- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
- Konu Sahibi Suluportakal
-
Çok haklısınız kendime gelmem gerekiyor yoksa asla cesaret edip oturduğum yerde sayıcamGenç arkadaşım,
İşsizliği bahane etmeyin,
en kötü gündeliğe gider yine geçinirsiniz.
Evimde bana yardımcı olan hanıma,
yarım gün için 100 TL,
ütüye gelirse saatine 25 TL veriyorum.
Arkadaşların dediği gibi konfeksiyon atölyelerinde her zaman iş bulunur.
Yorulur musunuz?Evet.
Ruhunuz yorulacağına,bedeniniz yorulsun.
Anne babanızın Üzüleceğini bahane etmeyin çünkü hiçbir anne baba evladını,
elin adamından,hakaret duysun,
eziyet görsün diye yetiştirmiyor.
mesleğim yok diye bahane etmeyin,
yaşınız çok genç,okumanıza engel olacak bakıma muhtaç çocuğunuz yok.
İsmek ve halk eğitimde bir sürü sertifika programı var.
Lütfen silkinin,kendinize gelin ve hayatınızın dizginlerini elinize alın.
Bu dünyaya bir defa geliyoruz unutmayın.
Şöyle düşünün.Çok haklısınız kendime gelmem gerekiyor yoksa asla cesaret edip oturduğum yerde sayıcam
O kadar haklısınız ki o yüzden sinirlerimi bozdukca bozuyorHer türlü iş bulursun Canım günlük yevmiye ye gidersin gene bulursun asamı çekeceğine çocukta yok ailenin yanında bi şekilde sığın anne baba ya ötesi yok adam da farkın da sendeki cesaretsizigin ki bu kadar rahat
Yemin ederim konumda en harika duygularıma dile getiren siz oldunuz herkes topa tuttu beni rahatımı düşündüğüm için boşanıyor muşum yahu kim mutsuzken bile bile kalır. Yok temizlik yok tekstilde calisicakmisim iş mi varda çalışıcam bildiğiniz belde gibi bir yerde yaşıyorum. Ki ben her ay adetimin 2 3 günü acillik oluyorum adam bana demez mi her ay seninle uğraşıcam. Yani size nasıl diyeyim burada bir ayrılan olsun yemin edeim çalkalanıyor burası adım başı konuşuluyor öyle kolay olmuyor. Ailemin yanına dönemem 30 yaşına giriyorum babamla bir kere anlaşamam burdan herkes elin adamın kahrinı çekeceğine aileminkini çekicekmisim iyide ailemin kahrı yok ama ben kendimi biliyorum sürekli kalplerini kırıcam 70 yaşındaki insanları hergün üzüp kendimize k ahırda öldüreyim mi. Artık öyle yapıyorum yani konuştuğu zaman susuyorum yoruldum zaten kavga etmekten yani dayanamicak noktaya gelesim kadar sabırla sınanıyorumCanım her evlilik gibi her ayrılıpında dinamiği farklıdır. Maddi gücünün olmayışı senin için büyük bir eksik. Lütfen şöyle iş bulursun şöyle rahat yaşarsın diyenleri bir kenara koy. Gündelik işi bir fıtığa bakar. Üniversite mezunları işsiz geziyor sorsan her yerde iş var. Eğer öyle bir düşüncen varsa da önce iş bul sonra birşeylere niyetlen ortada kalınca bu forumdan kimse sana ev kiranı yollamayacak.
Anne baba evide çok iyi olacak diye bir kaide yok tek sen değil onlarda bir ton dedikoduyla uğraşmak zorunda kalacak. Maalesef toplumumuz böyle. Boşanınca daha mutlu bir hayatın garantisi olsa kimse evli kalmaz heralde.
Benim naçizane düşüncem kendine başka işler hobiler edin bir şey dediğinde duyma gerekirse karşılık verme ve kendine bir iş ayarlamaya çalış.
Çalışıp sosyalleşebilecegim bir yerde yaşamıyorum maalesef. Dolduğum için içimi dökmek istedim yaşadığım yer berbat bi yer insanı bazı şeylerde esir eden cinsten bir yer eminim ki çoğu kadın burda yaşadiklarimi eminimki yaşıyordur.Zaten erkeklerin de güvencesi gidecek yeri yok yiyecek ekmeği yok felsefesi değil mi? Biraz kendinizi sıkıp bosanin diyebilirim ama siz bizi ne kadar dinleyebilirsiniz bilemiyorum. Çalışıp sosyallestikce özgürleşmeye başlarsınız.
