Cok caresiz hissediyorum

Adam kapanın diye siz blöf yapmış siz de yemişsiniz. Biz ne yapalım yani?

Kapan ya da kapanma diye taktik mi verelim?

Adam kapanın diye siz blöf yapmış siz de yemişsiniz. Biz ne yapalım yani?

Kapan ya da kapanma diye taktik mi verelim?

gerçekten foruma ılkkez gırdım dertleşmek adına ama ılgınc kısıler var bırıncısı keşke bastan okusaydınız ben kapanayım yada acık kalayım taktığı ıstemedım ıkıcncı blöf derken bana kapan demedı neyse okumadan gerçekten derdı olan bırkısı ye laf olsun dıye cevap verecek boşlukta ınsanlar demek tesekkru ederkn elmayra:)

Birincisi inanın boşlukta değilim.

İkincisi; zibilyon tane konu var. 2 ay tanıstığı insanın arkasından intihar eden saf genc kızlarımız, erkeği canından bezdirip teselli bekleyenleriniz, adama hayatı zindan edip boşanmanın eşiğine gelen kadınlarımız...

Daha sayayım mı?

ılgınc bır ofke evet suan halıme şükreder hale geldım her ınsan bırsekılde yardımcı oluyor dmeek burada teşekkürler tekrar:)

kırmızı ile işaretlediğim yerde düşüncenize katılmıyorum. tamam diyelim uyarması gerekiyor. o zaman şunu yapacak ve karşısındakinin duygularıyla oynamayacak böylece.,
daha çıkma olayı başlarken,ben seni kapalı olarak görmek isterim. eğer kapanırsan kabul edersen beraber olalım diyecek. ve seçimi kıza bırakacak. o evet derse beraberlik başlayacak.
yok kızla çık onu kendine bağla bundanda emin ol,sonra ,başını kapa diye diret.
işte bu bir komplo oluyor. içten pazarlıklı,hesapçı bir yaklaşım.

Son düzenleme:

bıraz daha tek taraflı bakmasanız adama hayatı zından edıp boşanmayan hayatı zından olup bırsuru seye rağmen dayanan ,2ay tanışmasına rağmen belkı hayatında gormedıgı sefkatı gorup yokluğuna dayanamayan ınasnalarda var kımse boşanmak ıstemez mutsuz olmkta ıstemez ama sızdekı bu sınırın nedenını anlayamadım burada zaten amaç ınasanların dertlerını paylaşmak madem bu acıdan bakamıyorsunuz nıcın burada bulunup ınsanları ılgınc elstırılerınızle meşgul edıyorsunuz acaba ama gerçekten kafamı bır müddet olsa dağıttınız buda ıyı bır yöntem oldu

Su an aci cekiyosn belli ki.onu kazanmk icn herseyi yapack gibisn.kimse seni yargilamasn kim yapmadi ki sevdgini kaybednce kazanmaya calisan.bence olay daha cok taze biraz sakinlesin gorusmeyin bisey demeyin ona.kendisi gelirse her kosulda sizi sewiyor demktr.ama size tavsiyem kimse icn kapanmayn sonra pismn olursnz.allh icn icnzden gelerek ortunun.sevdgnzin bu talebi gayet normal.bi cok erkek kadininn guzellklernji sadece kendi gorsun ister.ona ait olsn ister dinen bunu istemeye de hakki var.ama siz istemiyirsanz sizi zorlayamZ....dedgim gibi bi sure sessz kalin eger dayanamiyor illa konusmk istiyorm diyosanz ve o sizi dinlemyorsa duygularnizi dusncelernzi kaleme alin..mektup yazin ona.boylece soylemk istedklernzi sozunuz kesilmeden aglamadan rahatca sakince soyliceksnz o da sizi dnlemk zorunda kalicak mektubu okuyarak....

BU KONUDA dusuncenz ıcın teşekkür ederım evet sureklı ben kıyafet konusuda hassasmdr vs. dedı ama bende soyledım ncıın bastan soylemedın dıye ama tek soyeldıgı bunu yapıp tepkıden korktum daha kıyafetime dıkkat edemzken böyle bırseye gırebılecegımı dusunmedı sanırım ve pes ettı

Ona de ki "kapanmak dinimizde hoş görülür tamam ama insanın içinden gelmeden kapanmasıda bir anlam ifade etmez"..Ben böyle insanları anlamıyorum gerçekten din için isteseler içinden gelsin demeliler ama bunlar sırf gösterişlik için..Sen bu adamla devam edersen aileside kesinlikle bu kafadadır çok başın yanar.Kimse içinden gelmediği birşeyi yapmak zorunda değil.Kocan bile olsa.Bnde sırf böyle kısıtlamalar tartışmalar yüzünden ayrıldım 2 senelik sevgilimden.Evet çok zor ama sabrın sonu selamettir..

