Cok caresiz hissediyorum

Herzlich85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
29
0
36
35
İstanbul
Slm kizlar birisi bana akil versin aglamaktan yoruldum bir iliskim vardi onun ilk hayatinda turbansiz konustugu kiz arkadasi bendim hatta ben bir arkadasina onun hakkimda soru sormustum arkadasi o acik kimseyi istemez demisti neyse o oyle deyince umudu kesmistim sonra birgun faceten talep atti konusmaya basladik cok iyi anlastik ve iliskimiz basladi sonra o hep uyarilarda bulundu kiyafet vs ama ben inadina tersini yaptim sonunda bizim sonumuz yok diyrek ayrildi agladim pismanim diye ama okadar kararliki onsuz yasamak istemiyorum

hım anladığım kadarıyla siz açıksınız.ama o kapalı istiyormuş..yani siizn kapanmanızımı istiyor_?bence sizi nasıl begenmişse kabul etmişse öyle kabullenmeli sonradan kapatanları çok gördük..ciddi anlamda nişan vs olursa kapanablrsnz ama şuan asla yapmayın..çok seviyr kaybetmek istemyrm diysanz öyle diyin yani..tabi kapanmak istyrsnz zorlamann anlamı yok..beni böyle gördün begendin kabul et etme sen bilrsn yani.çok saçma ya..benm içimden gelmedne kapanmam asla.dinde zorlu kyoktur o ALLAH la sizin aranızda günahı sevabı siizn onada aynen iletin..

Niye siz ağlayıp pişman oluyorsunuz pişman olmanız gereken bir durum yok asıl pişman olması gereken kişi siz değil sevgiliniz sizin giyiminiz kuşamınız sizi ilgilendirir onu değil daha şimdiden kıyafetlerinize karışan birisi sizi evlenince kapı dışarı çıkarmaz.

Giyim kuşam konusunda yapılan baskılardan nefret ediyorum ''açık bir bayana kapan kapalı bir bayanada açıl'' denmesini hiç hoş karşılamıyorum madem kapalı bir bayanla arkadaşlık yapmak istiyordu o zaman kendi çevresinden kapalı bir bayan bulsaydı,kendinizi boş yere suçlamayın ben sevgilimin uyarısı dinlemedim falan diye dua edin ki gerçek yüzünü erken görmüşsünüz.

Son düzenleme:
ipleri bu kadar teslım etmeyın artık su kadınları anlamıyorum bazen. senı nasıl begenmısse oyle alsın yada yoluna baksın neden o ıstedıgı ıcın bıseyler yapmaya calısıyosunuz kı? istemedıgın bıseyı yapmak zorunda degılsın kendını onemsızlestırme bosver gıdene kapı acık de onsuzda yasayabılırsın bı dusun bu gune kadar onunlamı yasadın?

yanlız dogdun unutma onunla dogmadın. ve emın ol senı sen oldugun ıcın kabul edecek ınsanlar muhakkak vardır kendın olmaktan vazgecme bırılerı ıcın kendınden vazgecme derım. umarım mutlu olursun ama bu adamla cok zor.:113:

hımm , konunun dışardan ziyaretciside çokmuş şeker madem bu kadar pişmansın tak peçeyi bitir işi

