- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
- Konu Sahibi Suluportakal
-
Önceki konularınızı göremiyoruz , çocuğunuz varmıHayırlı sahurlar arkadaşlar gene ben geldim
Konu tabikide gene eşim çok mutsuzum artık çok zor dayım dardayım genelde hergünümüü gözyaşı dökerek geçiriyorum.
Sürekli kavga ediyoruz sürekli çok yoruldum artık kavga edicek tartışıcak gücüm bile kalmadı inanın. Çok ofkeli bir kocam var kavgada ağzından çıkanı kulağı duymuyor bagirip cagirip millet rezil ediyor karsilik versem cam cerceve dokulur o derce önceden bende öyleydim ama artık susuyorum çünkü bittim. 4 oruç tuttuk bir gün huzurla sofraya oturmadim ilk gün afedersiniz s*cti sivadi ilgi alaka sıfır eve gelir telefona yapışır sohbet etmek istesem hiç beni dinlemez üfler puflar uyur cinsellik hayatımız sıfır yani bu evliliğin sürmesi için hiç bir neden yok ama çok çaresizim annem babam çok yaşlı 70 yaşındalar sığamam yanlarına normal kalmaya gittiğimde bile hemen eve gelmek istiyorum baba evine tekrar dönmek çok zormuş bir mesleğim yok ayrılsam burada bir işe girsem giricek iş yok ailemin maddi gücü hiç yok cok dedikodicu bir yerdeyiz stresten kafayı yemek üzereyim. İlk defa doğum günümde bana pasta aldı eve gekdi ard arda mesaj attım diye eve geldi hakaret küfür etti pasta yerine b*k yedirdi. Sonra kalkto pastayi yedi bi guzel kendi.Ozguvenimi bitirdi yerle bir etti içime kapandım ne yediğimden ne içtiğinden anlıyorum sinirden hergün mide bulantısı ile kalkıyorum. Kendimi şu yuvada o kadar yalnız hissediyorum ki elim kolum bağlandı ne gidebiliyorum nede kalmak istiyorum. Derdimi dokecegim kimseler yok okuyan herkese şimdiden teşekkürler
Hayır yok olmuyor zaten cinsellik hayatımızda yokÖnceki konularınızı göremiyoruz , çocuğunuz varmı
E tek başınıza her yere sığarsınız ya , öyle bir adamı çekeceğime anama babama razı gelirim ...Hayır yok olmuyor zaten cinsellik hayatımızda yok
Zenginlik gibi bir isteğim yok hiç bir zaman zenginlik içinde büyümedim sanırım kocam ozguvenimi bitirdiği içinde cesaret edemiyorum haklısınizÇalışmak dersek; iş yok.
Ailene dön dersek; yaşlılar. Sıgmazsın yanlarına.
Boşanma dersek; evli kalmak istemiyorsun.
Evet haklısın ama bizim de elimizi kolumuzu bağlıyorsun. Hiç-bir aralık kapı bırakmiyorsun.
Boşanmak için şartların :güzel bir iş imkani,zengin ve anlayışlı aile. Geniş bir aile evi.
Ama maalesed böyle bir dünya yok.
Ayrilmak istiyorsan... şartlara göğüs gereceksin. Bulaşık yıkayacaksın,temizlik yapacaksın. Babanın evine bacaklarıni karnina çekip o şekilde sığacaksın.
Bir başka yol yok.
Yaşlı olsunlar en azından annenın bababın kahrını cekersın .Çalışmak dersek; iş yok.
Ailene dön dersek; yaşlılar. Sıgmazsın yanlarına.
Boşanma dersek; evli kalmak istemiyorsun.
Evet haklısın ama bizim de elimizi kolumuzu bağlıyorsun. Hiç-bir aralık kapı bırakmiyorsun.
Boşanmak için şartların :güzel bir iş imkani,zengin ve anlayışlı aile. Geniş bir aile evi.
Ama maalesed böyle bir dünya yok.
Ayrilmak istiyorsan... şartlara göğüs gereceksin. Bulaşık yıkayacaksın,temizlik yapacaksın. Babanın evine bacaklarıni karnina çekip o şekilde sığacaksın.
Bir başka yol yok.
Zenginlikten kastım şuydu: şartlar tamam olsun. Ben boşanayım. Ama öyle değil işte.Zenginlik gibi bir isteğim yok hiç bir zaman zenginlik içinde büyümedim sanırım kocam ozguvenimi bitirdiği içinde cesaret edemiyorum haklısıniz
Bi kahirları yok ben ayrilicam desem arkamda dururlar ama annem benim üzüldüğümü gördükçe oda mahvolur çok zor bir durum çokta sonumuzu göremiyorum zatenYaşlı olsunlar en azından annenın bababın kahrını cekersın .