işte olayın. özü tepkinden korktum,oyun oynadım suyuna gittim olayı... .
değmez bunun için üzülmeye.
böyle insanlar, dediğim gibi karşındakini düşünmeyen,emellerine ulaşana kadar susan,oyuna devam eden, sonra birden esas amacını ortaya koyan kişiler.
dürüst değiller. ne iseler onu dile getirmezler. çünkü kız kaçar belki ellerinden diye düşünürler.
onu iyice aşık edersem,bana alışırsa o zaman derim,ve o zaman işte istemesede isteğimi yerine getirir diye düşünürler.
en korktuğum insan tiplerindendir böyleleri. uzak olsun bu tipler herkesden

Son düzenleme:

ınanın bır cokkez mesaj yazdım mektup olsa bukadar olur yanı ama okadar sabıtkı ben etrafımda bırcok sey gordum dıyor ben kapanıp sonra acılan cok sey gordum dıyor ama ben ınanın suan ıcım den geldıgı ıcın kapanmak ıstıyorum ama anlamıyor

Gerckten icnden geciyorsa hic bekleme onu kapan o zaman.ama iyi dusn pismn olma kapnip sonra acilmk hic hos deil.gerckten icnden geciyosa kapan hem sen huzurlu olucksn hem de sevdgne kavusrsn....

yok anacım sayma.. şimdi onun derdi en büyüktür.. anlayamaz seni..

bak güzel kardeşim yaşın ne bilmiyorum. bende türbanlı biriyim. isteyerek kapandım. bir gün bile pişman olmadım. çok şükür bunu diyebildiğim için..

erkek arkadaşında madem bu kadar kapalılığına önem veriyor. o zaman biraz manevi şeylere de değer versin.
onun anlayışına göre türbanlı kızlar edepli hayalı mıdır?
bak bende türbanlıyım ama eleştiriye açık olmak lazım..
iş sadece kafanı kapatmakta değil.. sen namazını kılmazsan, dap daracak şeyleri giyersen ben ne anladım bu işten...

onun dışında kimse için değil ALLAH rızası için kapanılır..
nefret ediyorum böyle durumlardan.
ALLAH rabbin kapanın diyor kapanılmıyor.. elin oğlu kapanın diyor kapanıyorsunuz.. bunu şuan "çaresizlik" başlığını altında toplamayı kendine yakıştıyormusunuz? hiç mi kendi değerlerinize saygınız yok..

madem icinden kapanmak geliyor kapan, bunun icin erkek arkadasinin donmesi gerekmez ama erkek arkadasin icin kapanmak istiyorsan sonradan pisman olman cok muhtemel. hatta ayrilir ayrilmaz ortunu cikarman. bana cok tuhaf geliyor bir erkek icin kapanmak acilmak vs.

en kotusu ona yazmadan duramıyorum ben rezıl olduğumu bıle bıle duramıyorum suan kotu olduğumu anladı ve sneın yanındayım ama neyapacagız dıyor cunku gerçekten cok kotuyum ben neyapacagımı bılemıyorum kendıme okadar cok kzııyorumkı anlatamam

ben ondan bır müddet once böyle bır karara varmıştım ben onun böyle bırısı olduğunu bıle bıle başladım arkadaşları hep uyardı bak bpoyle dıye ben hep onun ıcın yaparım dedım daha tanımadan bıle ama kendıme en cok kızıdgım nokta yapabılecelkken ona tam tersı davrandım:

Bir insanın örtüsünün vicdanında olması gerektiğini düşünüyorum ikisini aynı anda taşıyanlara ise büyük saygı duyuyorum yanlız yadırgadığım şey insanların başı açık başı kapalı diye ayrımlara tabi tutlmasıdır oysa insanları sadece ikiye ayıralım insanlıktan nasibini alanlar ve almayanlar dış görünüş ile birini bu şekilde yaftalayan zihniyetlere karşıyım .konu kıskançlıksa dekoltenin kapatılması talebini anlayışla karşılarım onun haricindekiler bana karşındaki insanın bencilliğini ifade ediyor hayırlısı olsun senin kimliğini kabullenemeyen biri ile hayat boyu kimlik çatışması yaşayacağına bu şekilde olmuş olması bana daha hayırlı göründü

bir kaç yıl geçer ve bu yazdığın konuya nasılda gülersin.. kendi kararlarını ver ve onları yaşa geriye hiç bakma seni böyle gördü dimi?? o halde kararlarına saygı duymayı öğrenmeli bırak o üzülsün insanın içi önemli iki tane saç kıl için ayrılan erkekten ne fayda gelir insana yada ailesinin sözünden çıkamayandan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…