Çok çaresizim hanımlar

Hanımefendi yaptığınız açıklamaya kendiniz inanıyor musunuz? Eşiniz böyle bir şeyi yapmamıştır belki, belki teyzeniz iftira atmıştır ama niye sizi bakıcı tutmak için eşinizden ayırsın. Yani bu o kadar anlamsız bir şey ki. Anlamsızlığını açıklamak için kelime bile bulamadım.

İlk mesajdan sonrasını okumadım belki sorun çözülmüştür ama, bu iddia gerçekse ben annenizin yerinde olsam ortalığı yıkardım. Teyzelerinizin yerinde olsam da aynı şekilde. Nasıl böyle sakinler anlamadım. İddia gerçek değilse de mantıklı savlar eşliğinde şu yüzden inanmıyorum deyin. Kocam öyle değildir şişman yanakları sever falan ... benim kocam yapmaz kafalarından çıkın. Hiçbir tecavüz, taciz zanlısının karısı evet benim kocam tam da tacizci kılıklı bence yapar demez zaten.

Israrla okudum :-( kendime kastım var ve eziyet ettim. Lütfen Türkçe dil kursuna yazılın. Dil öğrenmek iyidir.

Konu için yorumum:

Bir baba, kızlarına iftira atılsa, iftira atanları öylece bırakmaz hele de böyle bir iftira.

Bebek bakıcılığı için hangi mantık buna inanır ya? "Kocasından ayıralım, bakıcımız olsun zaaaa, yaşasın kötülük!" Bu mantıklı mı şimdi?

Anneniz neden sessiz kaldı, sinirliydik, sustuk demek çok saçma. Bir anne böyle bir durumda ortalığı yıkıp, kızını rahatlatması lazımdı. Eğer ki iftiraysa !

...
Uzar gider. Nereden Baksan tutarsızlık, Nereden Baksan ahmakça.

Olay çözüldü teyzemler yapmış kız kardeş e bir haftadır cevap yazmadın dedim artım lütfen cevap yaz dedim oda abla öyle birşey Yok olsa ben ortalığı yıkarım dedi seni kovandan boşayacak olsak başta sana engel olurdum en başında yapardım sesi teyEm gil seni boşamayı kafaya koymuş öyle bir konuşma geçmedi dedi enişteme güveniyoruz abimiz gibi dedi
Onlar nasil teyze sizi boşamak icin sucsuz bir adama bu kadar yüz kizartici bir iftira atiyorlar. Kendi yegenlerinide bu iftirada tacize ugramis ilan ediyorlar:sinirli:
Sizin yerinizde olsam teyzeleri silerdim hayatimdan ve bence esinizi de ailenizle cok sık gorusturmeyin

Şimdi çözdümle çözülecek şey değil bu. Anlatım şekliniz çok kötü. Gidin bunu size söyleyenleri anneniz ve kızkardeşinizde yüzleştirin. Eğer dedikleri doğruysa ayrılın. Değilse bir daha görüşmeyin bu insanlarla. Aklınızı kullanın biraz. Çok büyük bir şey bu. Bakıcı aradıkları için böyle şeyler uydurmaz insanlar. Kendinizi kandırmayın. Ya eşiniz, ya da onlar çok kötü insanlar.

Direk eşinizi haklı çıkarmaya çalışmayın. Belki de gerçek onların söyledikleri. Ama sizin huzurunuz için sessiz kalmayı tercih ediyorlar. Kesin öğrenin işin aslını.

Bir kaç yıl önce eşimi bir kadınla yemek yerken görüp beni aldattığını düşünen bir arkadaşım vardı. Kızın niyeti de kötü değil bu arada. Beni sevdiği için şüpheci davranmıştı. Halbuki ben eşimin kiminle yemekte olduğunu da biliyorum. Eşimi direk yüzleştirmiştim onlarla ve kıza özellikle sordum, nasıl gördün, yuvamı kurtarmaya çalışma, direk söyle, ben de ona göre kendimi ayarlıyayım diye. Yemek yerken görmüş, başka bir kadınla başbaşa oturmasından şüphelenmiş. Halbuki kız eşimin çalışanı. Düğünlerini de eşim yaptı. Yani şüpheye yer olmasa bile, bu konular öyle yabana atılacak meseleler değil. Dikkatli olun.

Ilk kez bir konuyu okurken boğulacak gibi hissettim kırilmayin ne olur teyzemgiller annemgiller giller giller uzuyor

Ben yerinizde olsam hepsini toplardım bir araya yüzleştirirdim böyle bir sonuca varamazsınız

Herkesi toplayıp yüzleştirin bence. Kim, neden böyle bir iftira atmak istesin ki, mantıklı değil. Kimse yakınının adını böyle bir olaya karıştırmak istemez. Ayrıca konu kız kardeşleriniz. Biraz daha hassas olmanızı beklerdim.

