• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizim lütfen yardım edin

Ben uzun bir süredir tedavi oluyordum.ama hastalığımın ne olduğunu bilmiyordum net cevap alamadım en son gittiğimiz doktor bana polikistik over sendromu olduğunu söyledi.tedavi olup öyle hamile kalırsın dedi eşim 6 aylık askerlik görevini yapmaya gitti ve 3ay sonra izin kullandı test yaptım pozitif çıkmıştı askerde sürpriz yaptım bugün kan tahlili yaptırdım ve sonuç boş gebelik 😔💔😭😭😭😭😓😓😭😓

Kesin eski kardeşiniz kesin tüm konuların gebe kalıp eltini çatlatmak üzerine

Herkesi kendim gibi zannetmiştim çok yanılmışım

Sizde iyi biri değilsiniz.Sırf etlinizle yarışmak için böyle bir adama ve ailesine cocuk yapmaya çalışıyorsunuz tüm konularda ana başlık hamile kalamıyorum eşim askerden geldi denedik olmadı üzerine:)

Herkesi kendim gibi zannetmiştim çok yanılmışım
Daha önceki konunda da yazmıştık.Kötü bir ailen var onların yanına dönemezsin.Bir işe girip çalışmayı denesen.Hem para kazanırsın,hem de size değişiklik olur.Bu çocuk meselesini biraz ertelersin.Kocan aldatacak belli ki aranıyor.Ona çok güvenme.O kayınvalide kuma bile getirir evine.

Tabi kesin denemiştir. Kadin kotu niyetliyse hemmmeeen engelleyip kaçacaktir. Burdan ekmek cikar mi diye dusunmemiştir asllllaaaaa, asllaaa😁😁😁
asla asla bizim içimiz kötü yi niyetli mi kötü niyetli mi ona bakacaktır, ay bir de bu tipler kocasına asla laf ettirmez şimdi başlar bize saldırmaya :D :D

Siz herseyi kenara birakip meslek edinmeye calisin. Okulu falan bosverin herkes üniversite okuyacak diye birsey yok. Meslek edinme egitimlerine katilin. Protez tirnak, kuaförlük, pastacilik gibi. Düşün ki kucaginda 2 aylik bebek varken aldatildigini ogrendin. Meslegin olmasa ne yapacaksın, nasil gecinecek, nereye gideceksin?
Su an cicim aylarindasin. Telefonu suratina kapatırsın, oda gelir gonlunu almaya calisir. 3 5 sene sonra telefonu suratina kapattığın icin eve gelmez, sagda solda kaçak et keser.

asla asla bizim içimiz kötü yi niyetli mi kötü niyetli mi ona bakacaktır, ay bir de bu tipler kocasına asla laf ettirmez şimdi başlar bize saldırmaya :KK70: :KK70:

Bana saldırmaya başladı bile yalanlarını ortaya çıkarınca :)

Bize deli yürek, kocaya Fatih ürek 😂

ay bırak eltisiyle hamile kalma yarışına devam etsin kocası şimdi bulur bi kılıf, unutur herşeyi bu 😂

Zaten erkek yaparsa elinin kiri havasında kendi bi erkeği beğendim desin bakalım o koca askerden gelip saçını başını yolardı.

Elti 1-0 önde (!) hamile kalmış eşi ve ailesi buna sen daha kalamadın diye baskı yapıyorlarmış, aşırı değer görüyor konu sahibi eş ve ailesinden müqqq

Olan çocuğa olucak yine ben o yüzden bodoşlama daldım konuya

Bu iğrenç evliliklere cocuk getirenlere kürekle dalmak istiyorum.

Hayat seni evlilige mecbur etti degil mi? Cocuklar ise seni bosanmamaya mecbur edecek. Ayagina baglanan kelepce gibi düşün.19 yas bana o kadar kucuk geliyor ki anne oldum diye midir nedir bana su an cocuk gibi geliyorsun. Esinle konusmalarin, cocuk hayalin, herseyin cocuk gibi. Yapma etme yavrum, once iyi kotu bir meslek edin. Hayatini 4 duvar arasinda, cocuklarla gecirme. Disarida bambaska bir dunya var

Back
X