Ben de bin tane anne baba kahrı çekerim. Ama bu adami çekmem.E tek başınıza her yere sığarsınız ya , öyle bir adamı çekeceğime anama babama razı gelirim ...
Allah bin kere razı olsun böyle yorumlar beni anca kendimi getirir çok haklısınız ama inanın kasaba gibi bir yerde yaşıyorum o kadar güçsüzüm ruhen yoruldugumdan kolumu kaldiricak gücüm kalmadı çok güçsüz bir yapıya sahibim belkide o yüzden cesaretim yok. Eşim olucak insanın asla huyuna gitmiyorum ona karşı asla ezik durmuyorum oda bunu hazmedemiyor 2 kat sinirleniyor yani kocamin kendi annesine saygısı yok bana olmamasicok normal umarım bir gün burdan size bu gücü gösterip ayaklarımın üzerinde durabilmenin haberini verebilirimZenginlikten kastım şuydu: şartlar tamam olsun. Ben boşanayım. Ama öyle değil işte.
Evlere temizliğe gitmek, lokantalarda bulaşık yıkamak da bir iştir. Bunu kabullenmek lazım.
Babanın evinde zamam zamam kırılıp üzülmeyi , eve sığmak için iki büklüm olmayı kabullenmek lazım.
Toplumun sorularına,bakışlarına karşı dik durmak, mücadele etmek lazım.
Bunları göze alıp boşanacaksınız.
Alternatifi eşinizin huyuna gitmek. Bağırmasin diye ses etmemek. Canını sıkmamak için diken üstünde oturmak.
Acımasız yazıyorum değil mi... evet amacim seni kırmak değil. Gerçeği gösterip doğru kararı vermeni sağlamak.
Allah yardımcın olsun. Gerçekten senin için üzüldüm. Insallah en doğru kararı verirsin.
Dimi yani , insan bazende hayatı kendi kendine zorlaştırıyor.Ben de bin tane anne baba kahrı çekerim. Ama bu adami çekmem.
1 buçuk yıllık vajinusmusla uğraştık bir sürü neden var ama tek problem eşim öfkeli asla dinlemeyi bilmiyor. Mesela karşılıkli sohbet etmek yok bende sorunlarımı mesaj yoluyla aktarıyorum oda buna çıldırıyor neymiş zir zir mesaj atmicam isim milletin yanında Ee karşılıklı konuşamıyorum telefonda anlatınca çıldırın bağırıyor ben nasıl anlatayım derdimi adam ömür boyu çalışıp aksamda arkadaşlarıyla vakit geçirsin hiç bişey umrunda olmazCanım önce kavgaların neden kaynaklandığını bulmaya çalış bence. Cinselliğin olmaması garip hatta belkide bu sinirli hallerinin sebebidir. Sorunların kaynağına inemezsen bir ilerleme olmaz. Cinsellik yok ama niye? Sürekli kavga çıkıyor ama niye? Yani önce altta saklı olan sorunu bir bul onu çözmeden gerisi hikaye.
Cinsellik yok,iletişim yok,adam ortada yok zaten,evlilik bu değil,bi çevrene bak...1 buçuk yıllık vajinusmusla uğraştık bir sürü neden var ama tek problem eşim öfkeli asla dinlemeyi bilmiyor. Mesela karşılıkli sohbet etmek yok bende sorunlarımı mesaj yoluyla aktarıyorum oda buna çıldırıyor neymiş zir zir mesaj atmicam isim milletin yanında Ee karşılıklı konuşamıyorum telefonda anlatınca çıldırın bağırıyor ben nasıl anlatayım derdimi adam ömür boyu çalışıp aksamda arkadaşlarıyla vakit geçirsin hiç bişey umrunda olmaz
Maalesef o ben değilim hiç evimden çıkmadım çıkarsam dönüşüm asla olmaz ne benim nede eşim tarafindanBir an konuyu benim arkadaşım açtı sandım.
Onunda çocuğu olmuyor.
Eşi çok öfkeli.
Annesi babası çok yaşlı.
Daha 2 gün önce elinde bavulla geziyordu.
Sonra kocasına geri döndü.
Çevremde sindirilmiş bastırılmış elle ne der korkusu ile ayrılmayan insanlarla doluCinsellik yok,iletişim yok,adam ortada yok zaten,evlilik bu değil,bi çevrene bak...
AnladımMaalesef o ben değilim hiç evimden çıkmadım çıkarsam dönüşüm asla olmaz ne benim nede eşim tarafindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?