- 16 Temmuz 2023
- 5.463
- 14.749
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilinize telefon edin getirsin, bunun için hocaya gerek yok ki. Adam nasıl alıp gidebiliyor aklım almıyor. Ne cesaret yani? Bir yerde çevirmeye takılsa, üstünü başını arayıp bulsalar bu kimin kızlığı diye sormayacaklar mı?Hihi evet
Dalgamı geçiyorsunSevgilinize telefon edin getirsin, bunun için hocaya gerek yok ki. Adam nasıl alıp gidebiliyor aklım almıyor. Ne cesaret yani? Bir yerde çevirmeye takılsa, üstünü başını arayıp bulsalar bu kimin kızlığı diye sormayacaklar mı?
Şu gelip dalga geçenler darim sizin başınıza gerçeği hepiniz bakiremisiniz oda belli değilBilgisi olmayan yazmasın lütfen
Hayatına Göre şekillendirmeye çeksen yapmasaydin..Ne saçmalıyorsun sen ya bu benim sorunum ve hayatım sana göre mi şekillendircem soruda bilgisi olmayan yazmasın dedim asıl senin kafana yazık çaresizlik nedir bilmiyorsun
Bakire değiliz, hocaya sor toplu indirim yapar mı diye.Şu gelip dalga geçenler darim sizin başınıza gerçeği hepiniz bakiremisiniz oda belli değil
Ay ne dalga geçmesi ben çok ciddiyim bak ilgili üyenin yorumu bile koyuyorum. Bu kız voldemorttan daha çok büyü yapmıştı adama bir işe yaramadı. Boşuna bu tarz işlerle uğraşma. Bildiğin tecavüze uğramışsın farkında mısın?Şu gelip dalga geçenler darim sizin başınıza gerçeği hepiniz bakiremisiniz oda belli değil
Merhaba. Bana teklif etmedi ben ettim ama kabul etmedi.. fakat işlem çok yaptırmış biri olarak diyorum sakın sakın inanmayın. Hepsi yalan dolan bir anlık çaresizlik ve hırsla giriyorsunuz manipüle ediliyorsunuz ama sonu hüsran para kaptırmak isteyen bu işlere girsin girmeseydim şu an bir arabam vardı
Ne alakası var? Bu konu dalga geçilecek bir şey mi?Dalgamı geçiyorsun
Ben bakireyim inanmazsan kocama sorŞu gelip dalga geçenler darim sizin başınıza gerçeği hepiniz bakiremisiniz oda belli değil
Sizinkini de mi alıp gittiler? Ben yüzsüzlük yaptım, aradım istedim. Dedim ya sen paşa paşa geri getirirsin ya da ben gelip geri almasını bilirim. Üç gün süre verdim, bakalım. Umarım sıcaktan bozulmaz. Yanına buz kaseti koy dedim ama yapar mı bilmem.Bakire değiliz, hocaya sor toplu indirim yapar mı diye.
İsine gelmeyen yorumlarda hemen bir beddua Suclama yaparsiniz ....haketmissin yapmasaydin ozmanŞu gelip dalga geçenler darim sizin başınıza gerçeği hepiniz bakiremisiniz oda belli değil
Hava çok sıcak gerçekten bozulmasa bari yolda gelirkenSizinkini de mi alıp gittiler? Ben yüzsüzlük yaptım, aradım istedim. Dedim ya sen paşa paşa geri getirirsin ya da ben gelip geri almasını bilirim. Üç gün süre verdim, bakalım. Umarım sıcaktan bozulmaz. Yanına buz kaseti koy dedim ama yapar mı bilmem.
MaalesefSizinkini de mi alıp gittiler? Ben yüzsüzlük yaptım, aradım istedim. Dedim ya sen paşa paşa geri getirirsin ya da ben gelip geri almasını bilirim. Üç gün süre verdim, bakalım. Umarım sıcaktan bozulmaz. Yanına buz kaseti koy dedim ama yapar mı bilmem.
Şu gelip dalga geçenler darim sizin başınıza gerçeği hepiniz bakiremisiniz oda bekkiBilgisi olmayan yazmasın lütfen
Genelde tutuyor bedduam inşallah sadece sana tutarİsine gelmeyen yorumlarda hemen bir beddua Suclama yaparsiniz ....haketmissin yapmasaydin ozman