Ne sorunlu ailesiniz..
Herşey olabilir esinde taciz etmiş olabilir.teyzeler uydurmysta olabilir.sen taniyorsun eşini aileni...
Hepsini bir araya getirip yuzlestir

yemin ederim şerif ıssı ya bağlayacağım şimdi.. Birebir aynısı,foruma dökülmüş hali...
konudaki her mesajınızı okuyamadım Allah aşkına size sorulan kısa öz sorulara bile,neden saçma sapan ilgisiz alakasız durumları da karıştırıp bir paragraf cevap veriyorsunuz ki? hem de hiçbir noktalama işareti kullanmadan?
resmen mavi ekran vermişsiniz...
Ortada "taciz" gibi korkunç bir iddia var.Görmemek için tüm duyu, algı organlarınızı kapattığınızı buradan görebiliyorum.Umarım olayın şokuyla minik bir şokun etkisinde falansınızdır yoksa genel anlamda böyle bir profilde olduğunuza inanmak istemiyorum.Çocuklarınızın yerinde olmayı kesinlikle istemezdim mesela.
hele ki "ben olayı çözdüm, teyzemler akılları sıra beni kocamdan boşatıp çocuklarına bakıcı yaptıracaklar" kısmı. Pollyannada bile görmedim böylesini...
Bizlere beyin karıncalanması yaşatmak için gönderilmiş bilinçli bir proje falan değilseniz; lütfen derin derin nefes alın.su, soda, gazoz, vodka .... artık neyi tercih ederseniz biraz için ve sakinleşin.Sonra klavyenin başına geçip kendinizi doğru düzgün ifade etmeyi hatta ve hatta buradaki tavsiyeleri hemen uygulamaya koymayı deneyin!!

öncelikle her kese merhaba benim meselem eşimle olay çok derin nerden başlasam bilemiyorum annemle eşim arasında bir sıkıntı oldu ama objektif olucam annemde suçlu ... bu olayda anneme gidemedim eşimle planımız vardı annem ona bouldu ... olay bumdan ibaret sonrasında ben anne annemle konuştum dertleştim annem gönül koydu bana bende yargısız ingaz yaptı ben de kırıldım ona dedim ki anneme gitmem demek 1 hafta kalmak demekti ...oda annemi gördüğünde kızım sen kızını niye tavır alıyorsun o senin çocuğun demiş.... annemde bilmediğiniz şeyler var demiş ...ben kızımı damada verdim diğer kızlarımı mıncıklasın diye vermedim demiş ... başka boyuta geçiyorum küçük kız kardeşim sözden önce hatta eşimle ilk tanışmamdan beri istemedi eşimi biz ne zaman anneme gitsek eşime zıt davranıyordu yaş 15 kı kardeşimin ...ama eşimde kardeşlerimi Onları çok severdi .... benim kardeşim Yok ablam var ...ikiside komik felan dedi ve eşimin yanaklarını sıkmaları dışında hiç hareketi olmadı bizim de gözümüzün önünde defalarca yaptı çünkü çok kilolular yanakları şişkin kendi babamda eşimde kız kardeşlerimin tombullıpyla ilgili dalga geçerler ... neyse annem kız kardeşimi sıkıştırıyor küçük olanı ve anneme eniştem göğsümü sıktı diyor .... ve ben bunları annemden değil de şöyle öğreniyorum anneannem teyzemlere teyzemler bana annemgili arayıp daha doğrusu kardeşimi arayıp böyle birşey varmı diyorum ...... kızların bana etmediği hakaret kalmadı bana -biz öyle birşey demedik iftira atma bize dedi bana hakaret ve köfür ettiler ikiside annem telefona hiç cevap vermedi i babamı aradım ....baba böyle birşey duydum teyzem den dedim ....baba kızlara sordum yok diyorlar ama piknikte anne anneme söylemişler dedim ...babam da beni payladı yok öyle birşey teyzenlerden uzak dur falan filan yuvanı bozarlar akıl verirler karıştırırlar huurınu dedi (teyzem gilde eşim tarafından ezildiğimi düşünüyor öyle birşey Yok ) beni azarladı Benim amacım eşim böyle birşey yaptı yapmadı eğer annem söylendiyse anneannem mi uydurdu teyzem gil mi silme soruyor yok diyorlar ağlıyorlar kızlar bize nasıl iftira atarsın biz öyle birşey demedik diyorlar ve bu arada eşime 2 yıl önce kızlar yanaklarını sıkma kilo su oldukları yüzünden hoşlanmıyorlar dedi eşimden o günden bu güne bir daha yapmadı .....hatta kızlar biz olsun başka misafirler olsun odlarından çıkmıyorlar hizmet bile etmiyorlar .....bu olay olsa olsa 2 yıl önce olsun ki eşimi o zaman seviyorlardı sadece eşimle benim aramıda kavgalarımızda Ona hemen cephe aldılar ...ikiside çok seviyordu eşimi bir anda boşver seni haketmiyor boşan Özgür ol bunu diyenler biri 14 16 yasımda kardeşlerim ...kızlar anneme babama abime de çok saygısız lar .....eşimde babam ve anneme ya da bana hareketlerden sonra kızlar yanlış yapıyorsunuz saygılı olun dalan diye nasihat verdi bunlar iyice kötü oldu o yanak sıkmadan sonra 2 yıl oldu eşim uyardıktan sonra bir daha yapmadı doğru düzgün onlara gitmedim bile geçen duydum bunları piknik yapılmış orda konu açılmış ..... ne yapayım anlamadım eşime sordum neden arannız açıldı dedim ....konun hiç bir şeyden haberi Yok bu arada ....ona hiçbir şey söylemedim bu son olaylardan kıza dokunmuşsun falan ....daha benim annemlere doğrulamamdan beri haberi ....yok dedi ki çok saygısızlık yapıyorlar hem sana hem bana oraya gidiyoruz ... itmiyiz köpekmişiz gibi davranıyor lar ikimizde bizi geç annene babana bile karşı geliyorlar dedi ... şimdi arada kaldım eşimi cünsellik olarakda biliyorum normal olarakda yumuk bebeklere yumuk kedileri çok sever karşelermide kedi diyordu tek yaptıkları yemek içmek çünkü şakaya vuruyorduk hepimiz ....bir eve gidince hizmet etmemek için selam bile vermiyorlar eşimin böyle birşey yapmaz ama kardeşim eşim 2 yıldır yanına bile gitmezken neden şimdi böyle bir şey söyledi ben onlara başka olaydan küstüm 2 yıldır 6-7 kere gitmişim dir eşim ne zaman dese beni onlarda bıraktı hiç beni onlardan esirgemedi arıyorum soruyorum yok diyor beni niye mimliyorsun bana söylemeyip niye teyzem gile söylüyorsunuz doğrumu diyorum yok diyorlar.... yardım edin ya ben nerde düğümü çözemiyorum annem gile gidemem babam konuyu açarsa kızar eşim öyle şeyler yapmaz biliyorum annem gil yani kızlara soruyor öyle bir şey Yok diyip teyze gilim uydurması biz öyle birşey demedik diyorlar annem tenezzül edip Cevap diye vermiyor .....bu bana ileten teyEmgil anne git olayı sır diyor kim doğru kim yaşancı annem ve kızlar konuştuysa neden inkar ediyor teyzem gil mi oyun çeviriyor babam bana kızıp Eşime söyleyip evliliğini şakın zedeleme o biim oğlumuz öyle birşey Yok diyor .....teyzem gile bu sözü söylüyorum teyzem gil küçüğÜn onurunu namusu için diyorlar .....olayın budaklanmadınız istemez babam çok namus düşkünü kızgın biridir böyle birşey olsa köpürür eşimi mahveder .........teyzemgil annenle konuş annen senin yuvanı bozmak istemez kızındakardeşimin gurunu düşünür madem küçüğün onurunu grubunu düşünüyor annem anne annemgile niye anlatıyor ...kafayı yiycem
Allah yardımcın olsun çok karışık fakat yuzlestirmelisin fakat eşin bu konuyu duyarsa kırılabilir

