- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
Nasıl bi yardım?Ne alaka kotu yorum yapin diye yazmadim ben cok caresizim kimseye danisamiyorum buraya yazmak istedim sizde bi bayansiniz kendinizi benim yerime koyun ne yapabilirim yani diye yardim istedim
Kendi adıma çok geçödünç zar vericez zaar
Kendi adıma çok geçtövbest
Valla et parçası değil direk 3 çocuk oldu. Ay yoksa..yoksa.... bilemedimOlmaz valla billah inanmam deme kız öyle
Valla et parçası değil direk 3 çocuk oldu. Ay yoksa..yoksa.... bilemedim
Yani nişanlın senin bakire olduğuna inanmamış ama bu nişanlın için çok önemliymiş ? Sen de onun bakir olduğuna inanmasaymışsın ? Her neyse. Sistit olmuşsundur. acıma ve ağrı sebebi odur idrar yaparken. Onun dışında kanaman olmayabilir. Her kadında kanama olacak diye bir zorunluluk da yok. Derdi kansa nişanlının aktığı gün sürsün alnına. Sapık zihniyet.Merhaba herkese cok caresizim lutfen akil ver kötu seyler yazmayin lutfen daha once boyle konu acmistim ama tekrar actim biz nisanlimla.iliskiye girdik ve bende kan gelmedi ama çok acıdı idrari yaparken agri oldu 3 '4 gun hep ama nisanlim bana inanmadi ben doktora gittim ve bana iliskiye girmissim iki tarafli yirtik var kan gelmemesi mumkun degil dedi ama kan gelmedi ama icimde et parcasi gibi birsey vardi ona degdikce canim aciyordu bir 1 '2 gun oyle degdikce acidi sonra sanki o et parcasi dustu ve canim acimadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?