- 18 Ekim 2022
- 2.076
- 6.326
- 88
- Konu Sahibi bebegim hasret
Evli barklı adam neden başka kadının ne niyette olduğunu merak ederki böyle bir saçmalık mı olur ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıymetli kocandan şikayet etme o zaman, ye boynuzları otur evinde eltinle doğurma yarışına gir. Bu cevapları da kıymetli eşine ve onun ailesine verBen sadece tedavi olmak için uğraşıyorum ve benim ne olduğum sizi ilgilendirmez beğenmiyorsanız yorum yapmayın!
Hayat seni evlilige mecbur etti degil mi? Cocuklar ise seni bosanmamaya mecbur edecek. Ayagina baglanan kelepce gibi düşün.19 yas bana o kadar kucuk geliyor ki anne oldum diye midir nedir bana su an cocuk gibi geliyorsun. Esinle konusmalarin, cocuk hayalin, herseyin cocuk gibi. Yapma etme yavrum, once iyi kotu bir meslek edin. Hayatini 4 duvar arasinda, cocuklarla gecirme. Disarida bambaska bir dunya var
Üzgünüm eşiniz sizi aldatmak için fırsat kolluyor. Üstelik bu durumu normalmiş gibi sizinle paylaşıyor. Ben böyle düşünen birinden anında soğurdum.Benim eşim askerde şuan eşimin ailesi bana karşı iyi değiller 2 ay kaldı gelmesine kendi ailemle ilgili sorunlar var eşimin bana yardımcı olması gereken yerde dün akşam konuştuğumuzda bana bir kadını sosyal medyada beğendiğini söyledi o bayan onun uzak akrabası kayınvalidem eşimin fotoğraflarını sosyal medyaya koyuyor o bayanda beğenmiş eşim bunun altında bişey aramış ve bayanın fotoğrafını beğenmiş bana dedigi kelime ise onu denemek için yaptım bana karşı kötü bir düşüncesimi var diye merak ettiğini söyledi bana bnde telefonu yüzüne kapattım sonra tartıştık biraz ve hiç konuşmadık sen bana güvenmiyorsun dedi ne yapmam lazım çok çaresiz kaldım
İlk açtığınız konuda eşinizin ikizinin bebeği olmuş diye eşiniz size bebek için çok baskı yaptığını falan yazmıştınızSizin Türkçe anlayışınız yok sanırım düzgün okusaydınız benim bebek sahibi olmak istemediğimi anlardınız
Anlayana ne kadar güzel bir yazı ama konu sahibi cocuk yapınca baş tacı edilecek sanıyor o yüzden kulak asmayacak bu yazına.
Bazılarına ateş sıcak dokunma desen de illa ki eli yanmadan tecrübe etmeden akıllanmazlar. O hesap![]()
Şimdi burada herkese saldırıyorsunuz ama herkes sizin iyiliğiniz için yazıyor.Siz zorluklar içinde büyümüşsünüz.Anneniz,babanız ilgilenmemiş.Akrabalarınız kötü niyetli çıkmiş.Siz zannediyorsunuz ki eşim ben hamile kalınca mutlu olacak,eski güzel günlerimize döneceğiz.Siz 10 tane de doğursanız da bu ana kuzusu kocanız sizi aldatacak.Kayınvalideniz sizi istemiyor.Eşinizi bir gün ikna edecek sizi kapının önüne koyduracak.Burada ki insanlar o çocuğu düşünüp doğurma diyorlar.Hadi adam sizi kapının önüne koydu çocuğunuzla gidecek yeriniz yok,aileniz yok.Ne yapacaksınız?O yüzden herkes çalışın diyor,para kazanın,biriktirin.Çocuklarınıza sizin yaşadığınız şeyleri yaşatmayın.Çocukların ne suçu var?Benim iyi veya kötü olduğum sizi ilgilendirmez!
İlk açtığınız konuda eşinizin ikizinin bebeği olmuş diye eşiniz size bebek için çok baskı yaptığını falan yazmıştınız
Ben de çok üzülüyorum.Çocuk doğursa kocasının ailesinden hayır yok.Hatta kayınvalidesi geçmişte başına gelen talihsizlikleri bilse gelini hiç istemeyecek zihniyette insanlar.Anne baba hiç destek vermiyor.Yoklar ortada.Doğan çocuklar sefil olacak.O kadar üzülüyorum ki anlatamam. Konu sahibi benim kizim olsaydi meslek edinmeden asla evlendirmezdim. Alip eve kapatir yine vermezdim. Koca evinde hergun ağlayıncaya kadar annem beni evlendirmedi diye 2 gün ağlasın. Cocuklar iyice eve baglayacak, turlu turlu eziyet gorecek, gidecek yeri yok, parasi yok, mecbur susup oturacak. Adam Simdiden aldatmanin yolunu yapmaya baslamis. Allah akil fikir versin ne diyeyim
Şimdi burada herkese saldırıyorsunuz ama herkes sizin iyiliğiniz için yazıyor.Siz zorluklar içinde büyümüşsünüz.Anneniz,babanız ilgilenmemiş.Akrabalarınız kötü niyetli çıkmiş.Siz zannediyorsunuz ki eşim ben hamile kalınca mutlu olacak,eski güzel günlerimize döneceğiz.Siz 10 tane de doğursanız da bu ana kuzusu kocanız sizi aldatacak.Kayınvalideniz sizi istemiyor.Eşinizi bir gün ikna edecek sizi kapının önüne koyduracak.Burada ki insanlar o çocuğu düşünüp doğurma diyorlar.Hadi adam sizi kapının önüne koydu çocuğunuzla gidecek yeriniz yok,aileniz yok.Ne yapacaksınız?O yüzden herkes çalışın diyor,para kazanın,biriktirin.Çocuklarınıza sizin yaşadığınız şeyleri yaşatmayın.Çocukların ne suçu var?
