Çok çaresizim

Çok teşekkür ederim böyle yorumlar kendime getiriyor inaninki zatwn sonumu göremiyorum ipler kopcak ama ne zaman bilemiyorum

Çekme kardeşim kendine bunu yapma bende ayrılıyorum gelecek hafta duruşmam var başta çok zor geliyor ama şimdi eş kişisine uzaktan baktığımda hiçde çekilmezmiş doğru karar vermişim diyorum. Şartlarını bi şekilde yoluna koy, sanırım en öncelikli düşünmen gereken şey kendine bir iş bulmak olacak bunu başarabilirsen kendine güvenin artar ayakların yere daha sağlam basar. Toplumda boşanmış olmak çok zor bi durum fakat bu zorluğu biz yaratıyoruz bi yerde, güçlü durursan kimse sana acınaklı bakmaz, insanlara kendini çaresiz hissettirme herşeyden önce Allah yanında. Umarım aydınlığa çıkarsın en kısa zamanda..

Çok teşekkür ederim böyle yorumlar kendime getiriyor inaninki zatwn sonumu göremiyorum ipler kopcak ama ne zaman bilemiyorum
Acele etmek istemiyorsun sanırım ama zaman ilerledikçe sana yazık oluyor. İkinci bir sayfa, yeni bir hayat, yeni başlangıçlar.. insan tazelenir insan mutlu olmak için evleniyor. Mutlu değilsen evli kalmanın hiçbir gereği Yok bir abla var 38 yaşında 10 yıllık kovasını bosadi 2 oğlunu da aldı yanına. Once ailesiyle kaldı, kendine iş buldu. Zamanla işinde kendini geliştirdi para koydu kenara. Sonra oğullarıyla kendine bir ev tuttu. Şimdi o kadar mutlu ki, sadece diyor ki keşke bu kararı daha önceden verseydim, ben gereğinden fazla sabretmisim :) :) insan isteyince yapiyor kendine bu zulmü reva görme

Zaten derler ya eşşekten düşenin halini ancak eşekten düşen anlar. Siz ayrıldıniz mi peki çocuk olduğu için surduruyormusunuz
Bir oğlumuz var 7 aylık daha.. Ben kaynanamla oturuyodum.. Eşimin sorumsuzluğu beni bitirdi..birde çok yalan söylüyor..en son dayanamadım baba evine geldim 1 buçuk aydır burdayım.. Oğlumuz için bir şans daha verdim.. O da annemlere yakın ev tutarsa ve bizi mağdur etmeyecekse..ama benim ona karşı hiç güvenim kalmadı...

Biz yapmıyoruz guclu durmak ta bisey ifade etmiyo cunku toplum bozuk !!! Bir kez ayrılmaya gor once ailenin gozunde dusuyosun sonra akraba komsu dedikoları baslıyo vah ayrılmıs vah tuh bilmem ne
Benim kendi babam ayrılıp onların evine donunce dediki aksam en azından eve gelen bi adam vardı artık o da yok
Sunu bi baba dermi ?
Bnmki dedi yani gaddarlık ana babada baslıyo ayrılan kadına hele cocukla donduyse ayvayı yedi demektir nekadar cok cocuk okdr zorluk
Akraba komsu dedikodusula devam ediyo
Ayrılan kadın anne ya calısıp eve ekmek goturmek zorunda baslıyo isaramaya
Sonrası malum saklasa ayrılıgını evliyim dese is arkadasları huylanıyo bi sure sonra supheleniyolar
Yada direk ayrıldım dese hemen dul damgası
İşteki namussuzundan namuslusuna evlisinden bekarına her adam sarkmaya baslıyo
Benim patron evli sandıgı halde sarktı ustelik 75 yasındaydı
Sımdı ogrendim gebermiş pislik

Allahim sizinde yar ve yardımcınız olsun akıl fikir versin evladının suyu yüzü hürmetine

Kesinlikle çok haklısınız şu günleri en yakın zamanda görmek dileğiyle

Ahhh acı hayat... Benim durumum biraz farklı tabii, nişanlılık dönemim çok saçma geçmişti, kına da ve düğünde eş adayını görenler hiç yakıştıramamıştı, 1,5 aylık evliliğin sonunda gözüm açılıp çok karaktersiz birisi olduğunu anlayıp çıkıp gittim ben. Çevremdeki herkes zaten benden önce farkettiği için haklı buldular ayrılığımı o yüzden dedikodu vs işitmedim ben genelde desteklerdi.. Bekar gibi eski hayatıma devam.. Yeni tanıştığım kişilere durumu açmıyorum, eskilere de ayrıldığımı söylemiyorum yakın çevrem biliyo durumu.. Ne bilim nerden baksan hoş değil tabiiki boşanmak, moralim bozulmuyor değil bu duruma, ama her ne olursa olsun eş kişisinden ayrılmam gerekiyordu ayrıldım yaşadığım şey de acı bi tecrübe olarak geçmişime yazıldı... Keşke evlilik öncesi ayrılma cesaretim olsaydı ama sonrasında ayrıldığıma da ayrıca şükrediyorum.. Allah güzel insanlar çıkarsın karşımıza...

