Çok canım yanıyor, ölmek istiyorum

Annemi affedemeyeceğim o kadar konu var ki. Bununla yaşamayı öğrenmiştim ara ara sızlatsa da ama bir de kardeşimin böyle yapması çok ağır geldi.

Evlatlık misin acaba bir anne çocuğunu neden sevmez neden ayrım yaparr???anlayamadım

İnanın ben de anlayamadım. Evlatlık olma ihtimalim yok.

Bilemiyorum düzelir mi, bu yara kapanır mı. Şimdilik alışmaya çalışacağım. Ne olursa olsun nefret edilmeyi haketmediğimi düşünüyorum sadece.

Yaa senin yaşında bende oyleydim ölmek isterdim nefes alamazdim ..boşver geçiyor takma takılma sen sehir disina git oku kendini kurtar annem boşver..geçer bizde geçtik o yollardan emin ol .tek yaşıyan sen değilsin bunları..

Önce sakinleş. Burnunun sağ deliğini kapat ve nefes al derin derin... Kıymetini anlayacağı gün gelir. Sen kendi hayatına odaklan senin için bunları söyleyen biri için ölmek de neymiş. Sen iyi ol bak nasıl kuzu oluyor çevrende... Yaşadığın cok zor ve ben seni anlıyorum. Elimin ayağımın nasıl boşaldığını bilirim... Üzülme ama tek başına daha güçlü olursun

Kardeşim böyle değil normalde. Ve yakında gideceği için tatsızlık çıkmaması adına sustuğunu, yoksa uzun zamandır böyle hissettiğini artık benden bıktığını falan söyledi. Kızgınlıkla söylenen cümleler değildi.

Anneme kına vermek istiyorum zaten yaksın orasına burasına.

Yas kac? Kendi hayatinizi kurabilir misiniz, ordan ayrilma sansin var mi?

25 yaşındayım, işsizim. Başarısızlığım için hiç bu kadar üzülmemiştim.

Bilmiyorum ben hiç böyle bir insan olmadım ki. Hiçbir şeyi içimde tutmadım, kızdıysam o an konuştum hallettim geçtim. Böyle içten pazarlıklı gibi kin güdüp gideceği günü sayması benden kurtulmak için... Bu canımı yakıyor. Yoksa kızgınlıkla neler söylendiğini kendimden bilirim zaten.

Annemse bir gün çok pişman olacak da benim umurumda olmayacak.

Ben 25 yaşındayım üniversite mevzusu kapandı maalesef. Çok sağolun yine de.

Onun yüzünden ölmek değil ağlamak bile öyle zoruma gitti ki. Ne annem ne o kılını bile kıpırdatmadı. Keşke umursamaz davranmayı başarabilseydim. Çok teşekkür ederim çok sağolun...

ya bi şey diyeceğim kız mı erkek mi bu?

Kız canım. Olmaz olasıca diyesim geliyor. Sinirlerim bozuldu valla of

çok gerizekalı bi arkadaşım vardı, liseyi bitirir bitirmez de evlendi, 18inde.

düğünden önce babasına yaptı aynısını. senden kurtuluyorum nasıl mutluyum bilemezsin falan dedi. 2 sene kadar sonra kucağında 7 aylık karnında 2 aylık 2 çocukla döndü.

kocasıyla barıştı sonra tabi ki ama allah görüyor işte her şeyi. o lafları yedirir tek tek.

işte kimi o an kavgasını eder geçer kimi deve gibi içinde tutar. kavgasını edip geçenlerdenim.

Kız canım. Olmaz olasıca diyesim geliyor. Sinirlerim bozuldu valla of

benimki erkek. sen son sayfaları okumadın. mevzudan haberin yok.

İlla pişman olacak ama bu gece hep aramızda duracak. Evet beni kaybetmiş olan o belki ama ben de aramızda var olduğunu sandığım ilişkiden oldum, nasıl üzülmeyeyim ilk anda. Umarım kısa sürede unuturum aşarım.

İlahi adaletin lehime işlemesine sebep olacak olaylar yaşamaktan yoruldum biliyor musun. Bir gün nasılsa hesabı sorulur deyip beklemekten. Bu olaylar olmasın hesabı da beklenmesin dümdüz yaşayıp gitmek istiyorum artık ya.

Bildirim gelmedi nedense, hemen bakayım senin konuya.

behzat ç. sever misin? "sahici bi sarsıntı sahte bi dengeden iyidir". en azından artık biliyorsun.

kim yazmıştı unuttum twitterda okumuştum, "bu gidişle ahirette ben hesap sorucam".

ya ben umursamıyorum artık. valla. çok güzel kırdım kafayı. normal zamanda "ben bunu hak ettim mi" diye ağlayacağım olaylara dönüp yatıyorum. muazzam bi genişlik geldi bana koymuyor artık.

ya affedersin de ergen işte ne üzülüyosun kantarın topuzunu kaçırmış. yaparlar öyle. asla haklı değil ama yaşına bakınca çok anormal de değil.

