- Konu Sahibi Herzlich85
-
Slm kizlar birisi bana akil versin aglamaktan yoruldum bir iliskim vardi onun ilk hayatinda turbansiz konustugu kiz arkadasi bendim hatta ben bir arkadasina onun hakkimda soru sormustum arkadasi o acik kimseyi istemez demisti neyse o oyle deyince umudu kesmistim sonra birgun faceten talep atti konusmaya basladik cok iyi anlastik ve iliskimiz basladi sonra o hep uyarilarda bulundu kiyafet vs ama ben inadina tersini yaptim sonunda bizim sonumuz yok diyrek ayrildi agladim pismanim diye ama okadar kararliki onsuz yasamak istemiyorum
Slm kizlar birisi bana akil versin aglamaktan yoruldum bir iliskim vardi onun ilk hayatinda turbansiz konustugu kiz arkadasi bendim hatta ben bir arkadasina onun hakkimda soru sormustum arkadasi o acik kimseyi istemez demisti neyse o oyle deyince umudu kesmistim sonra birgun faceten talep atti konusmaya basladik cok iyi anlastik ve iliskimiz basladi sonra o hep uyarilarda bulundu kiyafet vs ama ben inadina tersini yaptim sonunda bizim sonumuz yok diyrek ayrildi agladim pismanim diye ama okadar kararliki onsuz yasamak istemiyorum
Yasamak istemiyorum resmen artik olu gibiym zaten biliyorum insanlar nelerle ugrasiyor diyorum ne sacmaliyorsn ama olmuyor ondan uzak kalmaya dayanamyrm en kotusude yapabilecegimi bukadar hissetmisken onun inanmamasi beni bitiriyor onceki iliskimde yasadigimda asla deyip gitmstm ama budefa farkli okdr sevgi doluyduki bana salak gibi terslerdm hep inat ederdim neler yapardim okadar pismaninki arkadaslrmda sacmalama hepimiz yeri geldigimde neler yapiyor aldatmadin yalan soylemedin diyor ama keskelerle bitiriyorum kendimi ve hic iyi degilim sadece olmek istyrm oda bundan cok korkuyir ama ben o donsun diye degil gucum olmadigu icin yapmakistyrm arkadaisma surekli nasil diye sormys ama bana sormuyor umutlanmamdan korkuyormus daha kotu olursa diyormus ama kabul edemyrm
En cok uzen suan bende onun dediklerini yapmak istiyorum ama asla inanmiyor basta cok soyeldi ben kiyafet konusunda hassasimdr diye ama inadina yaparasina dinlemedim cok pismanim ama okadar caresimki asla inanmiyor dua edin benim icin cunku gercekten gucum yok
Biraz bahane gibi geldim cnm bana.Çünkü gerçekten sevse yapamaz bile.Ki zaman verir sana kapatman için.Aynı şey bir arkadaşım başına da gelmişti.Ayrıldılar sonra kız kapandı çocuk görünce bir gülümsemiş sonrası yok bu kadar bir daha da görüşmediler.Ama arkadaşımın başta onun için kapandığını düşünmüştük zamanla anladık Allah için kapanmış bu da vesilesi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?