Enişte yanaklarını sıkmış, o da göğsümü sıktı demiş. Sonrasını midem kaldırmadı. Adnan Ziyagillerin konağında mı yaşıyorsunuz siz bu nasıl aile bu nasıl vıcık vıcıklık???

Teyzeniz çocuklara bakıcılık yapın diye mi yapmış bunları :oha: Gerçi tam anlamadım ya ne yaptıklarını neyse. Çok ilginç aileler var bdv sayesinde bunu anladım.

Simdi anlamadigim nokta insan damadi kizlarinin gogsunu sıksa bu kadar rahat mi olur? Yuva yikilmasinmissss. Siz de ne kadar rahatsiniz, esinizle ilgili taciz iddiasi var ama hala gelmis burda iki kucuk kizin kilosuyla alay ediyorsunuz?

insanlar tacizi nasıl bu kadar kolay dillendirip daha sonra
yok öyle birşey diyebiliyorlar :kahve:

Çok fesat bir insanım ben o yüzden bu çocuk baktırma hikayesini pek yemedim böyle saçma ötesi bi bahane komik olmuş

Konu başında kocayı aklamak için önce küçük kardeşler gömüldü sonra anne baba sonra anneanne teyzeler

Bı genç kız enişte tarafından taciz edildiğini söylüyor bu annane teyze anne baba arasında dedikodu gibi konuşulup geçiliyor öyle mi?

Ne değişik aileler var

Ben anneme eniştem beni taciz etti desem bambaşka olurdu halbuki...

Sayın konu sahibi,
Allah aşkına bahsettiğiniz konu "Hmm, evet ben çözdüm. Böyleymiş!" denilecek kadar basit mi?
İnanamıyorum siz Türkiye de yaşamıyor musunuz? Hiç mi haberleri izlemiyorsunuz?
Neler neler oluyor güzel memleketimizde.!
Eşinizin suçsuz olduğuna inandığınız kadar ortaya atılan isnatların gerçek olma ihtimalini gözönünde bulundurmanız gerekmiyor mu?
hem KIZ KARDEŞLERİNİZ için hem de ileri de ÇOCUKlarınız için bunu gerçekten yapmalısınız.
Yoksa diğer konunuzu Allah korusun haberlerden izlemek zorunda kalırız.

Back
X