• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizim lütfen yardım edin

Benim eşim askerde şuan eşimin ailesi bana karşı iyi değiller 2 ay kaldı gelmesine kendi ailemle ilgili sorunlar var eşimin bana yardımcı olması gereken yerde dün akşam konuştuğumuzda bana bir kadını sosyal medyada beğendiğini söyledi o bayan onun uzak akrabası kayınvalidem eşimin fotoğraflarını sosyal medyaya koyuyor o bayanda beğenmiş eşim bunun altında bişey aramış ve bayanın fotoğrafını beğenmiş bana dedigi kelime ise onu denemek için yaptım bana karşı kötü bir düşüncesimi var diye merak ettiğini söyledi bana bnde telefonu yüzüne kapattım sonra tartıştık biraz ve hiç konuşmadık sen bana güvenmiyorsun dedi ne yapmam lazım çok çaresiz kaldım
Zaten herşey merakdan başlar. Evli barkli adamsin begenirse begensin. Kötü niyeti varsa da var. Ne diye didikliyorsun. Madem guven verecek biriysen. Gerçekten dedigi niyetle yapmiş ola bilir ama evli adamlarin bu gibi şeylere merak salmamasi gerekir. Devami gelir çunki

Kayınvalideniz çocuğunuzun olmaması bahanesiyle eşinizi başka biriyle evlendirmek istiyordu sanırım. Anlaşılan çok güvendiğiniz eşinizin de aklına yatmış bu fikir.

Eşinize ve ailesine çok da güvenemeyeceğiniz ortada. Çocuğunuz olsa da bu böyle. Bu fikirleri üreten insanlar çocuklu olsanız da başka sebeplerle sizi yüz üstü bırakabilirler. Üstelik çocukla eliniz kolunuz iyice bağlanır.

O yüzden kendi hayatınızı kurtarmak zorundasınız. Bir meslek edinmeye, para biriktirmeye çalışın. Ve lütfen bu evlilikten emin olmadan, kendi ayaklarınız üzerinde durmadan çocuk yapma konusunu acele getirmeyin.

Boşuna akıl vermeyin derim. Konu sahibi 20 yaşında hamile kalmak için eltisiyle yarış yapıyor, eski konusunu okuyun tam bir Kezban
Yazdığınız çoğu şey de haklısınız ama bu heralde öğrenilmiş çaresizlik.Umarım bir gün tek şansının çocuk doğurmak olmadığını anlar.O yüzden kedisine kızamıyorum sadece çok üzülüyorum.

Boşuna akıl vermeyin derim. Konu sahibi 20 yaşında hamile kalmak için eltisiyle yarış yapıyor, eski konusunu okuyun tam bir Kezban

Farkında değil ki.Çocuğum olursa kocam beni sever,aldatmaz diye düşünüyor.Çoğu kadın öyle düşünüyor.İçlerinde eğitimli olanlar da var.Ama bu kız hiç iyi örnek görmemiş ki ailesinde,çevresinde.

Acıdığınız şahıs sırf şu mesajımdan beni şikayet etmiş. Böyle mağdur böyle masum biri (!)

Eltisi hamile diye haset edip ona dünyayı dar eden onun bebek sevincini gölgeleyen, mutsuz aile hayatına sırf hırsından cocuk getirmeye çalışıp o cocuğu asla düşünmeyen biri.

Kimse iyi örnek görmedi ki , konu sahibi dümdüz kötü biri. Dediklerine de inanmayın bence nicki konusunda bile ayaküstü yalan söyledi iki dakika da. Hamile kalmak istemiyorum dedi burda da eski konularında sürekli hamile kalmak istediğini beyan ettiği halde.

Allah eltisine yardım etsin 🤲🏻

Acıdığınız şahıs sırf şu mesajımdan beni şikayet etmiş. Böyle mağdur böyle masum biri (!)

Eltisi hamile diye haset edip ona dünyayı dar eden onun bebek sevincini gölgeleyen, mutsuz aile hayatına sırf hırsından cocuk getirmeye çalışıp o cocuğu asla düşünmeyen biri.

Kimse iyi örnek görmedi ki , konu sahibi dümdüz kötü biri. Dediklerine de inanmayın bence nicki konusunda bile ayaküstü yalan söyledi iki dakika da. Hamile kalmak istemiyorum dedi burda da eski konularında sürekli hamile kalmak istediğini beyan ettiği halde.

Allah eltisine yardım etsin 🤲🏻
Anladım.Onun amacı çözüm bulmak değil,ama yine gelecek.O koca,o kayınvalide ve hamile eltisi varken.Hoş geldiniz.

Bebeğime hangi yakının adı oluyor?

Çocuğunuza isim önerisi; kız olursa: bebeğime hasret, erkek olursa: bebeyimmmm 😂
Annesinin bebeği ablası hasret.Siz yazınca farkettim.Anne baba bırakmış,atmış.Babaannenin başına.Diğer konular da kardeş,abla vs hiç bahsetmemiş.

Bu hamile kalmaya çalışıyordu en son. Şahsen gayet açık ortada bebeğe hasret diyor iki sn’de bulduğu bir bahane.

At yalanını, şey edeyim inananını 😂 sürekli ajitasyon, milleti aptal yerine koyarken kendi zekasını baz alıyor , ama bizden kaçmaz 😂

Daha o kadar gencsiniz ki insan bu yaşta kendine sil baştan yepyeni bir hayat bile kurabilir.Üstelik çocuğunuz da yok sanırım.Sizi bu adama bu evliliğe mecbur eden nedir ki bu kadar.Kendinize yazık ediyorsunuz.

Gidecek yeriniz,arkanızda duran bı aileniz yoksa sizi bı nebze anlayabiliriz.Evet ülke şartları da toz pembe değil.Nice eğitimli ve donanımlı insanlar bile doğru dürüst iş bulamiyor.Fakat yine de en ufak bi umudunuz yada bı çıkış kapınız varsa şartları zorlayıp kendinizi kurtarmaya bakmalısınız.

Eşiniz her fotosunu beğeneni “deneyen” bir çük akıllı kuku budalası mı?
Siz de hala ne yapacağınızı mı soruyorsunuz?
Yani bazısına ne desek boş.

Back
X