Aldattı ailem öğrendi pişman oldu geri geldi ben affettim ailem nefret ediyorNeden istemiyorlar sebepleri ne
Bende ondan korkuyorum gidemiyorumAsla kaçma, pişman olursun sonra. Kaçanların hiçbiri mutluluğa ulaşamıyor
Evet aldatti kafam o kadar allak bullak ki anlatamam düşünmekten kafayi yicemAnneni yalnız bırakma. İstemiyosa bi bildiği vardır. Çok geçmedi. Aldatmış demişsin
Kesinlikle anneler ön görür gerçekten buna inan ki bi kere yapan ne olursa olsun bir daha yapar güzel gencecik hayatını kaçarak mahfetme bunu kendine yapmaBende ondan korkuyorum gidemiyorum
Fazla düşünme manyak olursun. Cok düsüncek de bişey yok kaçma , bu kadar basit. Kendi hayatını altüst etme. Şimdi vazgeçemiyceğini düşündüğün şeyi çok değil 2 sene sonra iyi ki yapmadım diyceksin.Evet aldatti kafam o kadar allak bullak ki anlatamam düşünmekten kafayi yicem
Bir aldatan bir daha aldatır. Nasıl gururuna yedirebiliyorsun? Sürekli şüpheyle yaşamak zorunda kalacaksın. Aileni dinleAldattı ailem öğrendi pişman oldu geri geldi ben affettim ailem nefret ediyor
Seviyorum sadece güven adina bisey yok ondan gidemiyorum gidersem bi daha asla ailemi göremiyecemBir aldatan bir daha aldatır. Nasıl gururuna yedirebiliyorsun? Sürekli şüpheyle yaşamak zorunda kalacaksın. Aileni dinle
O seni sevmiyor. Sevseydi aldatmazdı lütfen mantıklı düşün. Senin gibi düşünüp kaçan o kadar çok kişi duydum ki, hiçbiri mutlu değil. Artık arkalarında duran bir aileleri de olmadığı için yaşadıkları kötü hayata mahkumlarSeviyorum sadece güven adina bisey yok ondan gidemiyorum gidersem bi daha asla ailemi göremiyecem
Mesaj içeriği silmek yasaktır ve ceza sebebidir.. Yeni üye olduğunuz için bilmediğinizi düşünüyorum.Lütfen mesaj içeriklerini silmeyelimBen 23 yaşındayım 14 yaşından beri bir ilişkim var defalarca istemeye geldiler ailem vermedi aileminde hakli nedenleri vardi simdi sevdigim adam kaçalım diyor ben gitmiyorum annem gecenlerde iki kardesini kaybetti annem icin gitmedim bilmiyorum cok caresizim ne yapacagimi bilmiyorum sevdigim adamdanda vazgecemiyorum annemden de
O seni sevmiyor. Sevseydi aldatmazdı lütfen mantıklı düşün. Senin gibi düşünüp kaçan o kadar çok kişi duydum ki, hiçbiri mutlu değil. Artık arkalarında duran bir aileleri de olmadığı için
Fazla düşünme manyak olursun. Cok düsüncek de bişey yok kaçma , bu kadar basit. Kendi hayatını altüst etme. Şimdi vazgeçemiyceğini düşündüğün şeyi çok değil 2 sene sonra iyi ki yapmadım diyceksin.
Mesajın kendisini nasıl sile bilirimMesaj içeriği silmek yasaktır ve ceza sebebidir.. Yeni üye olduğunuz için bilmediğinizi düşünüyorum.Lütfen mesaj içeriklerini silmeyelim
SilemezsinizMesajın kendisini nasıl sile bilirim
Peki tesekkürlerSilemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?