Çok caresim lütfen yardım

Nişanlın o kadar namus düşkünü ise daha evlenmediği kızla birlikte olmasaymış !

Sabah sabah okuduğum iğrenç erkekler ve onlara katlanan tuhaf kadınlar konseptli ikinci konu bu, ağır geldi.
He aynen devam edin, zira hiç kıymetiniz yok, dünyada da başka adam yok. Nişanlım bana inanmadı kısmına değil de, acaba kızın vajinasında neler olup bitiyor kısmına odaklanalım biz de, asıl sorun buymuş gibi. Öf...

Gercekten su zar konusunu artik egitim olarak insanlara vermek gerekiyor. Zar yirtilsa bile kan gelmeyebilir bu senin bakire olmadigin anlamina gelmez yada kan gelmesi de senin bakire oldugun anlamina gelmez. Seninle iliskiye giren adam anlamadi mi halinden deneyimsiz oldugunu ilk iliskin oldugunu boylesi onun isine gelmis. Ben vajinismus yasamis biri oldugum icin zar kan korkum vardi ve bu yuzden bu konulari cok arastirdim her bakireden kan gelecek diye ve o kan bakire oldugunun ispati degil yirtilirken oradaki damarlar eger hassas ise kan geliyor yok eger oyle hassas yere denk gelmediyse kan gelmiyor. Kiminin zari esnek oluyor ve hic kanama yasamiyor. O cahil sevgiline soyle biraz arastirsin ve iftira atacagi biriyle de birseyler yasamasin. Sanki kendisi cok namuslu gibi davranan bu tip erkeklerden nefret ediyorum sen evlenmeden kizla yat kalk sonra ondan hatta evlenmek istedgin kizdan namus bekle oldu canim

Tutsun kolunuzdan yürü doktora desin sizde gidin açın gösterin doktora ikna olsun evlenin.

hıc bır doktor kan gelmesı gerek demez
tam aksıne kan gelmek zorunda degıl gelmesı sızın kastıgınız anlamına gelıyor
bunun ıcın doktora gıttıgınıze ınanamıyorum
ınanmazsa ınanmasın tabı kendısının tuzu kuru bır dedektör yok kı bu bakir desin erkekten yana

Bence ülkemizde ciddi bi cinsellik açlığı var. cinsellik yaşayamadığı için öfkeli olan kesim, cinsellik yaşayıp verim alamayan kesim, cinsellik yaşamayım namusum kirlenmesin deyip orasını burasını sürten ve hamile miyim bakire miyim diye soran kesim, bi kan damlası için yaşanılan şeylere bak. hayatta daha mühim şeyler var. bu dar görüşlü adamla birlikte olmayın zaten inanmazsa inanmasın.

Bu kadar cahil ve hanzo bir adamı ikna etmek için uğraşmayi aklım,mantığım,havsalam almıyor,almayacak.
Size kolay gelsin.

Daha once de konu acmıstınız baya da oldu hala aynı yerdemisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…