- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi bayansoruu35
-
Afedersiniz ama suan birlikte uyumak istiyorr birsey yapmicagina soz veriyor sizcee birsey olur mu
Yazdıklarını okudukça sinir bastı
Sen bu kafayla daha çookk ağlarsın
Ya safsın yada saflığa vuruyorsun
Annene babana yazık !
Allahım sen çocuklarımızı koru yarabbim
konuyu açan süper zeka. Hayırdır anneni babanı kandırıp gittin mi, yüzeysel ne yaptınız, yoksa (Allah göstermesin) sevgilin seni evinde 5-6 erkek arkadaşı ile bekliyor olmasın. Yoksa buluşmaya gidemedin diye terkedildin mi? Yoksa gittin de tamamen duygusal cinsellik yaşadın da yarın mı terkedileceksin. Ne güzel adam senin gibi bedavadan gelen biri varken neden gidipte parasını g.evde harcasın ki, zaten senin yaşıtın birinin oralara verecek parası da yoktur. Neyse artık hamile falan kalırsan doğurursun sonra bir yerlere gömersiniz bebeği. (Allahım şu konuyu açan zavallıya akıl ver anne babasına acı yarabbim)
İnşallah hiçbirimiz bir şey kaçırmamışızdır. Çünkü bu zeka küpü gelmiş burada --sevgilimle cinsellik yaşayayım mı diye bize soruyor yani anla durumu.kizlarrr kacirdigim birseymi varr
Ne saçma bir tehdit bu.2 yildir sevgilim olan sinif arkadasim var. Ben 18 yasindayim universite sinavina hazirlaniyorum sevgilim cinsellik yasamazsak beni terk edecegini soyluyor ben terk edilirsem bunalima girerim cinsellik yasarsam sonumuz ne olur bilmiyorum lutfen yardim edin
İnşallah hiçbirimiz bir şey kaçırmamışızdır. Çünkü bu zeka küpü gelmiş burada --sevgilimle cinsellik yaşayayım mı diye bize soruyor yani anla durumu.
Yazdığını okuduğumda çok üzüldüm. Yaşının küçük olmasına mı, böyle bir konuda saf kalmana mı yoksa tereddütte olup net olanı görmemenemi inan okadar çok sebep varki. Söylenenler nekadar aklına yer eder bilmiyorum ama umarım doğru olanı ayırt edebilirsin. Öncelikle gerçekten seni seven biri sana bunları düşünemez çünkü seni senden daha çok düşünür. Telli duvaklı gelinim olacak, onu kimseye mahcup etmem der. Kapıdan çıktığımda sevdiğime ne olur, bu sorumluluğu ona yükleyemem der. Sakın hayatını heba etme kızım aklını başına topla bukadar da cahil olma sinirlerim hopladı...!!!
Ustelik 18 yasinda universiteye baslamis birinin bu kadar bayat numaralara kanmamasi lazim...
Acin artik gozlerinizi, bu kadar saf olmayin...
Ilk sevgilim diyen erkege de baska kimse yokmus gibi siginmayin...
Aynen benim de sinirlerim hopladi...
2 yildir sevgilim olan sinif arkadasim var. Ben 18 yasindayim universite sinavina hazirlaniyorum sevgilim cinsellik yasamazsak beni terk edecegini soyluyor ben terk edilirsem bunalima girerim cinsellik yasarsam sonumuz ne olur bilmiyorum lutfen yardim edin
konu hic gercekci gelmedi bana, 18 yasinda bir kiz bu kadar saf olamaz.
Ayy canım ne saflar var inan ki,biraz okudum kulübe yazılanları sinir kapasitem el vermedi kapattım.. Eminimki hepside gerçek, kimi arkadaşım adına yazdım demiş kimi bir akrabası,komşusu adına ama hepside kendileri için konuları dile getirmiş.. Yazık çok yazık bukadar bilinçsiz olmamalı bayanlar. Sanıyorum ki anne ile ya da aile ile iletişimler pek sağlam değil..
var çok hemde bir kız meslek mezunu olarak içlerini dışlarını iyi biliyorum hepsi tabiki keşke diyolar yine bu kız zorla diyo bi nevi kendileri bile bile isteye isteye giden var kızım olursa ne yapıcam annem gibi yetiştiririm umarım dar görüşlü biri değilim ama bu konuda sadece helalinin olmayı kendime bedenime layık görüyorum gitsin para ile tutsun parası mı yok ?
kesinlikle düşüncelerine katılıyorum düz mantık sahibiyim ama bu konuda asla büyük konuşmam insanların ne yaşadığını ne şarta sahip olduğunu bilemem yargılama gibi bir lüksüm de olamaz . Tabiki bu insanların seçimi,bazı konuların farkına varabilecek yaşa geldiklerinde doğruları kendileri seçer. Fakat küçücük kızların bu tür arayış içinde ya da çıkmazda olmaları beni çok üzüyor.. Onların uğraşları dersleri,kitapları,geleceğe adım atacak sınavları olması gerekirken.. Cinsellik,cinsel ilişki olmamalı!!! Koskoca bir ömür var,yaşanılan herşey acı bir şekilde yüzünüze vurur,vurulur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?