cok caresizim nolur yardim ediin

ayrica birsey daha eklemek istiyorum.

Simdiki gencler cok nankor.

Aileler her imkani sunuyor.ellerinden gelen herseyi yapiyor.
Eskisi gibi kizlar okumaz mantigi da yok.

Ama genc kizlarimizin erkeklerimizin
Akillari fikirleri haytalikta...

Ya ne kadar guzel.
Aileniz arkanizda

size sahip cikiyor.okutuyor.

OKuyun adam olun diye.ama yok.

Yok asik oldum
yok sevdigim cocuk bana bakmiyor
derslere konsantre olamiyorum.bilmem ne bilmem ne.

Off neyse kisacasi.akilli olun okuyun.

YASADİGİNİZ HAYATİN KİYMETİNİ BİLİN.

3 KURUSLUK İNSANLARA 5 KURUSLUK DEGER VERİPTE GELECEGİNİZİ KARARTMAYİN.

Afedersiniz ama suan birlikte uyumak istiyorr birsey yapmicagina soz veriyor sizcee birsey olur mu

Sen dalga geçiyosun ya, başka işin gücün yokmu. şuan diyor birde. canlı yayın yapıcan yani bize.. hadi kızım başka kapıya.
Arkadaşlar bildiğin zaman geçirmek eğlenmek için konu açmış, şuan adam geldi yanıma, şuan şunu yapıyo diye yazacak nerdeyse.

Yazdıklarını okudukça sinir bastı
Sen bu kafayla daha çookk ağlarsın
Ya safsın yada saflığa vuruyorsun
Annene babana yazık !
Allahım sen çocuklarımızı koru yarabbim

kizlarrr kacirdigim birseymi varr

Ne saçma bir tehdit bu.
18 yaşındasınız,üniversiteye hazırlanıyorsunuz boşverin , derslerinize yoğunlaşın.
Hayatın size ne getireceğini bilemezsiniz, daha çok gençsiniz, böyle şeylerle geleceğinizi karartmayın.
Ayrılırsam bunalıma girerim demişsiniz, birlikte olup terkedilirseniz ne yapacaksınız?

İnşallah hiçbirimiz bir şey kaçırmamışızdır. Çünkü bu zeka küpü gelmiş burada --sevgilimle cinsellik yaşayayım mı diye bize soruyor yani anla durumu.

aboowwwww.kizlar konu bence fake.

Ah be safligima yanayim.bende gelmis burda bir saattir laf anlatiyorum.

Heeeeyyy konu sahibi eger erkek uyeysen Hakkimi helal etmiyorum
hele hele ekşiden geldiysen hic etmiyorum.

Şimdi kapiyi disardan ört ve defol burdan.

İnsanlarin vaktini calma.

Gercekten seven erkek, geberse bile, zamani gelen kadar kosesinde durmayi, bu alana saygi duymayi bilir...
Burada munasip olmadigi icin soyleyemeyecegim, fakat kendisinin bir islemden sonra gitmesini emreden sozu soyleyiverin, bir zahmet...
Bu ucuz numaralari yememeniz gereken yastasiniz, lutfen sizi gercekten seven, saygi duyan, gozunuzun icine bakan bir sevgili bulun...

Yazdığını okuduğumda çok üzüldüm. Yaşının küçük olmasına mı, böyle bir konuda saf kalmana mı yoksa tereddütte olup net olanı görmemenemi inan okadar çok sebep varki. Söylenenler nekadar aklına yer eder bilmiyorum ama umarım doğru olanı ayırt edebilirsin. Öncelikle gerçekten seni seven biri sana bunları düşünemez çünkü seni senden daha çok düşünür. Telli duvaklı gelinim olacak, onu kimseye mahcup etmem der. Kapıdan çıktığımda sevdiğime ne olur, bu sorumluluğu ona yükleyemem der. Sakın hayatını heba etme kızım aklını başına topla bukadar da cahil olma sinirlerim hopladı...!!!

Ustelik 18 yasinda universiteye baslamis birinin bu kadar bayat numaralara kanmamasi lazim...
Acin artik gozlerinizi, bu kadar saf olmayin...
Ilk sevgilim diyen erkege de baska kimse yokmus gibi siginmayin...
Aynen benim de sinirlerim hopladi...

Ustelik 18 yasinda universiteye baslamis birinin bu kadar bayat numaralara kanmamasi lazim...
Acin artik gozlerinizi, bu kadar saf olmayin...
Ilk sevgilim diyen erkege de baska kimse yokmus gibi siginmayin...
Aynen benim de sinirlerim hopladi...

