Çok çaresizim

Valla ne de güzel demişsiniz anası babası yaşlı oraya sığamıyor iş bulamıyor çocuk yok hala ne duruyor bilmem sanki boşanmamak için sebepler buluyor kendine ilk önce kafada bitecek diye boşuna demiyorlar

Girin bi işe demesi ne kadar kolay iş yok diyorum.bulunduğum yerde iş yok anlatabiliyormuyum derdimi iş varda ben mi çalışmıyorum iş olsa evlilik hayatımda da zatenn girerdim ki kafam dağılsın bi şeylerle meşgul olayım. Gayet annem babam yaşlandılar. Maalesef insan yaşamadığı imtihan üzerinden böyle konuşunca çok kolay oluyor bende hep derdim hiç kimsenin ağız kokusunu çekmem diye hiçte öyle olmuyormuş

Konumu terketmenizi rica ediyorum

Zaten derler ya eşşekten düşenin halini ancak eşekten düşen anlar. Siz ayrıldıniz mi peki çocuk olduğu için surduruyormusunuz
Sizin halinizi anlamak için eşekten düşmeye gerek yok anneniz ne güzel siizn yanınızda burda herkes size anne babanızın yanına sığının o evde durmayın diyor bu kadar insan eşekten düşmeden halinizi anlayıp yol yordam gösteriyor haydi şimdi silkelenin toplayın pılınızı pırtınızı gidin annenize belki de bin pişman olacak yaptıklarına nasılsa çekiyorsunuz diye daha çok tepenize biniyor

Ya konuyu iyice anlamdan dinlemeden ne kadar acımasızca yorumlar yapıyorsunuz.
Ben size ihtimal soruyorum.
Çünkü aranızda sevgi, saygı, cinsellik yok. Eşiniz başka kadınlara meylederse ne yapacaksınız?

Kocanız yokken yani bekarken nasıl yaşıyordunuz?

Ve son olarak önerim; madem bu evliliğe mecbursunuz, kocanızın istediği kadın olun ve cinselliği mutlaka bir düzene koyun.

Size oneri sunmaya calistim ben .Benim annem ,babam da 70 yasinda biliyorum o yaş insanlarini.Cektiginiz dertten kurtulun diye gorebildigimiz cozumu yazdik.Bizlere alinip tepki gosterecek bi durum yok bence.

Ailene gidemiyorsun, boşanamıyorsun, o adamla evli olmak sizi mutsuz ediyor. Biz ne diyelim ki kardeşim, yollar kapalı.
En azından çocuk yok. Çocuk olsa daha zor olurdu. Rabbim en yakın zamanda bir çıkış kapısı versin sana.

Bir kere o adamdan niye aıhbwt bekliyorsun madem seni iplemiyor sen onı hiç kaale alma...
Akşamları yemektrn somra temizle mutfağını çekil odana ilk başlarda kendine işlwr uydur ama sessiz çok dağılmayacak olan şeylee çekmeceleri falan düzelt...
Otur cep telefonında takıl bir kitap oku.. Önce bu adamın alankndan ve zorbalığımdan ızaklaş yavaş yavaş iş aramaya başla.
Wğitim durumubu bilmiyorum kuaför olur bir cafe olur gündelik yarım gün temizlik olur, çocuk bakımı hasta bakımı v.s.
Yavaş yavaş para bitiktir sonra da def et bu adamı hayatımdan.....

Öyle yapıyorum zaten artık düzene temizliğefalan verdim kendimi meşguliyet olsun diye sinirlendirdigi zamanlar da muhatqp olmuyorum daha fazla. Çocuk gelişimi mezunuyum aslında büyük bir şehirde olsam mesleğimi gelistirebilirdim ama burada inaninki cafe bile yok burda tikaniyorum yaşadığım yer bütün seçeneklerimi kapatıyor. Para konusuna gelincede benim hakkim olan bileziklerimi almasını bekliyorum benim haberim olmadan gitmiş borçlara vermiş

Size oneri sunmaya calistim ben .Benim annem ,babam da 70 yasinda biliyorum o yaş insanlarini.Cektiginiz dertten kurtulun diye gorebildigimiz cozumu yazdik.Bizlere alinip tepki gosterecek bi durum yok bence.
Yok teşekkür ediyorum yardımcı olmaya çalıstiniz Allah razı olsun. Sadece yaşadığım yerin olumsuz tüm yönlerini anlatmaya çalıştım inaninki nefret bi yerde yaşıyorum. Annem sağlık olarak iyi değil artık onu demeye çalıştım aslında

Hiç anaokulı falan yok mu misal ??
İllaki bir devlwt dairesi vardır orada ki insanlar hep gurbet çocuk bakımı için yardımcı arıyorlardır illaki...
Birde örme oyuncaklar yada takılar yapıp interntte falan da satabilirsin...

Mesleğin yoksa bir sürü meslek kursları var ücretsiz annen baban yaşlı olsun ben senin yerinde olsam kocamın hakaretlerine katlanacagima anama babama katlanirim. Beni sevmeyen saymayan hergun hakaret Edip beni ağlatan adama katlanmaktansa merdiven silerim evlere temizliğe giderim paramı kazanıp hayatıma bakarım kimse bulunmaz Hint kumaşı degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…