Anket Çok çaresizim iyi bir hoca arıyorum sevgilim kızlığımı aldı ve gitti 🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

narya_47

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
16
-10
0
22
Sevgilim kızlığımı bozdu ve gitti çok çaresizim lütfen bilgisi olan yazsın mardinliyim iyi bir hoca arıyorum

...lutfen git sikayetci ol madem zorla yapti lutfen sikayetci ol gizli kalmasini iste ama sikayetci ol sevgilin olmasi zorla bunu yapma hakki vermiyor bu resmen tecavüz

...lutfen git sikayetci ol madem zorla yapti lutfen sikayetci ol gizli kalmasini iste ama sikayetci ol sevgilin olmasi zorla bunu yapma hakki vermiyor bu resmen tecavüz
Ben şikayetçi olamam bu işe girersem ailem duyar çok kötü sonuçlar olur geri gelmesini istiyorum sadece

Allah akıl fikir ve öz saygı versin ya, adam tecavüz etmiş şikayet edeceğine medyum şarlatan aranıyosun burda adamı seviyorum geri dönsün diye. Kafana yazık senin ya
Ne saçmalıyorsun sen ya bu benim sorunum ve hayatım sana göre mi şekillendircem soruda bilgisi olmayan yazmasın dedim asıl senin kafana yazık çaresizlik nedir bilmiyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…