- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi Suluportakal
-
Ciddimisin , yahu çocuk olur hadi bir derece dersin niye çekeyim böyle birini , eziyet çekmek için evlenmiş gibi , yok anlayamayacağım ben bu hayatta bazı şeyleri ...Çevremde sindirilmiş bastırılmış elle ne der korkusu ile ayrılmayan insanlarla dolu
Canım ya seni yorumlarından biliyorum, çok mutsuzsun.. Çocuk da yokmuş boşan... Tek kişisin ailenle takılırsın, bi işe girersin tezgehtarlık falan... Çocuk olsa bi şey diyemezdim ama yoksa çekme.. Mutsuzsun çünkü..Hayırlı sahurlar arkadaşlar gene ben geldim
Konu tabikide gene eşim çok mutsuzum artık çok zor dayım dardayım genelde hergünümüü gözyaşı dökerek geçiriyorum.
Sürekli kavga ediyoruz sürekli çok yoruldum artık kavga edicek tartışıcak gücüm bile kalmadı inanın. Çok ofkeli bir kocam var kavgada ağzından çıkanı kulağı duymuyor bagirip cagirip millet rezil ediyor karsilik versem cam cerceve dokulur o derce önceden bende öyleydim ama artık susuyorum çünkü bittim. 4 oruç tuttuk bir gün huzurla sofraya oturmadim ilk gün afedersiniz s*cti sivadi ilgi alaka sıfır eve gelir telefona yapışır sohbet etmek istesem hiç beni dinlemez üfler puflar uyur cinsellik hayatımız sıfır yani bu evliliğin sürmesi için hiç bir neden yok ama çok çaresizim annem babam çok yaşlı 70 yaşındalar sığamam yanlarına normal kalmaya gittiğimde bile hemen eve gelmek istiyorum baba evine tekrar dönmek çok zormuş bir mesleğim yok ayrılsam burada bir işe girsem giricek iş yok ailemin maddi gücü hiç yok cok dedikodicu bir yerdeyiz stresten kafayı yemek üzereyim. İlk defa doğum günümde bana pasta aldı eve gekdi ard arda mesaj attım diye eve geldi hakaret küfür etti pasta yerine b*k yedirdi. Sonra kalkto pastayi yedi bi guzel kendi.Ozguvenimi bitirdi yerle bir etti içime kapandım ne yediğimden ne içtiğinden anlıyorum sinirden hergün mide bulantısı ile kalkıyorum. Kendimi şu yuvada o kadar yalnız hissediyorum ki elim kolum bağlandı ne gidebiliyorum nede kalmak istiyorum. Derdimi dokecegim kimseler yok okuyan herkese şimdiden teşekkürler
Maalesef ciddiyim bizzat yakın arkadaşım var mesela benim yaşadıklarımın bin katı şeyler yaşadı benim sorunum devede kulak kalır yanında ayrilamayip bide bile bile çocuk yaptı.Ciddimisin , yahu çocuk olur hadi bir derece dersin niye çekeyim böyle birini , eziyet çekmek için evlenmiş gibi , yok anlayamayacağım ben bu hayatta bazı şeyleri ...
Allah razı olsun canım bende seni takip ediyorum. Sonumu göremiyorum gidişat onu gösteriyor. 5 vakit namaz kılan bir eşim var ama Allah bize çocuk vermesin geber diyen bir kocam var bwnde Aptal gibi çekiyorumCanım ya seni yorumlarından biliyorum, çok mutsuzsun.. Çocuk da yokmuş boşan... Tek kişisin ailenle takılırsın, bi işe girersin tezgehtarlık falan... Çocuk olsa bi şey diyemezdim ama yoksa çekme.. Mutsuzsun çünkü..
Amin inşallahumarım dimdik ayaktayım ayrıldım diye size haberler verebilirimBoşa kocanı hiç bi iş bilmiyosan yatılı bakıcılık yaparsın kafan rahat yaşarsın. Şu mübarek ayda allah ıslah etsin böyle hayat karartan kocaları
Olmuyor korunmama gerek yok maalesef bu stresle de zaten olmaz. Böyle mutsuz bir evlilikte istemiyorum kendime hayrım yok evladıma nasıl bakayım. Hep bu dusuncedeyim yaşım geldi geçiyor ömür geçer mi ama tikaniyorumAnladım
Ama şu yönden bakın
Hayat geldi geçiyor,bu adamla ömür geçer mi
Çocuk yapmayın,hatta denemeyin bile korunun
Adam sorumsuz,bir de bebeğin sorumsuzluğu eklenmesin üzerinize
Bunalırsınız
Siz butun sebeplere engel koyuyosunuz.Bence önce saglıklı düşünmek için psikiyatrıye psıkolaga gıdıp tedavı gorun.Sinirleriniz normal deil çünkü.Bi kahirları yok ben ayrilicam desem arkamda dururlar ama annem benim üzüldüğümü gördükçe oda mahvolur çok zor bir durum çokta sonumuzu göremiyorum zaten
İşiniz mesleğiniz var mı?Olmuyor korunmama gerek yok maalesef bu stresle de zaten olmaz. Böyle mutsuz bir evlilikte istemiyorum kendime hayrım yok evladıma nasıl bakayım. Hep bu dusuncedeyim yaşım geldi geçiyor ömür geçer mi ama tikaniyorum
Yok maalesef ne gusel bir nimetmış bir kadının kendi ayakları üzerinde durması.İşiniz mesleğiniz var mı?
