- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
- Konu Sahibi Suluportakal
-
Ya konuyu iyice anlamdan dinlemeden ne kadar acımasızca yorumlar yapıyorsunuz.Çocuk olmuyor diye kocanız sizi boşarsa ne yapacaksınız peki?
Valla ne de güzel demişsiniz anası babası yaşlı oraya sığamıyor iş bulamıyor çocuk yok hala ne duruyor bilmem sanki boşanmamak için sebepler buluyor kendine ilk önce kafada bitecek diye boşuna demiyorlarÇalışmak dersek; iş yok.
Ailene dön dersek; yaşlılar. Sıgmazsın yanlarına.
Boşanma dersek; evli kalmak istemiyorsun.
Evet haklısın ama bizim de elimizi kolumuzu bağlıyorsun. Hiç-bir aralık kapı bırakmiyorsun.
Boşanmak için şartların :güzel bir iş imkani,zengin ve anlayışlı aile. Geniş bir aile evi.
Ama maalesed böyle bir dünya yok.
Ayrilmak istiyorsan... şartlara göğüs gereceksin. Bulaşık yıkayacaksın,temizlik yapacaksın. Babanın evine bacaklarıni karnina çekip o şekilde sığacaksın.
Bir başka yol yok.
Girin bi işe demesi ne kadar kolay iş yok diyorum.bulunduğum yerde iş yok anlatabiliyormuyum derdimi iş varda ben mi çalışmıyorum iş olsa evlilik hayatımda da zatenn girerdim ki kafam dağılsın bi şeylerle meşgul olayım. Gayet annem babam yaşlandılar. Maalesef insan yaşamadığı imtihan üzerinden böyle konuşunca çok kolay oluyor bende hep derdim hiç kimsenin ağız kokusunu çekmem diye hiçte öyle olmuyormuşPasta yerine b.k yedirdi kismina takildim ben de.Eziyet etti yani pasta getirdi diye demek istediniz sanirim.Bir de 70 yas anne baba niye o kadar yasli gordunuz ki.Evet sizi gecindirmek ve evde bilfiil bakmak durumunda degiller.Bu zaten tihaf kacardi.Girin bi ise,gecin yanlarina.Anne babanizin hareketleri,bu adamin b.k yedirmesinden daha agir gelmez sanirim.Gelse de, anam babam deyip sineye cekmek daha kolay olursu sanki.
Konumu terketmenizi rica ediyorumEşinize huzur vermiyorsunuz ondan romantiklik cinsellik aşk bekliyorsunuz .
Çocuk olmadıgı için bi işiniz felan da olmadıgı işin eliniz boşta ve eşinize sarıyorsunuz .Geçim ehli değişmişsiniz zaten anne babamın yanına dönsem hergün onların kalplerini kırarım 70 yaşındaki yaşlıcagızlardan bahsediyorsunuz.
Devamlı dırdır yapan hoşgörüsüz anlayışsız elinin boşluğundan kendisine saran bi eşi kimse çekemez adam kaçıyor sizden ,huzur bulamadığı için evden.
Aynayı biraz kendinize çevirin ,size kocanız pamuk prenses gibi davransın istiyorsunuz sağa sola özenip adamı kalıba sokmaya çalışıyorsun .Saygı anlayış huzur hoşgörü evlilikte önce bunalea bi yer ver sonra aşk meşk bekle adamdan.
Konu ile ilgili çoğu yorumunu okudum ,kendini yetiştirmemişsin olgun bi kadın göremedim ben.Bulutların üzerinde geziyorsun;eşin de boşvermişliğe vurmuş durumda öfkelenince belki anlarsın huzur verirsin diye adam yırtınıyor .
Kafamda bitirirsem sizi bilgilendiricem ilk olarakValla ne de güzel demişsiniz anası babası yaşlı oraya sığamıyor iş bulamıyor çocuk yok hala ne duruyor bilmem sanki boşanmamak için sebepler buluyor kendine ilk önce kafada bitecek diye boşuna demiyorlar
Sizin halinizi anlamak için eşekten düşmeye gerek yok anneniz ne güzel siizn yanınızda burda herkes size anne babanızın yanına sığının o evde durmayın diyor bu kadar insan eşekten düşmeden halinizi anlayıp yol yordam gösteriyor haydi şimdi silkelenin toplayın pılınızı pırtınızı gidin annenize belki de bin pişman olacak yaptıklarına nasılsa çekiyorsunuz diye daha çok tepenize biniyorZaten derler ya eşşekten düşenin halini ancak eşekten düşen anlar. Siz ayrıldıniz mi peki çocuk olduğu için surduruyormusunuz
Ben size ihtimal soruyorum.Ya konuyu iyice anlamdan dinlemeden ne kadar acımasızca yorumlar yapıyorsunuz.
