Biliyorum ama annesiyle önceki konuyarımı okursan çok şey yaşadım psikolojik olarak beni çok etkiledi o yüzden kıskançlık olmaya başladıAyrılın evlenecek olgunlukta değilsiniz!
Bu durumda kıskanman değil terk etmen lazım senin kızım. Ana kuzusu, her şeye annesini dahil etmeye çalışan adamdan ne hayır gelir? Yatak odasına bir koltuk da annesi için koyar böyleleri, iş bitince "annneeeee bittiiiiii" der. Terk et ne güzel hala evlenmemişsiniz aklını başına al ayyy ben şiştim burada. Bir de kıskanmışsın tövbe tövbe.nişanlımda herşeyi annesini katmaya çalışıyodu
Ben zaten hatalı olduğumu biliyorum ama nişanlımın annesi zamanında bana çok kötü şeyler söyledi herşeyime laf etti. Tatile gidelim dediğimde bile nişanlım annemde gelsin diyen bi hayal kurduğumuzda annemde olur. Annemle beraber yaşarız diyen bi insan bunun gibi annebiylede çok şeylerimis oldu o yüzden zamanla kıskançlık başladıNişanlını Allah kurtarsın diyorum. Allahım sen çocuklarımı koru yarabbim, Amin.
Artık eskisi gibi annesine düşkün değil bazı şeylerin farkına vardı ama ben bu sefer herşeyi kıskanmaya başladım annesi beni sevmelince onla olmasını kıskanıyorumBu durumda kıskanman değil terk etmen lazım senin kızım. Ana kuzusu, her şeye annesini dahil etmeye çalışan adamdan ne hayır gelir? Yatak odasına bir koltuk da annesi için koyar böyleleri, iş bitince "annneeeee bittiiiiii" der. Terk et ne güzel hala evlenmemişsiniz aklını başına al ayyy ben şiştim burada. Bir de kıskanmışsın tövbe tövbe.
Madem durum bu kuzum, ayrıl. Ne sana eziyet sun bu hayat. Ne de ona. Ayrı dünyaların insanlarısiniz demek kiBen zaten hatalı olduğumu biliyorum ama nişanlımın annesi zamanında bana çok kötü şeyler söyledi herşeyime laf etti. Tatile gidelim dediğimde bile nişanlım annemde gelsin diyen bi hayal kurduğumuzda annemde olur. Annemle beraber yaşarız diyen bi insan bunun gibi annebiylede çok şeylerimis oldu o yüzden zamanla kıskançlık başladı
Kesinlikle öyledir hala. Sakın evlenme sonra burada boşanma konuları açarsın çünkü yapamazsınız bitmiş o işArtık eskisi gibi annesine düşkün değil bazı şeylerin farkına vardı ama ben bu sefer herşeyi kıskanmaya başladım annesi beni sevmelince onla olmasını kıskanıyorum
Artık eskisi yapmıyor evlenceğimizin kendi yuva kurçagının farkına vardı ama bu sefer benim aşırı derecede kıskançlığım başladıMadem durum bu kuzum, ayrıl. Ne sana eziyet sun bu hayat. Ne de ona. Ayrı dünyaların insanlarısiniz demek ki
Destek filan mı alsan? Kıskançlık maruz kalan kişinin hayatını zindan eden birsey ve sağlıklı bir duygu değil kiArtık eskisi yapmıyor evlenceğimizin kendi yuva kurçagının farkına vardı ama bu sefer benim aşırı derecede kıskançlığım başladı
Ben kendimi suçlu buldum çünkü artık yapmıyor annesine karşı beni ezdirmiyor bu seferde ben annesine karşı kıskanmaya başladım sürekli soru soruyorum annesiyle kıyaslıyorum kendimiKesinlikle öyledir hala. Sakın evlenme sonra burada boşanma konuları açarsın çünkü yapamazsınız bitmiş o iş
Hem mendi hayatımı hem nişanlımıh hayatını mahvediyorumDestek filan mı alsan? Kıskançlık maruz kalan kişinin hayatını zindan eden birsey ve sağlıklı bir duygu değil ki
Çünkü senin zihninde öyle yer etti. Seni suçlu hissettiren de nişanlın. Gayet de eziliyorsun kayınvaliden olacak kadına karşı. Kendini seviyorsan uzak dur ama çekeceğin çile var demek ki evlenecek gibisiniz. Hayırlısı olsun hakkında üzüldüm senin için gerçekleri göremiyorsun perde inmiş.Ben kendimi suçlu buldum çünkü artık yapmıyor annesine karşı beni ezdirmiyor bu seferde ben annesine karşı kıskanmaya başladım sürekli soru soruyorum annesiyle kıyaslıyorum kendimi
Seninde kıskançlıkların sürekli soru sormaların oldumuBenim konularımı oku istersen başına gelebilecek olanlar neler ? Hayal gücün bile yetmez çünkü böyle aile düşkünlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?