ilk önce konunuz muhtemelen kapanacaktır, o niyetle açılmadığı belli ve bi çok insan aynı sıkıntıyı yaşıyor evet ama burası bir platform her görüşten insan kaynıyor,konu yavaş yavaş din'e gidiyor sonunda da kapanıyor çünkü henüz farklı fikirleri kabullenmek becerilerimiz arasında yok bu benim için de geçerli,misal '' seni dış görünüşünle .. diye başlayan cümle beni rahatsız ediyor neden ? çünkü din'i bir mevzu bu bir emir vs sana zorlama yapmamış ,her müslüman karşısındaki müslümanı uyarmakla yükümlüdür adamda bunu yapmış bakmış olmuyor sonu yok ikimizde mutsuz oluruz diyip ayrılmış.he siz deseydiniz ki giyemezsin yapamazsın dedi bağırdı vs derdim ki ona ne kocan değil henüz,ama sanırım öyle birşey yok sadice bir emre uyma çağrısını yapmış bakmış olmuyor olacak gibi değil ciddide düşünüyorsa üzmek ve üzülmek istemediği için vazgeçmiş.bir de şunu anlamıyorum evlenince sana camdan baktırtmaz sokağa salmaz Allah aşkına herşey filmlerde gördüğünüz gibi değil arkadaşlar neden camdan baktırmasın neden sokağa salmasın
görüş meselesi inanç meselesi bu tür konularda saygı duyulur sadice o da öyle yapmış ve çıkmış hayatından , kendini suçlama içinden gelmiyorsa yapmanın bir anlamı yok ,ve birşey tek emir kapanmak değil namaz var mesela nice açıklar var 5 vakit namaz kılar ama bağzı kalbi körler bunu görmez onu dinsizlikle suçlar ..eğer o mantalitede ise sevdiğiniz zaten bırakın gitsin

valla bu cocuk büyük ihtimalle seni ilerde kapatabileceğini düşünerek başlamış bu ilişkiye.kapanmak kötü bişeymi? hayır değil.ama zorla olacak birşey de değil.senin içinden gelmediği sürece kimse için kendini değiştirme.bırak o seni seviyosa kendi kafa yapısını değiştirsin.yani değişmesi gereken şey senin kıyafet tarzın değil onun kafa yapısı canım.sakın su koyverme pişmanım diyip yapma bunu ilrde sana her dedigini yaptırır.sevse zaten kendisi peşinden koşar bırak kaçan kovalanır.sevmiyosa zaten yapacak bişey yok.kendine uygun birini bulur.

Seni böyle tanidi ve böyle begendi.
neden suan , kapanmani istiyo ki..
ustelik sen neden pisman oluyosun anliyamadim.

Kimse icin DEGISME SENI SEVEN BOYLE SEVSIN !!

bence ayrilmakla cok iyi yapmis ama baslamasa daha iyiymis, bunun gibi yasam tarzindaki farkliliklar iliski ciddilestikce daha buyuk sorun haline geliyor. siz kendi kafa yapiniza uygun birini bulun o da kendi kafayapisina. birbirinizi degistirmeye calismayin.

Hepinize yardimci olmaya calistiginiz icin tesekkur ederim isin en kotusu ben suan acaba onu kaybettim diyemi bilmiyorum ama oncedende boyle birisi olmustu bana kapanirmisin demisti ve hayir suan oyle bir dusuncem yok olursada kendim iicn icimden gelirse deyip ayrilmistim ama bunda suann kapanabilecegimi dusunuyorum ama o buna suan asla inanmiyor ben etraimda cok gordum kapanip sonradan acilan diyor asla inandiramiyorum kizlar olmek istiyorum sadexe suan kimse beni anlamiyor isteyerek yapmiyorum ama nefes alamiyorum annem bbam ayri benim ve babami 11 yasimdan bu yana gormuyorum onun sefkatine ilgisine okdr alismisimki ondn oncede mutsux hissediyordum ama onda mutluluk ne gordukten sonra bittim sanki ve normalde cok detayciyimdr onda hic birseye takilmiyordum sogurum normalde ama onda olmuyord okadar sadece o olsun hcbirsey olmasin istemiyorumkiama yaptiklarimla soguttumboyle birisine biri bin anlattim birde dahada sinir oldugunu bile bile belki dahacok kiskanmasi hosuma gidiyordu babadan sahiplenme gormeyince boyle oluyor insan ve en cok merak ettigim gercekten kismetim olsa olurmuydu gucum yok ve biz ayni sirkettyz sanirim o isten ayrilacak seni boyle gormeye dayanamyrm diyor herkes icin suan cok kolay baska erkekmi yok of sacmalama diyor etrafimdaki herkes ama oyle olmuyor icim aciyor uyandigm an o uyudgm an o sanki hayat durdu benim icin yasamyrm

Boşuna dert ediyorsunuz kendinize...
Onun başta prensipleri ve düşünceleri o boyuttaymış..
Sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen sizi farklı kalıplara sokmaya çalışan insanlardan uzak durun bence

Madem bu kadar tutucu bir insan o zaman mütemadiyen kız arkadaş değiştirmemesi gerekir .