Çocuğum olmuyor bu gidişe de asla olmaz ortada karı koca ilişkisi yok maalesef yapı olarak çok güçsüz bir insanım yani ayrılsam annem gile.bağımlı kalicam maddi manevi buda çok zoruma gider kafamı dagitabilecegim hiç bir şey yok gidicem hiç bi yer yok 5 kardeşiz ama lafta herkes kendi dünyasında millete imremiyorum kardeşleri mesela ayrılıyor o kadar destek oluyorlarki benim annemden başka kimse yok. Anne evine dönsem eve tıkılıp sabahtan akşama kadar kafayı yicem psikoljim bozulur hani büyük bir şehirde olsam hemen bir işe girip ayrilicamSendeki imkan bende olacak var ya,ardıma dönüp bakarsam,gözünün yaşına bakarsam n'olayim.Git annenin evine annen sen uzulrsen uzulur,mutlu okursan niye üzülsün kadın.Cocuk yok seni bağlayan hicbirsey yok,kimseye demem ama ne olur bosan,bak iki sene sonra çok pişman olursun çocuk olursa.
Çocuk olmaması çok büyük bir şans.sutla gitsinCanım ya seni yorumlarından biliyorum, çok mutsuzsun.. Çocuk da yokmuş boşan... Tek kişisin ailenle takılırsın, bi işe girersin tezgehtarlık falan... Çocuk olsa bi şey diyemezdim ama yoksa çekme.. Mutsuzsun çünkü..
Ah ah kardeşim olmuyor yapamıyorum yapmak istiyorum beni üzdüğü zamanlarda ama sonra cesaretim kırılıyor hayat şartları engelliyorÇocuk olmaması çok büyük bir şans.sutla gitsin
Hayırlı sahurlar arkadaşlar gene ben geldim
Konu tabikide gene eşim çok mutsuzum artık çok zor dayım dardayım genelde hergünümüü gözyaşı dökerek geçiriyorum.
Sürekli kavga ediyoruz sürekli çok yoruldum artık kavga edicek tartışıcak gücüm bile kalmadı inanın. Çok ofkeli bir kocam var kavgada ağzından çıkanı kulağı duymuyor bagirip cagirip millet rezil ediyor karsilik versem cam cerceve dokulur o derce önceden bende öyleydim ama artık susuyorum çünkü bittim. 4 oruç tuttuk bir gün huzurla sofraya oturmadim ilk gün afedersiniz s*cti sivadi ilgi alaka sıfır eve gelir telefona yapışır sohbet etmek istesem hiç beni dinlemez üfler puflar uyur cinsellik hayatımız sıfır yani bu evliliğin sürmesi için hiç bir neden yok ama çok çaresizim annem babam çok yaşlı 70 yaşındalar sığamam yanlarına normal kalmaya gittiğimde bile hemen eve gelmek istiyorum baba evine tekrar dönmek çok zormuş bir mesleğim yok ayrılsam burada bir işe girsem giricek iş yok ailemin maddi gücü hiç yok cok dedikodicu bir yerdeyiz stresten kafayı yemek üzereyim. İlk defa doğum günümde bana pasta aldı eve gekdi ard arda mesaj attım diye eve geldi hakaret küfür etti pasta yerine b*k yedirdi. Sonra kalkto pastayi yedi bi guzel kendi.Ozguvenimi bitirdi yerle bir etti içime kapandım ne yediğimden ne içtiğinden anlıyorum sinirden hergün mide bulantısı ile kalkıyorum. Kendimi şu yuvada o kadar yalnız hissediyorum ki elim kolum bağlandı ne gidebiliyorum nede kalmak istiyorum. Derdimi dokecegim kimseler yok okuyan herkese şimdiden teşekkürler
Siz de kendinize onu mu örnek alıyorsunuz bravo aynı yoldan gidin hatta siz 2 çocuk yapınMaalesef ciddiyim bizzat yakın arkadaşım var mesela benim yaşadıklarımın bin katı şeyler yaşadı benim sorunum devede kulak kalır yanında ayrilamayip bide bile bile çocuk yaptı.
Çocuk olmuyor diye kocanız sizi boşarsa ne yapacaksınız peki?Yemin ederim konumda en harika duygularıma dile getiren siz oldunuz herkes topa tuttu beni rahatımı düşündüğüm için boşanıyor muşum yahu kim mutsuzken bile bile kalır. Yok temizlik yok tekstilde calisicakmisim iş mi varda çalışıcam bildiğiniz belde gibi bir yerde yaşıyorum. Ki ben her ay adetimin 2 3 günü acillik oluyorum adam bana demez mi her ay seninle uğraşıcam. Yani size nasıl diyeyim burada bir ayrılan olsun yemin edeim çalkalanıyor burası adım başı konuşuluyor öyle kolay olmuyor. Ailemin yanına dönemem 30 yaşına giriyorum babamla bir kere anlaşamam burdan herkes elin adamın kahrinı çekeceğine aileminkini çekicekmisim iyide ailemin kahrı yok ama ben kendimi biliyorum sürekli kalplerini kırıcam 70 yaşındaki insanları hergün üzüp kendimize k ahırda öldüreyim mi. Artık öyle yapıyorum yani konuştuğu zaman susuyorum yoruldum zaten kavga etmekten yani dayanamicak noktaya gelesim kadar sabırla sınanıyorum
Sizde hemen konumu terkedinSiz de kendinize onu mu örnek alıyorsunuz bravo aynı yoldan gidin hatta siz 2 çocuk yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?