- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
çık çık. gerçi nereye gidersen git düşüneceksin zaten ama kafanı doldur.
bak ben aynı yoldan geçiyorum. spor, yürüyüş, kuaför çare değil. genelde bunları öneriyorlar neden bilmem. kafanı meşgul edecek şeyler lazım. dün ben çorba karıştırırken çıldırıyordum çünkü kafa boş kaldı.
sen naparsın bilmem de ben böyle zamanlarda d&r dost falan takılırım. ya agora yakın mı sana orası benim çok hoşuma gitmişti orda olsam giderdim.
Ay sen çok yaşa pofuduk iyi güldüm şu lafa
Ben boşanma dönemi acısını alışverişle ve yürüyüşle attımYani herşey bunlarla geçmiyor tabi ama faydası oldu diyeyim. Sanayide doğru düzgün yürüyecek yer de yok ama öğle aralarında çıkar yorulana kadar yürürdüm.
yürürken ben çok düşünüyorum ya iyi gelmiyor. ne bileyim daha da bunalıyorum bunları yapınca.
İyi de bu bahsettiğiniz kişi kardeşiniz birinin demesiyle sizden neden nefret etsin teyzem doldurmuş diyorsunuz aynı evde birlikte büyümüş insanlarsınız yani başkasının lafıyla olacak iş mi bu hele ki annemde onayladı diyorsunuz ne yaşandı ki kardeşin nefret ediyor, annen onaylıyor onu anlayamadım diğer konularınızda da ailenizle ilgili bir bunalım haliniz yok. Bence kardeşinizi annenizi alın karşınıza konuşun ne kötülüğünü görmüşler hiç sebepsiz çok saçma.
he o da var tabi doğru. aşk-ı memnu izliyorum şu an, yayınlandığı dönemde izlememiştim, sarıyormuş he.
Bi dolaştım geldim ama yok. Dediğin gibi yürürken de aklımdan çıkmadı, kafamda döndü durdu olaylar. Daha çok yeni olduğundan bu kadar yoğun düşünüyorum tabii, bir süre sonra iyi gelecektir yürüyüş koşu vs. En azından mutluluk hormonu salgılattığı bilimsel gerçek.
Agora'yı ben de severim ama bugün gözüm kesmedi. Bir de kalabalık beni daha kötü etkiliyor canım sıkkınken.
Aşk-ı memnu mu yayınlanıyor? Bu kafamı dağıtabilirdi bak
burda hava püfür püfür resmen ya. veya ev serin bilemiyorum.
belki ben ters bi zamanda gitmiştim, agora çok sakindi boştu.
ben ilk zamanları boyama yaparak aşmıştım bak o iyi geliyordu.
tv2de. sinir oldum izlerken gerçi ama peyker ne kadar güzel kadın ya.
aileniz öz aileniz mi?
öz veya üvey farketmez gerçi siz ailesiniz. ve aile içerisinde böyle şeyler olur. onlarında içi acıyodur bu durum için. kendinizi yıpratmayın geçecektir
Burası çok sıcak. Bizim ev serin olur normalde ama bugün evde bile piştim. Esmiyor klişesine girmek istemiyorum.
Bayram üstü ya felaket kalabalıktır bütün avm'ler. Bir de okullar açılacak. Aman düşünmek bile istemiyorum kalabalığı.
Ya saçma, sıkıcı tabii ki türk dizisi sonuçta ama eğlenme amaçlı izlediğinde keyif alıyorsun. Biz insanın gözüne sokulan lüksün bayağı geyiğini yapardık. Kardeşimle izlerdik ya düşününce izlemesem daha iyi belki
bayramı unuttum ya doğru.
aman ya her şey herkesi hatırlatıyor işte. onun çaresi yok.
Takma kafana hassas donemi demisinki acaba
Çok can sıkıcı. Hele senin benim gibi fazla düşünen insanlar için.
https://eksisozluk.com/firdevs-yoreoglu-ile-kadinlik-ogreniyoruz--2245508he o da var tabi doğru. aşk-ı memnu izliyorum şu an, yayınlandığı dönemde izlememiştim, sarıyormuş he.