Yani bir insan bu kadar güzel anlatabilir düşüncelerimi

Nasıl cesaret edebildiniz. Anlaşmalimi ayrıldıniz boşanma süreçleri nasıl ayrılırsa eğer kesinlikle maddi açıdan canını yakmak istiyorum koca müsveddesinin

Nasıl cesaret edebildiniz. Anlaşmalimi ayrıldıniz boşanma süreçleri nasıl ayrılırsa eğer kesinlikle maddi açıdan canını yakmak istiyorum koca müsveddesinin
Benimki ultra sorunlu çıktı o yüzden tereddüt etmeden yanıma delilleri alarak ayrıldım, ailem deliller olmasa belki yine onu haklı zannederdi çünkü müthiş bi oyuncuydu.. Kendisi benden tazminat talep etti başlangıçta uzun bekleyişler sonucu vazgeçti beyfendi hakkından Ben evi terkettiğim için bana evi terk davası açtı onun üzerinden suçumu kabul edip ayrılıcam anlaşmalıya kesinlikle yanaşmıyor bende uzamaması için çekişmeli olsun istemiyorum tazminat istemeyeceğine söz verdi ama oyuna getirip tazminat talep etmesinden çekiniyorum onu da yaşayarak görücez bakalım..[/QUOTE]

Evet aynen öyle, ama tek başına olunca insan biraz gözünü karartır yaa

Bi kahirları yok ben ayrilicam desem arkamda dururlar ama annem benim üzüldüğümü gördükçe oda mahvolur çok zor bir durum çokta sonumuzu göremiyorum zaten
Anne babanız çok yaşlıymış. Bakıma muhtaç değiller mi?
Bir ruh hastasının kahrını çekmek yerine anne babanıza ömürlerinin son demini rahat geçirmeleri için yardım edin, en azından sevap işlersiniz.

Sizi gerçekten anlamıyorum.
Mesleğim yok dolaysıyla iş yok diyorsunuz??? O halde meslek edinin? İllaki herkes öğretmen avukat CEO mu olmak zorunda? Eğitiminizi tamamlamamışsınız belli ki - eh o halde restoranlarda garsonluk veya komilik yapabilirsiniz. Ve ya evlere temizliğe gidebilirsiniz.
Kusura bakmayın ama bence sizin şu an hiç yakınmaya hakkınız yok. Rahatlığa herşeyden fazla değer veriyorsun. Eee durum buysa oturacaksınız yerinizde, eşinizi de çekeceksiniz. Öyle herşey ayağımıza gelmiyor ne yazıkki.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama hiç olgun değilsiniz.

Böyle acımasız yorum yapacaksanız anlamayın zaten mubarek günde.

Böyle acımasız yorum yapacaksanız anlamayın zaten mubarek günde.
Mübarek gün ile alakayı çözemedim. Hoşunuza gitmeyen bir yorum okuyunca konuyu dine vurmanız sizin hakkınızda yazdıklarımda ne kadar doğru bir tespitte bulunduğumu teyit etmiş oldunuz aslında. teşekkürler.
Biraz güçlü olmayı deneseniz bu duruma düşmezsiniz. Sadece hayıflanıyorsunuz - çözüm üretmiyorusunuz. Kusura bakmayın ama bu sizin tercihiniz - bizler ne dersek diyelim.

Vallahi sayfamda sizden başka Acımasız yorum yapan olmadı burası bir derdim var sayfası. Sizinle konuşmak istemiyorum yorum yapmazsanız sevinirim. Siz kendiniz güçlü kalın iyi günler

Çok teşekkür ediyorum öncelikle böyle yorumlar inaninki kendimi silkelememi sağlıyor güven veriyor. Benim iş bulabilmek için öncelikle burayı terketmem gerekiyor umarım Rabbim bana o gücü verir de arkama bakmadan giderim

Genç arkadaşım,
İşsizliği bahane etmeyin,
en kötü gündeliğe gider yine geçinirsiniz.
Evimde bana yardımcı olan hanıma,
yarım gün için 100 TL,
ütüye gelirse saatine 25 TL veriyorum.
Arkadaşların dediği gibi konfeksiyon atölyelerinde her zaman iş bulunur.
Yorulur musunuz?Evet.
Ruhunuz yorulacağına,bedeniniz yorulsun.

Anne babanızın Üzüleceğini bahane etmeyin çünkü hiçbir anne baba evladını,
elin adamından,hakaret duysun,
eziyet görsün diye yetiştirmiyor.

mesleğim yok diye bahane etmeyin,
yaşınız çok genç,okumanıza engel olacak bakıma muhtaç çocuğunuz yok.
İsmek ve halk eğitimde bir sürü sertifika programı var.

Lütfen silkinin,kendinize gelin ve hayatınızın dizginlerini elinize alın.
Bu dünyaya bir defa geliyoruz unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…