• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Çok çaresizim iyi bir hoca arıyorum sevgilim kızlığımı aldı ve gitti 🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana tecavüz etmiş çıldırdın mı sennn, hâlâ geri döndürme medyum işlerini mi düşünüyorsun, öyle leş birini yanında nasıl istersin, hayal edersin , kendine hiç mi sevgin saygın yok?! Onu şikayet etmelisin. Pislik şerefsiz ya 🤬🤬

Ya aklıma sitede şahit olduğum bir olay geldi. Sitede ilginç ilişki hayatıyla nam salmış bir üye, kendisiyle sadece takılmak için beraber olan bir mühendise kafayı takmıştı, kendisine bağlansın diye büyücü büyücü dolaşıyordu. Büyücü yanlış kişiye bağladı herhalde adam bunla takılırken başkasıyla nişanlandı sonra pat diye evlendi 😃

Ayrıca sitedeki fal topikleri eski sevgilisini döndürmek için büyücü, falcı gezenlerle dolu. Daha mutlu sonla biten hikaye okumadım. Velhasıl kelam bunlara boşuna para vermeyin diycem ama bir işe yaramayacak.

Sevgilinize telefon edin getirsin, bunun için hocaya gerek yok ki. Adam nasıl alıp gidebiliyor aklım almıyor. Ne cesaret yani? Bir yerde çevirmeye takılsa, üstünü başını arayıp bulsalar bu kimin kızlığı diye sormayacaklar mı?

Sevgilinize telefon edin getirsin, bunun için hocaya gerek yok ki. Adam nasıl alıp gidebiliyor aklım almıyor. Ne cesaret yani? Bir yerde çevirmeye takılsa, üstünü başını arayıp bulsalar bu kimin kızlığı diye sormayacaklar mı?
Dalgamı geçiyorsun

Şu gelip dalga geçenler darim sizin başınıza gerçeği hepiniz bakiremisiniz oda belli değil
Ay ne dalga geçmesi ben çok ciddiyim bak ilgili üyenin yorumu bile koyuyorum. Bu kız voldemorttan daha çok büyü yapmıştı adama bir işe yaramadı. Boşuna bu tarz işlerle uğraşma. Bildiğin tecavüze uğramışsın farkında mısın?

Merhaba. Bana teklif etmedi ben ettim ama kabul etmedi.. fakat işlem çok yaptırmış biri olarak diyorum sakın sakın inanmayın. Hepsi yalan dolan bir anlık çaresizlik ve hırsla giriyorsunuz manipüle ediliyorsunuz ama sonu hüsran para kaptırmak isteyen bu işlere girsin girmeseydim şu an bir arabam vardı

Bakire değiliz, hocaya sor toplu indirim yapar mı diye.
Sizinkini de mi alıp gittiler? Ben yüzsüzlük yaptım, aradım istedim. Dedim ya sen paşa paşa geri getirirsin ya da ben gelip geri almasını bilirim. Üç gün süre verdim, bakalım. Umarım sıcaktan bozulmaz. Yanına buz kaseti koy dedim ama yapar mı bilmem.

Sizinkini de mi alıp gittiler? Ben yüzsüzlük yaptım, aradım istedim. Dedim ya sen paşa paşa geri getirirsin ya da ben gelip geri almasını bilirim. Üç gün süre verdim, bakalım. Umarım sıcaktan bozulmaz. Yanına buz kaseti koy dedim ama yapar mı bilmem.
Hava çok sıcak gerçekten bozulmasa bari yolda gelirken

Maalesef 😔😔😔 1.Hamur hediye paketine de koydum ama buz koymayı unuttum. images-19.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X