- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi Herzlich85
-
Slm kizlar birisi bana akil versin aglamaktan yoruldum bir iliskim vardi onun ilk hayatinda turbansiz konustugu kiz arkadasi bendim hatta ben bir arkadasina onun hakkimda soru sormustum arkadasi o acik kimseyi istemez demisti neyse o oyle deyince umudu kesmistim sonra birgun faceten talep atti konusmaya basladik cok iyi anlastik ve iliskimiz basladi sonra o hep uyarilarda bulundu kiyafet vs ama ben inadina tersini yaptim sonunda bizim sonumuz yok diyrek ayrildi agladim pismanim diye ama okadar kararliki onsuz yasamak istemiyorum
Adam kapanın diye siz blöf yapmış siz de yemişsiniz. Biz ne yapalım yani?
Kapan ya da kapanma diye taktik mi verelim?
gerçekten foruma ılkkez gırdım dertleşmek adına ama ılgınc kısıler var bırıncısı keşke bastan okusaydınız ben kapanayım yada acık kalayım taktığı ıstemedım ıkıcncı blöf derken bana kapan demedı neyse okumadan gerçekten derdı olan bırkısı ye laf olsun dıye cevap verecek boşlukta ınsanlar demek tesekkru ederkn elmayra:)
Birincisi inanın boşlukta değilim.
İkincisi; zibilyon tane konu var. 2 ay tanıstığı insanın arkasından intihar eden saf genc kızlarımız, erkeği canından bezdirip teselli bekleyenleriniz, adama hayatı zindan edip boşanmanın eşiğine gelen kadınlarımız...
Daha sayayım mı?
ilk önce konunuz muhtemelen kapanacaktır, o niyetle açılmadığı belli ve bi çok insan aynı sıkıntıyı yaşıyor evet ama burası bir platform her görüşten insan kaynıyor,konu yavaş yavaş din'e gidiyor sonunda da kapanıyor çünkü henüz farklı fikirleri kabullenmek becerilerimiz arasında yok bu benim için de geçerli,misal '' seni dış görünüşünle .. diye başlayan cümle beni rahatsız ediyor neden ? çünkü din'i bir mevzu bu bir emir vs sana zorlama yapmamış ,her müslüman karşısındaki müslümanı uyarmakla yükümlüdür adamda bunu yapmış bakmış olmuyor sonu yok ikimizde mutsuz oluruz diyip ayrılmış.he siz deseydiniz ki giyemezsin yapamazsın dedi bağırdı vs derdim ki ona ne kocan değil henüz,ama sanırım öyle birşey yok sadice bir emre uyma çağrısını yapmış bakmış olmuyor olacak gibi değil ciddide düşünüyorsa üzmek ve üzülmek istemediği için vazgeçmiş.bir de şunu anlamıyorum evlenince sana camdan baktırtmaz sokağa salmaz Allah aşkına herşey filmlerde gördüğünüz gibi değil arkadaşlar neden camdan baktırmasın neden sokağa salmasın
görüş meselesi inanç meselesi bu tür konularda saygı duyulur sadice o da öyle yapmış ve çıkmış hayatından , kendini suçlama içinden gelmiyorsa yapmanın bir anlamı yok ,ve birşey tek emir kapanmak değil namaz var mesela nice açıklar var 5 vakit namaz kılar ama bağzı kalbi körler bunu görmez onu dinsizlikle suçlar ..eğer o mantalitede ise sevdiğiniz zaten bırakın gitsin
İkincisi; zibilyon tane konu var. 2 ay tanıstığı insanın arkasından intihar eden saf genc kızlarımız, erkeği canından bezdirip teselli bekleyenleriniz, adama hayatı zindan edip boşanmanın eşiğine gelen kadınlarımız...
Daha sayayım mı?
BU KONUDA dusuncenz ıcın teşekkür ederım evet sureklı ben kıyafet konusuda hassasmdr vs. dedı ama bende soyledım ncıın bastan soylemedın dıye ama tek soyeldıgı bunu yapıp tepkıden korktum daha kıyafetime dıkkat edemzken böyle bırseye gırebılecegımı dusunmedı sanırım ve pes ettıkırmızı ile işaretlediğim yerde düşüncenize katılmıyorum. tamam diyelim uyarması gerekiyor. o zaman şunu yapacak ve karşısındakinin duygularıyla oynamayacak böylece.,
daha çıkma olayı başlarken,ben seni kapalı olarak görmek isterim. eğer kapanırsan kabul edersen beraber olalım diyecek. ve seçimi kıza bırakacak. o evet derse beraberlik başlayacak.
yok kızla çık onju kendine bağla bundanda emin ol,sonra ,başını kapa diye diret.
işte bu bir komplo oluyor. içten pazarlıklı,hesapçı bir yaklaşım.