Hep iyi şeyler duymak istiyorsunuz biliyorum. Annenize niye kızdığınızı anlıyorum. Kardeşinize niye kızdığınızı anlamıyorum.
Sinirlendiğinizde ağzınıza geleni söylediğiniz için size karşı negatif duygular hissettiğini söylemiş. Hem de bunu sizi taciz etmeden, sakin sakin yapmış. Bir sebep sonuç ilişkisi anlatmış. Böyle hissediyorsa ne yapmalıydı? Rol mü yapmalıydı? Annenizle birlik olup arkanızdan konuşması dışında bir hatasını görmedim. Biriktirmeyip olaylar oldukça söyleseydi daha iyi olurdu, o zaman iş nefrete kadar gitmezdi belki ama biriktirmek zorunda kalmasının da mantıklı bir açıklaması varmış.
Aynı şeyi bir kadın kocasına söyleseydi de normal karşılardım. Kadın kocasına "Sen sinirlendiğinde hep ağzına geleni söyledin, beni çok kırdın, hep içime attım ve artık böyle hissediyorum" dese kim ne diyebilir? Anca "neden biriktirdin, neden daha önceden söylemedin" denebilir (ki buna hakkımız olduğundan da emin değilim. Birine sinirlendikçe ağzınıza geleni söylerseniz, bu bir etki doğurur, bunu herkes bilir) ama bu durumda koca intihardan vs bahsettiyse, kadının hep içine atması da normal. Bu durumda, adamın hakkımı ahirette arayacağım demesi mantıklı değil.
Arada kan veya evlilik bağı var diye insanlarla aramızda asla kopmayacak bağlar oluşmaz. Ben ağzıma geleni söyleyeyim, o beni hep sever, hep benim yanımda olur diyemeyiz.
Bir de sinirlenince ağzına geleni sayan insanlarda gördüğüm ortak özellik eleştiriye kapalı olmaları, her zaman haklı olduklarını düşünmeleri, haksız oldukları söylenince fenalaşmaları vs. Umarım siz öyle değilsinizdir. Dediğim gibi anneniz konusunda haklısınız. Belki bu sizi çok etkilemiştir. Ama bunun etkilerini diğer insanlara yansıtmadığınızdan emin olmak için gerekiyorsa terapiye gitmelisiniz. Ama açık fikirlilikle, sizin de düzeltmeniz gereken yönleriniz olabileceğini kabul ederek.
Özetle, kötü söz söylendiğinde bu bir etki doğurur. Ben sinirlenince ağzıma geleni söylerim ve bunun sonuçlarına katlanamam denilemez.
Umarım kardeşiniz araya mesafe ve zaman girince biraz yumuşar. Umarım siz de öfke kontrolü konusunda kendinizi geliştirirsiniz (eminim sebepleriniz vardır, anneniz vs., ama yine de sinirlenince ağzınıza geleni söyleyemezsiniz). Böylece ileride o zedelenen bağı yeniden onarma şansınız olabilir.
Teşekkür ederim çok faydalı bir yorum oldu. Ben çabuk parlayıp sinirle konuşuyorum evet ama büyük hakaret boyutuna varmamıştı hiç. Kardeşime kırıldığım nokta onun bunu çok kötü bir şekilde dile getirmesi, hakaretler etmesi ve hiçbir açık kapı bırakmaması. Düzeltilebilir olsaydı onun gözünde, ben kabul ettiğim hatalarımı yapmamaya çalışırdım. Zamanla da daha sakin bir insan olurdum. Bu noktaya gelmesi üzücü.
Ben zamanla, ayrı da kalınca, yumuşayabileceğini düşünüyorum. Genelde anlaşamayan kardeşler ayrı kalınca özlerler birbirlerini, gerçi biraraya gelince bir süre sonra aynı tas aynı hamam olabilir ama bu sizin elinizde. Her işte bir hayır vardır. Belki de bu sayede bundan sonra her şey çok güzel olabilecek. Çok çok mutlu olmanızı diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?