Çok çaresizim

Canım ya seni yorumlarından biliyorum, çok mutsuzsun.. Çocuk da yokmuş boşan... Tek kişisin ailenle takılırsın, bi işe girersin tezgehtarlık falan... Çocuk olsa bi şey diyemezdim ama yoksa çekme.. Mutsuzsun çünkü..

Ciddimisin , yahu çocuk olur hadi bir derece dersin niye çekeyim böyle birini , eziyet çekmek için evlenmiş gibi , yok anlayamayacağım ben bu hayatta bazı şeyleri ...
Maalesef ciddiyim bizzat yakın arkadaşım var mesela benim yaşadıklarımın bin katı şeyler yaşadı benim sorunum devede kulak kalır yanında ayrilamayip bide bile bile çocuk yaptı.

Allah razı olsun canım bende seni takip ediyorum. Sonumu göremiyorum gidişat onu gösteriyor. 5 vakit namaz kılan bir eşim var ama Allah bize çocuk vermesin geber diyen bir kocam var bwnde Aptal gibi çekiyorum

Anladım
Ama şu yönden bakın
Hayat geldi geçiyor,bu adamla ömür geçer mi
Çocuk yapmayın,hatta denemeyin bile korunun
Adam sorumsuz,bir de bebeğin sorumsuzluğu eklenmesin üzerinize
Bunalırsınız
Olmuyor korunmama gerek yok maalesef bu stresle de zaten olmaz. Böyle mutsuz bir evlilikte istemiyorum kendime hayrım yok evladıma nasıl bakayım. Hep bu dusuncedeyim yaşım geldi geçiyor ömür geçer mi ama tikaniyorum

Bi kahirları yok ben ayrilicam desem arkamda dururlar ama annem benim üzüldüğümü gördükçe oda mahvolur çok zor bir durum çokta sonumuzu göremiyorum zaten
Siz butun sebeplere engel koyuyosunuz.Bence önce saglıklı düşünmek için psikiyatrıye psıkolaga gıdıp tedavı gorun.Sinirleriniz normal deil çünkü.

Olmuyor korunmama gerek yok maalesef bu stresle de zaten olmaz. Böyle mutsuz bir evlilikte istemiyorum kendime hayrım yok evladıma nasıl bakayım. Hep bu dusuncedeyim yaşım geldi geçiyor ömür geçer mi ama tikaniyorum
İşiniz mesleğiniz var mı?
Birikim yapabilir misiniz?

Yaşınız genç,daha yolun başındasınız.
50 yaşında üniversite okuyan insanlar var.
Kenara 3-5 birşey atabilirseniz çok iyi olur.
Bir an evvel de boşanın,yoksa ileride stresten dolayı bir sürü hastalık çekeceksiniz.

E tek başınıza her yere sığarsınız ya , öyle bir adamı çekeceğime anama babama razı gelirim ...
Aynen cocuklarla sıgılmıyor babaevine asıl
Hele de maddiyatları dusukse
Cocugun yedigi ictigi ihtiyacı goze batıyo calısmak icin anana bıraksan cocugu o da bi sure sonra sorun anan dırlanmaya baslar cocuklara ben bakıyomda butun gun ben ugrasıyomda yoruluyomda
Ikı ucu .... degnek

Seni iyi anlıyorum kardeşim.. Benim de başımda var hayırsız bir koca..Çocuk yoksa boşan derim.. Ömür boyu böyle bir adamın kahrını çekeceğine annenle babanın yanında olmayı tercih ederim..

Canım benim kıyamam sana.. ama neden iş yok? Hangi şehir orası? Burada en vasıfsız insanlar bile konfeksiyona gidip günlük 90-100 alıyorlar... Aracılı kat temizlik işleri var 100-150.. en basit ve kolay bulacağın işlere örnek.. lütfen kendi yollarını kapatma. Sen yeter ki karar ver yapmak iste..neler olur neler.. anne baban yaşlıysa ne var? Yoldaş olursun.. o evde olmak daha mı güzel?

Hayır yok olmuyor zaten cinsellik hayatımızda yok
Şu şartlarda cocugunuzun olmaması cokkkkk büyük bi artı
Ailenizde arkanızdaymış ohh ne güzel
Annem üzülür demişsiniz ama inanınki bir üzülür iki üzülür üçüncüye alışır
Ölüm acısına alışan insanlarız bizler
Rabbim bi şekilde o rahatlıgı veriyo içimize

Seni iyi anlıyorum kardeşim.. Benim de başımda var hayırsız bir koca..Çocuk yoksa boşan derim.. Ömür boyu böyle bir adamın kahrını çekeceğine annenle babanın yanında olmayı tercih ederim..
Zaten derler ya eşşekten düşenin halini ancak eşekten düşen anlar. Siz ayrıldıniz mi peki çocuk olduğu için surduruyormusunuz

Sanirim net olamadığım için Kendi kendime engeller koyuyorum. Allah başımdan annemi eksik etmesin yüzümü gözetliyor üzgün olduğumu anlıyor zaten çok üzülüyor oda bana umarım bir gün silkelenip bu zulmün içinden kurtulabilirim

Kurtulursun, yeter ki gerçekten iste ve emin ol. Sadece uygulamana bakar. Böyle bir annen de var işte ne güzel. Herkes annesinden dert yanar, sen sansliymissin da işte bulunur. Yeter ki kendini kurtar. Daha iyi bir hayatı hak ediyorsun

Evet çok üzülüyordum önceden olmuyor diye ama herşeyde bir hayır var diye düşünüyorum şu sağlıksız ortamda çocuğunda psikojisi bozulur olsa. Allahım sonumu güzel eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…