Yazdıkca yazasım geliyor inanki, belli kafasına yatmış ki daha seviyorum onsuz olamam falan.. Herkesin kendi hayatı ama işte insan duramıyor..

ayrılırız diye tehdit etmeye kalkışan sevgiliniz tek akıllı kendisi sanıyor galiba.
bugun veya yarın, cinselligi başkaları istedigi için yaşarsan hayatın boyunca etkisinde kalırsın canım.
çok istedigi halde bile daha sonra buraya pişmanlık yazıları ile dolduruyor genç kızlar.

her şeyin bir zamanı var, önce sen derslerine yogunlaş şu sınavı kazan
olgunlaştıkca hayatındaki prensipleri de belirlemen kolaylaşacak.
şu an nasıl agır cumleler işittigini anladıgında o akıllı geçinen cocugun yüzüne bile bakmak istemeyecegin günler gelecek...

Konu nekadar gerçek tartışılır nicki bile bayan diye gözümüze sokuluyor

Neyse birlikte olmak istiyorsan ol eninde sonunda terkedicek zaten

ben 20 yaşındayım şimdi bakıyorumda ne çok dar düşünüyomuşum.evliyim çok mutluyum ve eşim hakkımda o kadar araştırma yapmış ki bana teklif eden nice insanla konuşmuş ve sonunda evlenme teklifi etti sebebi kimseyle çıkmamam anne annne ne de güzel yetiştirmişsn beni eğer çok erkekle çıkarsan değersiz oluyosun erkek nedir ki ya sonrada yattında kaşarsında aklını başına al çocuk değilsin ilerde eşinin yüzüne nasıl bakacaksın kaçtane beden gördüm mü diyeceksin vücuduna miden nasıl alacak ama sen o çocukla yaşayacaksın yaşayacağını ve keşke diyeceksin ya ben senden kaç yaş büyüğüm ki böyle düşünüyosn kimseyle birşey yaşamamışsan bu ilkse dur ALLAH aşkına dua adicem sana ama ilk değilse zaten devamı gelir hiç yapayım mı deme kucaktan kucağa hoooooop bi uyanıyosun seni namusu olarak kabul etmiş bi adamın yanında veeeeeeee VİCDAN AZABI...

Bu ne saçma bi istek yahu.. Madem öyle sen onu terk et böyle numaralara kanma adama bak ırz düşmanı.

konu hic gercekci gelmedi bana, 18 yasinda bir kiz bu kadar saf olamaz.

Ayy canım ne saflar var inan ki,biraz okudum kulübe yazılanları sinir kapasitem el vermedi kapattım.. Eminimki hepside gerçek, kimi arkadaşım adına yazdım demiş kimi bir akrabası,komşusu adına ama hepside kendileri için konuları dile getirmiş.. Yazık çok yazık bukadar bilinçsiz olmamalı bayanlar. Sanıyorum ki anne ile ya da aile ile iletişimler pek sağlam değil..

var çok hemde bir kız meslek mezunu olarak içlerini dışlarını iyi biliyorum hepsi tabiki keşke diyolar yine bu kız zorla diyo bi nevi kendileri bile bile isteye isteye giden var kızım olursa ne yapıcam annem gibi yetiştiririm umarım dar görüşlü biri değilim ama bu konuda sadece helalinin olmayı kendime bedenime layık görüyorum gitsin para ile tutsun parası mı yok ?

Kesinlikle düşüncelerine katılıyorum düz mantık sahibiyim ama bu konuda asla büyük konuşmam insanların ne yaşadığını ne şarta sahip olduğunu bilemem yargılama gibi bir lüksüm de olamaz . Tabiki bu insanların seçimi,bazı konuların farkına varabilecek yaşa geldiklerinde doğruları kendileri seçer. Fakat küçücük kızların bu tür arayış içinde ya da çıkmazda olmaları beni çok üzüyor.. Onların uğraşları dersleri,kitapları,geleceğe adım atacak sınavları olması gerekirken.. Cinsellik,cinsel ilişki olmamalı!!! Koskoca bir ömür var,yaşanılan herşey acı bir şekilde yüzünüze vurur,vurulur..

allah bütün herkezin yardımcısı olsun ya

ne yaptığını çok merak ettim. umarım erkek arkadaşına kanıp gitmemişsindir evine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…