Cok caresiz hissediyorum

Gerckten icnden geciyorsa hic bekleme onu kapan o zaman.ama iyi dusn pismn olma kapnip sonra acilmk hic hos deil.gerckten icnden geciyosa kapan hem sen huzurlu olucksn hem de sevdgne kavusrsn....

aslında onun soyledıgı kapanmaktanda ote yasam tazrlarımız ayrı dıyor o asla alkol almamış oyle ortama gırmemıs ben 2 sene önceye kadar alkol alıyordum fakat onu tanımadan asla alkol almamaya başladım ıbadetlerıme başladım ama ıste ona nıyeyse hep tam tersı yanstttım

Sen çok açık biriysen kendi hamurunda bir kız bulsaydı ay bunun içinde üzülüp ölmekden bahsediyorsunuz ya yapmayın Allah daha büyükleriyle sınar.
Madem hayalinde ki kapalı ne diye senle oldu.
Seni sevseydı sna zaten bu baskıyı da yapmazdı.
Benden ayrılcak korkusuyla bişeyleri kabul edersen herzaman tehditin ucunu yakmış olursun.
Hazır ol barışırsan her dediğini yaptıracak artık .

Senin o işaretlediğin yer varya abla , hani şu camdan baktırmaz yok öyle bişey kısmı .
Eşini eve kitleyen adam biliyorum ben.
Yok öylesi deyip de kimse kandırmasın kendini.

Yasam tarzi ayriysa neden seninle cikti neden seni kendine asik etti.bahane aryor.cok ayip seni kendini kotu hissetrmeye calsyor.yasam tarziymis neden kj sen o... musn yani cok affedersn...sen degerlisn kendini uzme sessz kal msj atma.bekle gerckten sevse gelir...

Pişmanım diye gidip ağlamışsın.Ama o çok kararlı geri admı atmıyor.Atmaz tabii,aldatmaktan,saygısızlıktan,hakaretten ve bilimum kötü huydan daha büyük suçun.Suçun "başı açık olmak".Gerçekten yazık olmuş sana.Böyle bir erkek kaçırılmaz çünkü.Dayatmayla kapanılmanın Allah katında sevap olduğunu düşünen,senin kişilkiğinden,duygularından,sevginizden,birlikte yuva kurmak için gerekli şartlardan huylardan daha önemli çünkü senin başının kapalı olması.Müslümanlığın yegane şartı o çünkü.Başını kapattın mı daha iyi evlilik yürütürsün,daha iyi anlaşırsınız,daha iyi anne olursun.Sen zaten inanç gereği veya Allah rızası için değil de,erkek için pişman olup kapanacaksan ,bu niyetle kapananlar kervanına bir de sen eklen.Nasılsa ayrılarak güzel bir korkutmuş seni.Senin de gururundan duygularından,düşüncelerinden,kendi iradenden,kendi kararlarından daha önemli erkek.Daha çok ağla,belki insafa gelir de seni affeder başın açık diye.

işte bumudur. budur

ben anlatamıyrorum sanırım yada anlaşılmıyor o bana kapan demedı zaten ben kapanmak ıstıyorum dedım oda benım dayatmamla kapanmanı ıstemıyorum dedı oyuzden tam tersı o benım ıcın yapıp yarın açılırsın dıyor ama oyle degıl ne ona ne başkasına anlatamaıyorum

işte bumudur. budur

su konuda evet onun dusuncesı bu bası acık bırısyle yapamam dıyor ama bana asla kapan demedı bu sartla sneınle olurum demedı gozlemledım ve sen benım hayatımda mutlu olamazsn dedı ama ben ona ve kimseye suan sunu anlatamıyorum ben kendı hayatımdaki düzende mutlu degılım onun gıbı yasamak ıstıyroum am aasla bana yapabılecegıme ınanmıyor bılerek ısteyerek yapmıyorum onsuz nefes alamıyorum snakı hayat durdu ısteyerek yapmıyorum ama duygularıma engel olamıyorum hep aglıyorum

Ay ne kadar berabersinde , hayat durdu ?

o zaman terapi alın. madem başedemiyorsunuz.
çünkü bu adam size resmen duygusal şantaj yapıyor.
yanlış insana aşıksınız
.bu yanlış insana olan duygularınız size zarar veriyorsa onu unutabilmek için yardım alın..

Ayrılmak zor, hem de çok zor .
6 yıllık ilişkimi dün bitirdim bende .
Rabbim bana yeter diyorum .
Allah sabır versin bize .

Büyük ihtimalle zamanla sizi kapanmak için ikna edeceğini düşünmüş. Siz onu yapmayınca da pes edip ayrılmış. İleride de kapanmanız için ısrar edecekti. Siz siz olun, erkek arkadaşınız , sevgiliniz, kocanız olsun sizin hayatınıza bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin. İlişkiler bu şekil yürümez.

Kim için alkolü bırakıyorsunuz onun için mi kendiniz için mi? Alkol zararlı olsa da, kendiniz için yapmadığınız şeyler bir süre sonra fire verebilir.

Kim için kapanıyorsunuz onun için mi, Allah için mi? Onun için kapanırsanız bir süre sonra sıkılıp tekrar açılabilirsiniz.

Ben gayet iyi anladım da,sen yukarıda yazdığın yorumlarını bir oku,ondan sonra tekrar bi düşün bakalım,bu sevgilin sana dayatmayla mı yaptırmaya çalışıyor,gerçekten senin kendi isteğin mi?
Kapanmaktan önce,Allah ın verdiği canı almanın günahını bilmelisin.Onsuz ölürüm yapamam diyen insan mı kapanmak istiyor.Bir de şu babamdan şefkat göremedim bu ilgi gösterdi.Yahu güzelim bırakın bunları Allah aşkına.Kimsenin varlığına kendinizi adapte etmeyin.Sen kendin kendi ayakların üzerinde duracaksın,kimsenin senin fikirlerine düşüncelerine sekte vurmasına izin vermeyeceksin.Çocuğun kapalı bir insanla evlenme tercihine saygı duyarım ama o zaman açık kızla gezip gezip kapatmaya çalışmayacak veya sen bana uymuyorsun diye hayallerini yıkıp gitmeyeck.Ohh gez toz sonra dinden imandan bahsetsin.İlle de kapanmak istiyorsan,bu fikrini ona kabullendirme eğilimin niye.ÜZÜLÜRSÜN.BAK ÇOK ÜZÜLÜRSÜN.Bırak seni istemeyene gözyaşı dökme.Sevgi bu değildir.

Kendin istemediğin bir şeyi,sırf bir adam sana duygusal baskı yapıyor diye yapmak bence çok saçma.
Seven insan biraz anlayış gösterir,sıkmaz onu,olduğu gibi kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…