cok caresizim nolur yardim ediin

bayansoruu35

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
9
0
6
35
İzmir
2 yildir sevgilim olan sinif arkadasim var. Ben 18 yasindayim universite sinavina hazirlaniyorum sevgilim cinsellik yasamazsak beni terk edecegini soyluyor ben terk edilirsem bunalima girerim cinsellik yasarsam sonumuz ne olur bilmiyorum lutfen yardim edin

Bu çocuk seni sevmiyor bu çok net ortada.
İnsan sevdiğini böyle şeyler için terketmez ve asla zorlamaz .
Hayatını mahvetmeden ayrıl gitsin
Yoksa bunalımın alasını ileride yaşayacaksın .

Son düzenleme:
böyle bi şey şart koşuyosa senin onu terk etmen lazım. sakın sonradan çok pişman olacağın şeyler yapma

bak güzel kardeşim aslında insanların özel hayatlarıyla ilgilenmem herkese saygım vardır istediğini yaşamakta özgür insanlar
amaa bu güzellikle olmalı tehditle değil sana bunu söyleyen bir insan inan sana zerre kıymet vermiyor demektir
yol yakınken ayrıl belki şimdi üzülürsün ama ileride daha büyük bir üzüntü ve pişmanlık yaşamaktansa
böylesi çok daha iyi inan bana..
ayrıca daha çok gençsin sen derslerine yoğunlaş ileride karşına seni gerçekten seven ve hak eden birisi
mutlaka çıkacaktır

Cinsellik yaşarsan totona kocamannnn bir tekme yersin ablacım.
Haa ben dik kafamın üstüne gidicem diyorsan senin bileceğin iş.
Cinsellik yaşamadığın için terkedilip çekeceğin acının 100 mislini cinsellik yaşayıp tekmeyi yiyince yaşayacaksın.

Son düzenleme:

Sevgiline söylemen gereken tek cümle
''cehenneme kadar yolun var adi herif''
2 taraf isterse birşeyler yaşanır bunu koz olarak kullanması çok adi bir davranış

Söylediklerin bunu yapmaya mecburum der gibi sebep ise o çocuğu sevmen. Ama çok yanlis dusunuyosun ablacim. Çocuğun niyeti belli. Sirf ilişki için duruyorsa yaninda birak hic durmasin. İlerde çok daha pişman olursun. Yasiniz çok küçük bir kere evlilik vadedemez. Kendini aileni geleceğini düşün.
Sende doğru olanin ayrilmak olduğunu biliyorsun bence. Ne evlilikler bitiyor insanlar ayni yastiga bas koyduğu insanlardan ayriliyor. Ayrilik ne dunyanin ne de senin sonun. Disaridan bak ve kendini ateşe atma.

Afedersiniz ama suan birlikte uyumak istiyorr birsey yapmicagina soz veriyor sizcee birsey olur mu

Beraber uyursun 3 gün sonra ablalarım yardım edin hamilemiyim diye konu açarsın.
Bu işin şakası yok.Doğum kontrolden haberiniz yok yaş daha 18 düşmeyin cinsellik derdine.
Sonra şu Münevver Karabulut cinayeti vardı.Cani cocuk aşkım dediği kızın kafasını testereyle kesmişti.
Çok seviyormuş bakmaya kıyamıyormuş hikaye bütün dertleri yatana kadar.Birde tanımadan etmeden
adamların evlerine ( bilmiyorum nerde uyuyacaksanız) gitmeye korkmuyormusunuz. Aman akıllı ol.

Afedersiniz ama suan birlikte uyumak istiyorr birsey yapmicagina soz veriyor sizcee birsey olur mu

sen de buna inandın mı? iki kşi yan yana uyucak ve erkek söz verecek.. bu zaten yemdir haberin olsun. sakın inanma,öyle birini de hayatında tutma.
Pişman olacağın şeyler yapma ileri ilişki değil diye başlar Allah korusun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…