Çok canım yanıyor, ölmek istiyorum

Çok doğru söylüyorsunuz. Ben daha dün ona gidecek diye bir sürü şey verdim tatlı tatlı konuşuyorduk, insan nasıl bu kadar saklar duygularını aklım almıyor
üniversiteye gidecek ya havalanmış, sanıyo ki orada onu çok iyi insanlar bekliyo çok güzel arkadaşlıklar kuracak, safım işte, hiç aldırma ve üzme kendini seni mumla arar, gurbeti daha yeni yaşıycak aklı basına gelir.

Ah pofuduk. Alıştım sanıyorum, sonra bir daha. Bu defa hiç beklemediğim yerden geldi. Ne yapmış olabilirim ben bu kadar. Yazık.

Çok teşekkür ederim. Belki özler belki özlemez ama bugüne kadar için için bana kin beslemesi ne olacak. Yüzüme gülerken biriktirmesi. Hiç mi anlamaz insan, anlamadım. Kime güveneceğiz bu hayatta ya?

Çok teşekkür ederim. Belki özler belki özlemez ama bugüne kadar için için bana kin beslemesi ne olacak. Yüzüme gülerken biriktirmesi. Hiç mi anlamaz insan, anlamadım. Kime güveneceğiz bu hayatta ya?
acımasız mı olacak bilmiyorum ama kimseye.. malesef. kimseye güvenememe hissi de acayip yaralayıcı bir his.
umarım hallolur sorunlarınız..

Benim kardesim de sinirlenince cok pis saydirir bana, bi de hayatinda kotuye giden ne varsa gelir beni suclu bulur, hic takilmam, huyu boyle. Bazi insanlar arada giydirmeyi seviyor. Bosveein bi de siz kin tutmayin simdi, ikinizden biri dusse yine ilk kaldiran digeri olur.

ben kardeşinden ziyade annene sinirlendim. iki kardeşin arasını düzeltmek yerine nasıl taraf tutmuş. ben hep derim yine diyeceğim. yarın öbür gün kardeşin annene sağlam kazık atacak, sen de artık onlardan kopmuş mutlu yaşayacaksın. kaç ailede gördüm böyle. aile diyip çok sarılmamanı tavsiye ederim. oku iş sahibi ol

Üzgünüm ama kardeşiniz sizi sizin onu sevdiği gibi sevmemiş hiç... çok üzmeyin kendinizi ilerde kendi ailenuzi kurar evlat sahibi olursanız evlatlarınızın sevgisini desteğini görüp kendinizi üzdüğünüz bu geceye yanarsınız... demekki sevdigim kadar sevilmiyorum diyip atın arkanıza .. bundan sonrada insanlara haddinden fazla değer vermezsiniz canınızda bu kadar yanmaz

hiçbir zaman beklediğin yerden gelmiyor zaten. bi de dönüp suçu kendimizde arıyoruz.

Ne kadar acı. Ben kendime kızıyorum. Her şeyi affettiğim için, bir şey olmamış gibi devam edebildiğim için. Bana yapılan hataları saymak istesem sayamam şu anda. Ama o aramıza duvar örmüş. Sevgi affedici olmayı sağlamıyor muydu hani? Ne diyeyim ki.

Bende yaşadım zamanında aynılarını. Kardeşlerimden olan şeyi unuttm. Tabiki acısı kalıyo ama annemden gelen şeyleri hiç unutamıyorum ara ara aklıma gelir. 10 sene oldu nerdeyse ama yinede üzülüyorum o günleri konuşunca.
Kardeşinize darılmayın, üniv yeni gidicek galiba şuan küçük fikirleri çok oturmuş değildir zaten zamanla bugnlerde yaptığının hata olduğunu yaşayıp görecektir. Ama annenizle nasıl düzelir bilmiyorum. Biz düzeldik ama uzun zaman aldı.

sen ablasın çünkü.

dün şehzadeye saydırdım. ona söylediklerimi sana da söyleyeyim, konuyla alakalı gibi.

küçüğün yaptığı saygısızlık daha kolay affediliyor. ama büyüğün yaptığı saygısızlık unutulmuyor.
görümcemin bana söylediği her şeyi sineye çektim ben. onun geçtiği yoldan geçtim çünkü. küçük işte. benim kadar pişmemiş, hata yapabilir. benim ne hissettiğimi anlayamaz. anlaması da gerekmez. yaşının heyecanıyla yanlış yapabilir.
ama kayınvalideminkiler unutulmuyor. o benim geçtiğim yoldan geçti çünkü benim heyecanlarımı yaşadı bazı şeyleri anlıyor olması gerekirdi.

o hesap işte. sen kardeşinin hatalarını sineye çekersin. o yoldan geçtin sen. anlarsın. o seni anlamaz ama sen onu anlarsın. annenin yaptığına girmiyorum farkındaysan.

kendi kardeşimden örnek vermek istemedim, benim de yaram hala sıcak çünkü.

Biz de cok kavga ettik kardesimle. Cok yaraladik birbirimizi. Evlendik simdi benim kardesim oldu. Esim icin de durum boyle. Oluyo oyle. Kardes kardesi nasil acitacagini iyi biliyo. Ama belli ki hatalariniz da var. Sinirlenince kotu soz söylemek bence ciddi bi olay. Bunu cozmeye calisin. Yuvalarinizi kurduktan sonra birbirinizin vazgecilmezi olmaniz kuvvetle muhtemel.

Kaç yaşında kardeşin?? Benim yirmi yaşında kardeşim var bugün olmuş hala ağzından çıkan lafı kulağı duymaz söylediği laf nereye gider bakmaz karakter olarak çok cana yakındır normalde aslında

Ya ben bazen ne dediğimi bilmem ama herkesin bir kötü huyu yok mudur, bu kadar mı tolere edilemedim. Kötü söz söylediysem ertesi gün hasta oldu üzerini örttüm. Çünkü tartıştığımız ve çözdüğümüz an geride kalırdı, aile bu demekti benim için. Yanılmış oldum. Bakalım o anlayacak mı aile ne demek.

acımasız mı olacak bilmiyorum ama kimseye.. malesef. kimseye güvenememe hissi de acayip yaralayıcı bir his.
umarım hallolur sorunlarınız..

Şu an o his çok ağır geliyor esasen. Hiç beklemiyordum. Çok sağolun.

İlk defa böyle yaptı ve inandırdı beni. Zamanla kabulleneceğim. Böyle bir şey affedilemez benim gözümde, ne yazık ki.

Bazen kardeşler arasında bu kadar sert konuşma geçer. Biz de ablamla çok kavga ediyoruz yeri geliyor ağza alınmayacak laflar ediyoruz ama beş dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi konuşuyoruz. Uzağa gidince sizin kıymetinizi anlar hiç merak etmeyin. Annenizin yaptığı hiç hoş olmamış ama yine de ailedir. Bir şey olsa ilk birbirinize siz koşarsınız.

Ağladım, dedim ki sen de beni istemiyorsan çekip gideyim. Benim tansiyonumu çıkartıp öldürmek istiyorsanız başka yollar deneyin bu sökmüyor çünkü dedi.

Çok teşekkürler. Durum buymuş gerçekten. Ben onun için kaç kişiyi karşıma almıştım oysa.

Abla mısınız?

Evet ben 25 yaşındayım o 19.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…