- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
üniversiteye gidecek ya havalanmış, sanıyo ki orada onu çok iyi insanlar bekliyo çok güzel arkadaşlıklar kuracak, safım işte, hiç aldırma ve üzme kendini seni mumla arar, gurbeti daha yeni yaşıycak aklı basına gelir.Çok doğru söylüyorsunuz. Ben daha dün ona gidecek diye bir sürü şey verdim tatlı tatlı konuşuyorduk, insan nasıl bu kadar saklar duygularını aklım almıyor
bana gel. farklı değilim. anlıyorum ben seni. kardeş dediğin de acıtır, anne de taraf tutar. öğreniyorsun. kalbini kağıt gibi kesiyor bazı şeyler ama öğreniyorsun, senin konunu okuduğumda şaşırmadım bile. o kadar alıştım insanların en yakınlarının canını hiç düşünmeden acıtmasına. ölüyorum diyorsun ölmüyorsun ama, yaşamıyorsun da. öyle gün dolduruyorsun.
kardeş kardeşi bıçaklamış, dönmüş yine kucaklamış diye bir söz var.
et tırnaktan ayrılmaz öyle aman aman bir hatanız da yok anladıgım kadarıyla. gidince siizi özler bence.. sıkmayın canınızı
acımasız mı olacak bilmiyorum ama kimseye.. malesef. kimseye güvenememe hissi de acayip yaralayıcı bir his.Çok teşekkür ederim. Belki özler belki özlemez ama bugüne kadar için için bana kin beslemesi ne olacak. Yüzüme gülerken biriktirmesi. Hiç mi anlamaz insan, anlamadım. Kime güveneceğiz bu hayatta ya?
Ah pofuduk. Alıştım sanıyorum, sonra bir daha. Bu defa hiç beklemediğim yerden geldi. Ne yapmış olabilirim ben bu kadar. Yazık.
Peki uzulmeyin.bayramda sarilin kardesinize guzel konusmak isteyin.duzelir araniz.siz isteyin yeterki
kardeşim bana "keşke ablam sen olacağına o olsaydı" demişti, teyzemin kızı için. 2010 yazıydı galiba. aylardan ağustostu onu unutmuyorum ama yılı kalmamış aklımda. unutulmuyor, geçmiyor, sadece üstü örtülüyor.
hiçbir zaman beklediğin yerden gelmiyor zaten. bi de dönüp suçu kendimizde arıyoruz.
Ne kadar acı. Ben kendime kızıyorum. Her şeyi affettiğim için, bir şey olmamış gibi devam edebildiğim için. Bana yapılan hataları saymak istesem sayamam şu anda. Ama o aramıza duvar örmüş. Sevgi affedici olmayı sağlamıyor muydu hani? Ne diyeyim ki.
üniversiteye gidecek ya havalanmış, sanıyo ki orada onu çok iyi insanlar bekliyo çok güzel arkadaşlıklar kuracak, safım işte, hiç aldırma ve üzme kendini seni mumla arar, gurbeti daha yeni yaşıycak aklı basına gelir.
acımasız mı olacak bilmiyorum ama kimseye.. malesef. kimseye güvenememe hissi de acayip yaralayıcı bir his.
umarım hallolur sorunlarınız..
Benim kardesim de sinirlenince cok pis saydirir bana, bi de hayatinda kotuye giden ne varsa gelir beni suclu bulur, hic takilmam, huyu boyle. Bazi insanlar arada giydirmeyi seviyor. Bosveein bi de siz kin tutmayin simdi, ikinizden biri dusse yine ilk kaldiran digeri olur.
ben kardeşinden ziyade annene sinirlendim. iki kardeşin arasını düzeltmek yerine nasıl taraf tutmuş. ben hep derim yine diyeceğim. yarın öbür gün kardeşin annene sağlam kazık atacak, sen de artık onlardan kopmuş mutlu yaşayacaksın. kaç ailede gördüm böyle. aile diyip çok sarılmamanı tavsiye ederim. oku iş sahibi ol
Üzgünüm ama kardeşiniz sizi sizin onu sevdiği gibi sevmemiş hiç... çok üzmeyin kendinizi ilerde kendi ailenuzi kurar evlat sahibi olursanız evlatlarınızın sevgisini desteğini görüp kendinizi üzdüğünüz bu geceye yanarsınız... demekki sevdigim kadar sevilmiyorum diyip atın arkanıza .. bundan sonrada insanlara haddinden fazla değer vermezsiniz canınızda bu kadar yanmaz
Abla mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?