Çok caresim lütfen yardım

"Seni ikna etmek zorunda mıyım
yallah tazyik " diyebilirsin.

Yani bu nasıl ispat edilebilirki karşıdaki cahil adama. Kan gelmesi şartmış gibi...

Ya size inanmayan herifle hala ne uğraşıyorsunuz? Birinin ilk ilişkisi olup olmadığı zaten anlaşılır illa kana zara gerek yok, acemi duruşunuzdan, tek pozisyon ne yapacağınızı, bacağınızı kolunuzu nereye koyacağınızı bilememenizden, pasif kalmanızdan vs bilinir.

O kanı görse de bir şey değişmeyecekti, yolunuza bakın ve böylesi mahluklarla hayatınızı birleştirmek için kendinizi yirtmaktan vazgeçin.

Yani nişanlın senin bakire olduğuna inanmamış ama bu nişanlın için çok önemliymiş ? Sen de onun bakir olduğuna inanmasaymışsın ? Her neyse. Sistit olmuşsundur. acıma ve ağrı sebebi odur idrar yaparken. Onun dışında kanaman olmayabilir. Her kadında kanama olacak diye bir zorunluluk da yok. Derdi kansa nişanlının aktığı gün sürsün alnına. Sapık zihniyet.

Ucu açık bir konu ama. Nişanlın kaç yaşında sen kaç yaşındasın. Nişandan kastın aile arası mi aranızda mi.?

He bu arada ilişkinin üzerinden 14 gün geçmeden ne zaman ilişkiye girdiğin, kızlığının ne zaman bozulduğu anlaşılır. 14 gün sonra da tarih belirlenemez. Geçmediyse zamanı şu sapık nişanlını da al git. Allah kahretsin ya. Seni bırakmak için bahane arıyor resmen. İki gün sonra soğudum bitsin der.

Bakirelige bu kadar takan adam sana evlenmeden once dokunmasaydi madem. Ayy tiksiniyorum su bakirelik konulardan artik. Ne diye boyle adamlarla birlikte olursunuz ki? Ben bakire oldugum halde kan man gelmedi yani. Ne esim sorguladi ne ben. Zevkine baktik biz. Zaten sorsaydi agzina vururdum bi tane. Ona mi kalmis benim zarimin hesabi kitabi? Kizim var onu da asla bu kafayla yetistirmeyecegim. Kimseye zari hakkinda hesap vermesin. Oglum olursa ilerde sizin nisanliniz gibi davranmasin diye onu da pipisini kesmekle tehdit ederim heralde. Ne zarmis arkadas pes ya.

Konunuzu hatırladım. Nişanlınızı ikna etmek için doktora gitmiştiniz. Normalde ikna etmek için uğraşmamanız lazım. Normal bir ilişki böyle olur. İlişki sonrası yaşadığınız sorunlar hakkında bilgim yok maalesef. Sadece nişanlınızı eleştirmeye geldim. Üstteki üyenin anlattığı gibi aslında bu durum sorgulanmamalıydı bile. Size güvenmesi gerekirdi. Ayrıca sizin de kendinize güvenmeniz gerekirdi. Doktora koşmak yerine "neden yalan söyleyeyim inanmıyorsan inanma" diye poposuna tekmeyi vurmuş olsanız ne güzel olurdu.

Adam hem evlilik öncesi cinselliğe sıcak bakmıyor hem evlenmeyi beklemiyor.
Böyle ikiyüzlü denyoları çok mu arıyorsunuz?

Adam daha hymen çeşitlerini bilmiyor, kan görmeden ilk olup olmadığını anlamıyor ama seks gurusu edasıyla bakire olmadığınıza karar vermiş. Siz de ilk konudan bu yana ispatlayacağım diye uğraşıyorsunuz öyle mi?
E diktirip bir daha yapın bari, ne diyelim. Belki bu defa inanır.

Esnek kızlık zarına sahipsindir
Yırtılmıştır ama kan gelmemiştir ya da yırtılmamıştır.
Ne değişik yaşamınız var yahu.
Sizden şüphe duyan bir insanla hala beraber misiniz?
Benim ilk ilişkimde de kan gelmemişti.
Adam hiç bana sormadı ilişkiye girdin mi girmedin mi diye. Çünkü bana güveniyordu. Bir de o anki heyecanım,acemiliğim korkum resmen yüzümden okunuyordu. Bir insanın tecrübeli olup olmadığı ilişki anındanki pozisyondan ya da ruh halinden bile belli olur. Ama sizin nişanlınız ne olursa olsun size güvenmiyor,hiç mi gururunuz yok? Resmen paspas etmişsiniz kendinizi adama.

Daha sonra 2. birlikteliğimizde geldi,o da varla yok arasıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…