Ailem 1 yıldır konuştuğum kafa yakınlarımızın uyduğu,onunla gelecek düşündüğüm, beni sevip Bana değer veren en güzel duyguları bana yaşatan kişiyi hayatında istemiyor tek nedeni 15 yaşında diyabet bir rahatsızlığı ortaya çıktı diye, iki aydır direniyorum savaşıyorum ikna edemiyorum Eğer onunla evlenirsem beni sileceklerini söylüyorlar her şeyim gözlerine batıyor sürekli ayrılmam gerektiğini söylüyor annem ve babam. babam çok kinci bir insandır. O kadar ağır cümleler kurdu ki kaldıramıyorum. Tanıma fırsatı bile vermedi. Kimseyi hayatıma almayacağımı söyledim. Annem yine binlerce şeyler söyledi. Yıllarca onu bekle sen nasıl kör etmiş gözünü gibi cümleler kuruyor. Elde bulunan beyde bulunmazmış tarzı... O kadar ağır konuşuyorlat ki artık bu gece pes ettim. Onların istediği olacak ve ayrılacağım.. Bu denli gerçek sevgiyi saygıyı merhameti bulmuşken vazgeçeceğim
ama şunu hiç bir zaman unutmayacağım sevdiğim adamı bu denli dışlayıp onu böyle nedenden dolayı ittiği için ona haksızlık yaptığı için Babami hiç bir zaman affetmiyeceğim......