Birikim yapabilir misiniz?
Yaşınız genç,daha yolun başındasınız.Yok maalesef ne gusel bir nimetmış bir kadının kendi ayakları üzerinde durması.
Ufak tefek yapabiliyorum eşim bey düğün zamanında bileziklerimi bankaya yatırıcam diyip borçlara dağıtmış onuda hazmedemiyorum
Aynen cocuklarla sıgılmıyor babaevine asılE tek başınıza her yere sığarsınız ya , öyle bir adamı çekeceğime anama babama razı gelirim ...
Seni iyi anlıyorum kardeşim.. Benim de başımda var hayırsız bir koca..Çocuk yoksa boşan derim.. Ömür boyu böyle bir adamın kahrını çekeceğine annenle babanın yanında olmayı tercih ederim..Hayırlı sahurlar arkadaşlar gene ben geldim
Konu tabikide gene eşim çok mutsuzum artık çok zor dayım dardayım genelde hergünümüü gözyaşı dökerek geçiriyorum.
Sürekli kavga ediyoruz sürekli çok yoruldum artık kavga edicek tartışıcak gücüm bile kalmadı inanın. Çok ofkeli bir kocam var kavgada ağzından çıkanı kulağı duymuyor bagirip cagirip millet rezil ediyor karsilik versem cam cerceve dokulur o derce önceden bende öyleydim ama artık susuyorum çünkü bittim. 4 oruç tuttuk bir gün huzurla sofraya oturmadim ilk gün afedersiniz s*cti sivadi ilgi alaka sıfır eve gelir telefona yapışır sohbet etmek istesem hiç beni dinlemez üfler puflar uyur cinsellik hayatımız sıfır yani bu evliliğin sürmesi için hiç bir neden yok ama çok çaresizim annem babam çok yaşlı 70 yaşındalar sığamam yanlarına normal kalmaya gittiğimde bile hemen eve gelmek istiyorum baba evine tekrar dönmek çok zormuş bir mesleğim yok ayrılsam burada bir işe girsem giricek iş yok ailemin maddi gücü hiç yok cok dedikodicu bir yerdeyiz stresten kafayı yemek üzereyim. İlk defa doğum günümde bana pasta aldı eve gekdi ard arda mesaj attım diye eve geldi hakaret küfür etti pasta yerine b*k yedirdi. Sonra kalkto pastayi yedi bi guzel kendi.Ozguvenimi bitirdi yerle bir etti içime kapandım ne yediğimden ne içtiğinden anlıyorum sinirden hergün mide bulantısı ile kalkıyorum. Kendimi şu yuvada o kadar yalnız hissediyorum ki elim kolum bağlandı ne gidebiliyorum nede kalmak istiyorum. Derdimi dokecegim kimseler yok okuyan herkese şimdiden teşekkürler
Şu şartlarda cocugunuzun olmaması cokkkkk büyük bi artıHayır yok olmuyor zaten cinsellik hayatımızda yok
Zaten derler ya eşşekten düşenin halini ancak eşekten düşen anlar. Siz ayrıldıniz mi peki çocuk olduğu için surduruyormusunuzSeni iyi anlıyorum kardeşim.. Benim de başımda var hayırsız bir koca..Çocuk yoksa boşan derim.. Ömür boyu böyle bir adamın kahrını çekeceğine annenle babanın yanında olmayı tercih ederim..
Sanirim net olamadığım için Kendi kendime engeller koyuyorum. Allah başımdan annemi eksik etmesin yüzümü gözetliyor üzgün olduğumu anlıyor zaten çok üzülüyor oda bana umarım bir gün silkelenip bu zulmün içinden kurtulabilirimCanım benim kıyamam sana.. ama neden iş yok? Hangi şehir orası? Burada en vasıfsız insanlar bile konfeksiyona gidip günlük 90-100 alıyorlar... Aracılı kat temizlik işleri var 100-150.. en basit ve kolay bulacağın işlere örnek.. lütfen kendi yollarını kapatma. Sen yeter ki karar ver yapmak iste..neler olur neler.. anne baban yaşlıysa ne var? Yoldaş olursun.. o evde olmak daha mı güzel?
Kurtulursun, yeter ki gerçekten iste ve emin ol. Sadece uygulamana bakar. Böyle bir annen de var işte ne güzel. Herkes annesinden dert yanar, sen sansliymissin daSanirim net olamadığım için Kendi kendime engeller koyuyorum. Allah başımdan annemi eksik etmesin yüzümü gözetliyor üzgün olduğumu anlıyor zaten çok üzülüyor oda bana umarım bir gün silkelenip bu zulmün içinden kurtulabilirim
Evet çok üzülüyordum önceden olmuyor diye ama herşeyde bir hayır var diye düşünüyorum şu sağlıksız ortamda çocuğunda psikojisi bozulur olsa. Allahım sonumu güzel eylesinŞu şartlarda cocugunuzun olmaması cokkkkk büyük bi artı
Ailenizde arkanızdaymış ohh ne güzel
Annem üzülür demişsiniz ama inanınki bir üzülür iki üzülür üçüncüye alışır
Ölüm acısına alışan insanlarız bizler
Rabbim bi şekilde o rahatlıgı veriyo içimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?