Size oneri sunmaya calistim ben .Benim annem ,babam da 70 yasinda biliyorum o yaş insanlarini.Cektiginiz dertten kurtulun diye gorebildigimiz cozumu yazdik.Bizlere alinip tepki gosterecek bi durum yok bence.Girin bi işe demesi ne kadar kolay iş yok diyorum.bulunduğum yerde iş yok anlatabiliyormuyum derdimi iş varda ben mi çalışmıyorum iş olsa evlilik hayatımda da zatenn girerdim ki kafam dağılsın bi şeylerle meşgul olayım. Gayet annem babam yaşlandılar. Maalesef insan yaşamadığı imtihan üzerinden böyle konuşunca çok kolay oluyor bende hep derdim hiç kimsenin ağız kokusunu çekmem diye hiçte öyle olmuyormuş
Bir kere o adamdan niye aıhbwt bekliyorsun madem seni iplemiyor sen onı hiç kaale alma...Hayırlı sahurlar arkadaşlar gene ben geldim
Konu tabikide gene eşim çok mutsuzum artık çok zor dayım dardayım genelde hergünümüü gözyaşı dökerek geçiriyorum.
Sürekli kavga ediyoruz sürekli çok yoruldum artık kavga edicek tartışıcak gücüm bile kalmadı inanın. Çok ofkeli bir kocam var kavgada ağzından çıkanı kulağı duymuyor bagirip cagirip millet rezil ediyor karsilik versem cam cerceve dokulur o derce önceden bende öyleydim ama artık susuyorum çünkü bittim. 4 oruç tuttuk bir gün huzurla sofraya oturmadim ilk gün afedersiniz s*cti sivadi ilgi alaka sıfır eve gelir telefona yapışır sohbet etmek istesem hiç beni dinlemez üfler puflar uyur cinsellik hayatımız sıfır yani bu evliliğin sürmesi için hiç bir neden yok ama çok çaresizim annem babam çok yaşlı 70 yaşındalar sığamam yanlarına normal kalmaya gittiğimde bile hemen eve gelmek istiyorum baba evine tekrar dönmek çok zormuş bir mesleğim yok ayrılsam burada bir işe girsem giricek iş yok ailemin maddi gücü hiç yok cok dedikodicu bir yerdeyiz stresten kafayı yemek üzereyim. İlk defa doğum günümde bana pasta aldı eve gekdi ard arda mesaj attım diye eve geldi hakaret küfür etti pasta yerine b*k yedirdi. Sonra kalkto pastayi yedi bi guzel kendi.Ozguvenimi bitirdi yerle bir etti içime kapandım ne yediğimden ne içtiğinden anlıyorum sinirden hergün mide bulantısı ile kalkıyorum. Kendimi şu yuvada o kadar yalnız hissediyorum ki elim kolum bağlandı ne gidebiliyorum nede kalmak istiyorum. Derdimi dokecegim kimseler yok okuyan herkese şimdiden teşekkürler
Öyle yapıyorum zaten artık düzene temizliğefalan verdim kendimi meşguliyet olsun diye sinirlendirdigi zamanlar da muhatqp olmuyorum daha fazla. Çocuk gelişimi mezunuyum aslında büyük bir şehirde olsam mesleğimi gelistirebilirdim ama burada inaninki cafe bile yok burda tikaniyorum yaşadığım yer bütün seçeneklerimi kapatıyor. Para konusuna gelincede benim hakkim olan bileziklerimi almasını bekliyorum benim haberim olmadan gitmiş borçlara vermişBir kere o adamdan niye aıhbwt bekliyorsun madem seni iplemiyor sen onı hiç kaale alma...
Akşamları yemektrn somra temizle mutfağını çekil odana ilk başlarda kendine işlwr uydur ama sessiz çok dağılmayacak olan şeylee çekmeceleri falan düzelt...
Otur cep telefonında takıl bir kitap oku.. Önce bu adamın alankndan ve zorbalığımdan ızaklaş yavaş yavaş iş aramaya başla.
Wğitim durumubu bilmiyorum kuaför olur bir cafe olur gündelik yarım gün temizlik olur, çocuk bakımı hasta bakımı v.s.
Yavaş yavaş para bitiktir sonra da def et bu adamı hayatımdan.....
Yok teşekkür ediyorum yardımcı olmaya çalıstiniz Allah razı olsun. Sadece yaşadığım yerin olumsuz tüm yönlerini anlatmaya çalıştım inaninki nefret bi yerde yaşıyorum. Annem sağlık olarak iyi değil artık onu demeye çalıştım aslındaSize oneri sunmaya calistim ben .Benim annem ,babam da 70 yasinda biliyorum o yaş insanlarini.Cektiginiz dertten kurtulun diye gorebildigimiz cozumu yazdik.Bizlere alinip tepki gosterecek bi durum yok bence.
Hiç anaokulı falan yok mu misal ??Öyle yapıyorum zaten artık düzene temizliğefalan verdim kendimi meşguliyet olsun diye sinirlendirdigi zamanlar da muhatqp olmuyorum daha fazla. Çocuk gelişimi mezunuyum aslında büyük bir şehirde olsam mesleğimi gelistirebilirdim ama burada inaninki cafe bile yok burda tikaniyorum yaşadığım yer bütün seçeneklerimi kapatıyor. Para konusuna gelincede benim hakkim olan bileziklerimi almasını bekliyorum benim haberim olmadan gitmiş borçlara vermiş
Çocuğun yoksa bu evliliği sürdürmek için uğraşma ,Hayır yok olmuyor zaten cinsellik hayatımızda yok
Bir yanım sürdürmek istemiyor bir yanımda cesaret edemiyor tikandim doldum ben de buraya içimi dökmek istedimÇocuğun yoksa bu evliliği sürdürmek için uğraşma ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?