Slm kizlar birisi bana akil versin aglamaktan yoruldum bir iliskim vardi onun ilk hayatinda turbansiz konustugu kiz arkadasi bendim hatta ben bir arkadasina onun hakkimda soru sormustum arkadasi o acik kimseyi istemez demisti neyse o oyle deyince umudu kesmistim sonra birgun faceten talep atti konusmaya basladik cok iyi anlastik ve iliskimiz basladi sonra o hep uyarilarda bulundu kiyafet vs ama ben inadina tersini yaptim sonunda bizim sonumuz yok diyrek ayrildi agladim pismanim diye ama okadar kararliki onsuz yasamak istemiyorum
işte olayın. özü tepkinden korktum,oyun oynadım suyuna gittim olayı... .BU KONUDA dusuncenz ıcın teşekkür ederım evet sureklı ben kıyafet konusuda hassasmdr vs. dedı ama bende soyledım ncıın bastan soylemedın dıye ama tek soyeldıgı bunu yapıp tepkıden korktum daha kıyafetime dıkkat edemzken böyle bırseye gırebılecegımı dusunmedı sanırım ve pes ettı
Su an aci cekiyosn belli ki.onu kazanmk icn herseyi yapack gibisn.kimse seni yargilamasn kim yapmadi ki sevdgini kaybednce kazanmaya calisan.bence olay daha cok taze biraz sakinlesin gorusmeyin bisey demeyin ona.kendisi gelirse her kosulda sizi sewiyor demktr.ama size tavsiyem kimse icn kapanmayn sonra pismn olursnz.allh icn icnzden gelerek ortunun.sevdgnzin bu talebi gayet normal.bi cok erkek kadininn guzellklernji sadece kendi gorsun ister.ona ait olsn ister dinen bunu istemeye de hakki var.ama siz istemiyirsanz sizi zorlayamZ....dedgim gibi bi sure sessz kalin eger dayanamiyor illa konusmk istiyorm diyosanz ve o sizi dinlemyorsa duygularnizi dusncelernzi kaleme alin..mektup yazin ona.boylece soylemk istedklernzi sozunuz kesilmeden aglamadan rahatca sakince soyliceksnz o da sizi dnlemk zorunda kalicak mektubu okuyarak....
ınanın bır cokkez mesaj yazdım mektup olsa bukadar olur yanı ama okadar sabıtkı ben etrafımda bırcok sey gordum dıyor ben kapanıp sonra acılan cok sey gordum dıyor ama ben ınanın suan ıcım den geldıgı ıcın kapanmak ıstıyorum ama anlamıyor
Daha sayayım mı?
işte olayın. özü tepkinden korktum,oyun oynadım suyuna gittim olayı... .
değmez bunun için üzülmeye.
böyle insanlar, dediğim gibi karşındakini düşünmeyen,emellerine ulaşana kadar susan,oyuna devam eden, sonra birden esas amacını ortaya koyan kişiler.
dürüst değiller. ne iseler onu dile getirmezler. çünkü kız kaçar belki ellerinden diye düşünürler.
onu iyice aşık edersem,bana alışırsa o zaman derim,ve o zaman işte istemesede isteğimi yerine getirir diye düşünürler.
en korktuğum insan tiplerindendir böyleleri. uzak olsun bu tipler herkesden
normalde ona laf soyletemıyorum ama ınanın sızın bu bakış acınız bana okadar ıyı geldıkı doğru ve acık acık dıyordu gozun korkmasın bastan dıye ve ne kotu ben bazı tepkılerınden olmayacağını anladım ve soğudum dıyor basta sevgime engel olamadım ben ılk defa mantığımı kullanamadım dıyor ama ayrılığa gelınce ben ne haldeyım ama mantığını kullanabılıyor benımle gunlerdr konuşmuyordu daha kotu olursun dıye ama suan ne yapmam gerekırse yaparım dıyor cunku ben hıc ıyı degılım aklım yerınde degıl ıs yerındeyım suan ama ıse adapte olamıyorum hıc bırsey umrumda degıl sankı yasamıyorum ben ben degılım sankı suan bana barıştık dese bır güzel bırsey dese tekrar yasarım sankı hıc ıyı degılım ben aklıma duygularıma hakım olamıyorum
yok anacım sayma.. şimdi onun derdi en büyüktür.. anlayamaz seni..
ben zaten 5 vakıt namazımı kılıyorum kardesım böyle seyler söylenmez aynen katılıyorum kapanmak sadece tesettürle olmaz ayrıca erkek arkdasım ıcın kapansaydım 4 senelik bır ılıskımı ozman ıcımden gelmiyor ben bunu yparsam kendım ıcın yapardım demezdim ayrıca aynen tesettrle edep olmaz bunu heran yenıden hıssedıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?