Uzulme canim.insan ailesinden de boyle soğukluk görürse kime guvenebilir ki bu hayatta.sen güçlü oll bu kadar skma canını. Gelecekte belki evlenirsin guzel guzel cocuklarin olur onlar seni koşulsuz severler

üniversiteye gideceğine göre ergin bir birey sayılmaz kardeşin. küçük daha... ve o yaşlarda insan çok aptalca konuşabiliyor. ben de annemi çok kırardım 24 25 yaşından sonra aklım başıma geldi. 1,5 yaş küçük bir kız kardeşim var, bir süre ikimiz yaşadık, ben çalışıyordum o evdeydi güya okula gidiyordu. her şeyi ben karşılıyordum neyse... bana bir gün "lanet olsun geldiğin güne" diye bağırdı. tamam kavgalar oluyor unutuluyor gidiyor ama ben bunu hiç unutmadım. kardeş kardeştir ama onunla ne yapsak çok da taaa içimden gelerek olmuyor doğrusu. sadece kardeş olduğumuz için ben yine ablalığın bütün gereklerini yerine getiririm ama şunu anlamak lazım kardeş de olsa anne baba da olsa herkes en çok kendisini seviyor.

pişman olur söylediklerine, çok üzülme, çok da kafana takma lütfen içini rahat tutmaya çalış.

İşte ben o sahici sarsıntılarda hep "sanırım bu sefer yeniden doğmamı sağlayacak gücü bulacağım" diyorum, ama fos çıkıyor. Sarsılıp sarsılıp yerime oturuyorum pofuduk. Vallahi sıkıldım. Bıktım. Ya tamamen yıkılamadım ki sürünerek de olsa baştan başlayayım. Bu sürüncemeli hal canımdan bezdirdi.

Gel gelelim ahirette güzel hesap sorarım. Her şeyi oraya bıraktım çünkü. Ağız tadıyla hesaplaşamadık dünyada!

Aranizi acan konu ne?

boş. valla boş. ankara'da olsan "kalk içelim" derdim şu an sana, o kadar anlıyorum. kardeş konusunda aşırı dertliyim. gitti ve hala gelmedi biliyor musun? en son pazar akşamı gördüm sanırım, salı gitti salıya kadar hiç görmedim odadan çıkmadı çünkü, salıdan beri de yok. ne diyeyim ki?

Uzulme canim.insan ailesinden de boyle soğukluk görürse kime guvenebilir ki bu hayatta.sen güçlü oll bu kadar skma canını. Gelecekte belki evlenirsin guzel guzel cocuklarin olur onlar seni koşulsuz severler

İnşallah o günler gelir bir an önce, çok sağolun. Kendi kurduğum ailemin sevgi ve güven dolu olması için elimden geleni yapacağım.

Çok teşekkür ederim... Gerçekten içimi acıtan şeyler işittim, en kötüsü de bunların kızgınlıkla söylenmiş cümleler olmaması. Hakedecek ne yaptım bilmiyorum ama kimseye gözü kapalı güvenmemek gerekiyormuş bunu anladım.

Aranizi acan konu ne?

Belli bir şey yok, biriktirmiş yıllardır. Ters konuşuyormuşum sinirliyken.

Ah canım. O kadar iyi gelirdi ki anlayan biriyle içmek, dertleşmek. Bunların da al birini vur ötekine, senin kardeşinin de yaptığı az değil. İşte alıştığını düşünsen de an geliyor içini acıtıyor.

Bizi üzdüğünüze değdi mi ulan diye bağırasım var.

Evlat bu nolursa olsun anne babalar eevlatlarının kusurlarını ortebilmeli.ters konusmaksa annem beni evlatliktan silsin madem,nice bağırdım çağırdım neler neler yaptim cok cekti benden de ailem zamaninda.ama yinede kizim dedginde kardes dediginde akan sular durur bizimkilerde. Boyle de olmali.ters konusuyosun die evlat kardes sevilmez mi ayol

insan gerçekten ölmek istiyor bazen. "hayatın neresinden dönülse kardır". ama o da olmuyor işte. umursamıyor gibi yapıyorsun ama tek bi olayda hepsi su yüzüne çıkıyor.

çok sordum ben o soruyu, bi cevap bulamadım. ama değmemiştir galiba. hiçbir şey hiçbir şeye değmez gibi geliyor şu an bana.

bi süre sonra bakıyorsun ki tek bi olayda bin yıl önce senin bile unuttuğun yanlışlar yüzüne vuruluyor, o zaman bırakıyorsun işte. ben bıraktım. aman doğru yapayım gibi bi derdim yok artık. niye olsun? değdi mi?

Tartışma esnasında kırıcı konuştuğum için kırılıyormuş onlar hep birikmiş. Annemse hiçbir zaman sevmedi beni.
Psikolojik destek almalısınız bence.
Sizin kendinizle de sorunlarınız var gibi.
Zira annenizin sizi sevemdiğini düşünmeniz teyzenizin herşeyi bozduğuna inanmanız bu hayatta bir tek kardeşim vardı onu da kaybettim demeniz vs. siz bayağı bayağı sendrom yaşıyorsunuz.
Bir anne evladını neden sevmesin?
Bir teyze yeğenini neden kötülesin?
Bir kardeş neden ablasından nefret etsin?
Bir kız neden bu denli yanlız hissedecek kadar kendini herkesten dışlamış veya nasıl yanlız kalmış?
SİZİN HİÇMİ SUÇUNUZ KABAHATİNİZ YOK?
Olaylara biraz da dışarıdan kendinize doğru bakıp değerlendirin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…