Bence dini hassasiyetten ziyade kendisinde şekilcilik var.

Bu her dem sorun olabilecek birşey. Bence doğru bir karar almış vatandaş. Bilhassa bu tip konularda uyum problemi varsa uzak durmakta fayda var!

Yasamak istemiyorum resmen artik olu gibiym zaten biliyorum insanlar nelerle ugrasiyor diyorum ne sacmaliyorsn ama olmuyor ondan uzak kalmaya dayanamyrm en kotusude yapabilecegimi bukadar hissetmisken onun inanmamasi beni bitiriyor onceki iliskimde yasadigimda asla deyip gitmstm ama budefa farkli okdr sevgi doluyduki bana salak gibi terslerdm hep inat ederdim neler yapardim okadar pismaninki arkadaslrmda sacmalama hepimiz yeri geldigimde neler yapiyor aldatmadin yalan soylemedin diyor ama keskelerle bitiriyorum kendimi ve hic iyi degilim sadece olmek istyrm oda bundan cok korkuyir ama ben o donsun diye degil gucum olmadigu icin yapmakistyrm arkadaisma surekli nasil diye sormys ama bana sormuyor umutlanmamdan korkuyormus daha kotu olursa diyormus ama kabul edemyrm

Allah kimseyi sevdiğinden ayrı düşürmesin, zordur elbette ama canım bu ciddi bir problem. Daha önceki mesajımdada yazmıştım bu tip uyum sorunları ileride karşınıza dev bir kar topu gibi çıkar.

En cok uzen suan bende onun dediklerini yapmak istiyorum ama asla inanmiyor basta cok soyeldi ben kiyafet konusunda hassasimdr diye ama inadina yaparasina dinlemedim cok pismanim ama okadar caresimki asla inanmiyor dua edin benim icin cunku gercekten gucum yok

Sevgilisi olduğu halde insan bu kadar uç noktalarda düşünüyorsa neden başlar ki?ilk önce bunu anlayamıyorum. Karşındaki insanı kendi kalıbına sokabilmekse niyet bu çok çirkin..baktı istdeği şekle girmiyorsun gitti. Yolu açık olsun. Bugün olmasa yarın pürüz çıkaracaktı zaten… yarın olmadı evlendikten sonra. Sadece ertelenirdi durum. Bu da zaman geçtikçe daha çok üzerdi seni.

Karşı tarafın söylediklerini sadece onu kaybetmemek için yapacaksan bir anlamı olmaz ki! Bir süre sonra yine eski durumunuza dönersiniz.

Problem olmaz benim için diyorsan o halde karşı tarafı beklemekten başka seçenek yok. Son bir kez konuşun bence. Hala yok, olmaz derse yapacak birşey yok...

Biraz bahane gibi geldim cnm bana.Çünkü gerçekten sevse yapamaz bile.Ki zaman verir sana kapatman için.Aynı şey bir arkadaşım başına da gelmişti.Ayrıldılar sonra kız kapandı çocuk görünce bir gülümsemiş sonrası yok bu kadar bir daha da görüşmediler.Ama arkadaşımın başta onun için kapandığını düşünmüştük zamanla anladık Allah için kapanmış bu da vesilesi olmuş.

basta cok uğraştı benım bırsekılde degısmem ıcın fakat ben hep ınatla tersını yapıyorum onun ılgısı hoşuma gıdıyordu belkıde sureklı kıyafetımle ılgılenmesı vs. dırek kapanmanı ıstıyorum demedı cunku buna tepkı verebılecegımden korkmuş ama sureklı dıyordu zmanla daha dıye ama ben hassas olduğunu bıle bıle bazı seylerın okadar ustune gıttımkı sımdı asla ınanmıyor onu kazanmak ıcın anlık konuştuğumu sanıyor ama oyle dgeıl gerçekten ıstıyorum ve keşke ıstemesem keşke yapamam desem sevsemde en aznında unutmak adına bır bahanem olurdu kendımı frenlerdim onu bu kadar sevmemın nedenı başka erkekler gıbı degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…