- Konu Sahibi Herzlich85
-
Birde sizce rahatsizligimi soylemelimiyim
Tesekkur ederim yorumunuz icin peki birkonuda akil danisacagim ona onlari nicin yaptigimi soyeldim birseyleri acik acik soylemesini bekleidm hep cunku ben onun goruslerini bilerek sevdim hakkimda herseyi biliyordm simdi asla inanmyr konusmalrimizdada derdim seni sevmemin nedeni goruslerin diye ama iste o kadar sabitki bende okdr cok seviyirumki onu hastakigim biryandan gucum yok
Birde sizce rahatsizligimi soylemelimiyim
Hastalığınız yeni mi başladı? İnsan sevgilisine nasıl bahsetmez rahatsızlığından, enteresan.
senden kapanmanı isteyen biriyle evlenince de yapamazsın. çünkü kapanma başkaları için değil, Allah rızası için olur. şimdi aşıksın göremezsin de bence ayrılmanız isabetli olmuş. hatta hiç başlamamanız gerekirmiş.
Slm kizlar birisi bana akil versin aglamaktan yoruldum bir iliskim vardi onun ilk hayatinda turbansiz konustugu kiz arkadasi bendim hatta ben bir arkadasina onun hakkimda soru sormustum arkadasi o acik kimseyi istemez demisti neyse o oyle deyince umudu kesmistim sonra birgun faceten talep atti konusmaya basladik cok iyi anlastik ve iliskimiz basladi sonra o hep uyarilarda bulundu kiyafet vs ama ben inadina tersini yaptim sonunda bizim sonumuz yok diyrek ayrildi agladim pismanim diye ama okadar kararliki onsuz yasamak istemiyorum
kızlar ben cok kotuyum aklımı yıtırmıs gıbıyım sadece olumu ve onu dusunebılıyorum okadar başka bırsey ıstemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?