Cok caresizim!

Elamasal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
24
5
86
36
merhaba arkadaşlar benim 11 yasında oglum var gecen sene sınıfı şök le gecti milli eğitim bakanı yardımıyla zorla gecirdim bu sene 7.sınıf, ve yine aynı şekilde calısmıyo dinlemiyor okulu bir türlü sevdiremedim bu sene yine kritik durumu sınıfta kalma durumu söz konusu ne yapmalıyım bilmiyorum psikolojm bozuldu :(

merhaba arkadaşlar benim 11 yasında oglum var gecen sene sınıfı şök le gecti milli eğitim bakanı yardımıyla zorla gecirdim bu sene 7.sınıf, ve yine aynı şekilde calısmıyo dinlemiyor okulu bir türlü sevdiremedim bu sene yine kritik durumu sınıfta kalma durumu söz konusu ne yapmalıyım bilmiyorum psikolojm bozuldu :KK43:
Öncelikle Allah kolaylık versin. Acaba okuluyla arkadaşlarıyla ilgili br sorun mu var. Bir uzmana mı görürseniz.

Özel ders falan dusundunuz mu? Rehber ogretmeni ile görüşün,olmazsa bir uzmandan yardim almayi deneyin.Birde ingilizce konusunda yeterliliginiz nedir bilmiyorum ama oyun seklinde sevdirebilirsiniz.

Merhaba çocuklara özel ingilizce dersi veriyorum. 5 öğrencim var biri aynı sizin oğlunuz gibi . İlk dersine gittiğimde çocuk koltuklardan zıplıyordu. Birkaç ders sonrası çocukla iletişim kurmayı başardım ve beni dinlemeye başladı. Dersten nefret eden çocuk verdiğim kelimeleri ezberleyip ödevleri yapıyor artık.
Eğer özel ders düşünürseniz yardımcı olabilirim.
Özel ders harici nasıl sevdirebileceğinize dair de özelden yazarsanız fikir verebilirim.

Ben öğretmenim bazı öğrenciler malesef böyle. Genel olarak ya ailesi ilgisiz ya da öğrenci arkadaş çevresi sıkıntılı. Çocuğunuz evde çalışıyor mu yoksa çalışmadığı için mi yapamıyor?

Ben öğretmenim bazı öğrenciler malesef böyle. Genel olarak ya ailesi ilgisiz ya da öğrenci arkadaş çevresi sıkıntılı. Çocuğunuz evde çalışıyor mu yoksa çalışmadığı için mi yapamıyor?
bana calısıyor gibi görünüyor ama benim baskım altında okulda derslerle alakası yok sözlü notu 36 girilmiş fenden artık siz düşünün ne kadar alakalı :(

Merhaba çocuklara özel ingilizce dersi veriyorum. 5 öğrencim var biri aynı sizin oğlunuz gibi . İlk dersine gittiğimde çocuk koltuklardan zıplıyordu. Birkaç ders sonrası çocukla iletişim kurmayı başardım ve beni dinlemeye başladı. Dersten nefret eden çocuk verdiğim kelimeleri ezberleyip ödevleri yapıyor artık.
Özel ders harici nasıl sevdirebileceğinize dair de özelden yazarsanız fikir verebilirim.
keske sadece İngilizce olsa ama neredeyse bütün ana dersler düsük

İngilizce öğretmeni misiniz?

merhaba arkadaşlar benim 11 yasında oglum var gecen sene sınıfı şök le gecti milli eğitim bakanı yardımıyla zorla gecirdim bu sene 7.sınıf, ve yine aynı şekilde calısmıyo dinlemiyor okulu bir türlü sevdiremedim bu sene yine kritik durumu sınıfta kalma durumu söz konusu ne yapmalıyım bilmiyorum psikolojm bozuldu :KK43:
Psikolojik testler , zeka testleri yapıldı mı ?
Tek sebep okulu sevmemesi mi ?

Öncelikle başarısız olmak dünyanın sonu değil lütfen böyle düşünmeyin ve böyle hissettirmeyin. Sınıfta kalması normal toparlar geçer bunda sorun yok . İsterseniz okulu değiştirin farklı bir ortam olur , çocuğunuzu sevdiği bir spor branşına yönlendirebilirsiniz sevdiği bir şeyle ilgilenirse başarılı olur ve bu özgüvenini geliştirir başaracağına olan inancı gelişir

Öncelikle başarısız olmak dünyanın sonu değil lütfen böyle düşünmeyin ve böyle hissettirmeyin. Sınıfta kalması normal toparlar geçer bunda sorun yok . İsterseniz okulu değiştirin farklı bir ortam olur , çocuğunuzu sevdiği bir spor branşına yönlendirebilirsiniz sevdiği bir şeyle ilgilenirse başarılı olur ve bu özgüvenini geliştirir başaracağına olan inancı gelişir
galiba Baska care kalmayacak bana okulu degiştirnekten Baska ama oda korkutuyor beni simdiden böyleyse seneye lgs sınavında ne olacak sonrası derken bende duygular karmaşık bir hal alıyor

Genellikle matematiği sevmez sıpalar, alanım matematik. Baba ilgili mi erkek çocuklarda baba faktörü baya önemli ortaokul döneminde😉
matematik konusunda aynı babası :) ama diger ana dersler umrumda bile degil özellikle matematik te zorlanır cocuklar benimki Türkce de İngilizce de 35 :(

Sinifta kalmasi ille kötü birsey degil. Kim bilir daha yavas kavriyor baze seyleri. Sinifta kalirsa, hem yaptiklarin sonucunu görmüs olur, hem zaten dersleri bildigi icin, daha basarili olur ve özgüveni yükselir.

Yani cocuk eger yapamayacagini düsünürse, zamanini derse harcamaz. Zaten yapamiyorum der. Ve senin baskin bu özgüvensizligi körükleyip bir kisir döngü yaratir.

Oglun akademik basari degil fakat farkli alanlarda basarilidir. Kim bilir daha yaraticidir. Hic tiyatro, müzik dersine yollamayi denedinmi?

Back
X