?