İşte bunlar hep çocuk yaşta geçirdiği travmalardan dolayı.Tecavüze uğramış,yurtlarda büyümüş,satılmaya çalışılmış.Tedavi olması gerek.Bildiği tek doğru bu.Ona tutunuyor.Yaşı da çok genç.Eş,kayın ailesine atar yapamıyor.Tutar kayınvalidesi sokağa atar.Gidecek yeri yok.Kocası zaten askerde.Olsa da ana kuzusu.Dediğiniz gibi umarım anlar.Umarım anlar. Tanımadığım etmediğim biri ben her canlı kendi ayakları üzerinde dursun isterim. Çaresizim diyor hamile kalmaya çalışıyor hayatını daha da çaresiz yapmasın diye konuşuyoruz ‘ sizi ilgilindirmizzz timim mi?’ Diyor .
Eş Ve kayın ailesine yapamadığı atarı bize yapıyor.
Bize Deli Yürek, onlara Fatih Ürek
Benim eşim askerde şuan eşimin ailesi bana karşı iyi değiller 2 ay kaldı gelmesine kendi ailemle ilgili sorunlar var eşimin bana yardımcı olması gereken yerde dün akşam konuştuğumuzda bana bir kadını sosyal medyada beğendiğini söyledi o bayan onun uzak akrabası kayınvalidem eşimin fotoğraflarını sosyal medyaya koyuyor o bayanda beğenmiş eşim bunun altında bişey aramış ve bayanın fotoğrafını beğenmiş bana dedigi kelime ise onu denemek için yaptım bana karşı kötü bir düşüncesimi var diye merak ettiğini söyledi bana bnde telefonu yüzüne kapattım sonra tartıştık biraz ve hiç konuşmadık sen bana güvenmiyorsun dedi ne yapmam lazım çok çaresiz kaldım
İşte bunlar hep çocuk yaşta geçirdiği travmalardan dolayı.Tecavüze uğramış,yurtlarda büyümüş,satılmaya çalışılmış.Tedavi olması gerek.Bildiği tek doğru bu.Ona tutunuyor.Yaşı da çok genç.Dediğiniz gibi umarım anlar.
Farkında değil ki.Çocuğum olursa kocam beni sever,aldatmaz diye düşünüyor.Çoğu kadın öyle düşünüyor.İçlerinde eğitimli olanlar da var.Ama bu kız hiç iyi örnek görmemiş ki ailesinde,çevresinde.Hayatı kötü geçmiş olabilir ama şuan da bile isteye kötü etmeye çalışıyor. Zorla hamile kalmaya çalışıyor gözü dışarda kocasından
Farkında değil ki.Çocuğum olursa kocam beni sever,aldatmaz diye düşünüyor.Çoğu kadın öyle düşünüyor.İçlerinde eğitimli olanlar da var.Ama bu kız hiç iyi örnek görmemiş ki ailesinde,çevresinde.
Cocuk dogarsa adamin en cok istedigi sey gerceklesecek, hersey cpk güzel olacak saniyor ama oyle degil. Anne ve babalarin cocuga bakis acisi cok farkli. Annenin onceligi her zaman cocuk. Baba bir noktadan sonra kendi dürtüleriyle hareket edebiliyor, gozu cocuk falan gormuyor. Bu gidisle olan cocuga olacak dediginiz gibiBen de çok üzülüyorum.Çocuk doğursa kocasının ailesinden hayır yok.Hatta kayınvalidesi geçmişte başına gelen talihsizlikleri bilse gelini hiç istemeyecek zihniyette insanlar.Anne baba hiç destek vermiyor.Yoklar ortada.Doğan çocuklar sefil olacak.
Çok haklısınız ama herkes güçlü olamıyor.Hele 19 yaşında.Koca koca kadınlar çalıştıkları halde kendilerini aldatan,şiddet gösteren adamlardan seviyorum diye ayrılamıyorlar.Bir de bu kız hiç ama hiç sevgi görmemiş.İlk seviyorum diyen adamın peşinden gitmiş.Söyle bir söz vardır.İnsan sevmeyi sevile sevile öğrenir.Fazla kurban psikolojisinde, ayrıca iyi niyetli değil. Eltiyle yarışıyor. İyi biri olsa ben cektim çocuğum çekmesin de diyebilirdi. Hep mağdur hep mağdur bana çok masum gelmiyor
önceki konusunda yazmıştı zaten KV askerden gelince evlendireceğim oğlumu demiş. Eltisi doğurmuş bu doğuramadı diye. bebek yapmayla kafayı bozması da bu yüzden.Daha önceki konunda da yazmıştık.Kötü bir ailen var onların yanına dönemezsin.Bir işe girip çalışmayı denesen.Hem para kazanırsın,hem de size değişiklik olur.Bu çocuk meselesini biraz ertelersin.Kocan aldatacak belli ki aranıyor.Ona çok güvenme.O kayınvalide kuma bile getirir evine.