Çok çaresizim

Ayrıldım kızlar. Hayattaki her şeyimi kaybetmiş gibiyim inanır mısınız, bir insanın ailesi ve arkadaşları olmadığı için vasıfsız birine deli gibi bağlanmış olması inanılmaz kötü bir durummuş. Resmen elim kolum tutmuyor
Her şeyini kaybetmedin ama bildiğim bir şey var ki o da geleceğini kazandın. İyi hissettirecek ise ağla , bırak kendini. Zaman iyileştirecek seni...

İleride çocuk sahibi olmak istiyor 3 4 tane istiyorum diyor bir de, şaka gibi. Annem k*çını kaldırıp çocuğu parka bile götürmez diyor.

3-4 tane cocugu yapmasi icin baya şansli olmasi lazim, her defasinda tek atışta tutturursa olur. Yoksa bu tembellikle o da zor olur. 😁😁😁

Yerinizde olsam asla dusunmezdim boyle bir evliligi.

İleride çocuk sahibi olmak istiyor 3 4 tane istiyorum diyor bir de, şaka gibi. Annem k*çını kaldırıp çocuğu parka bile götürmez diyor.
HHah çok doğru kafayı yersin çocuk bakımının en az %40 ını sahiplenmeli yoksa kaldıramazsın zaten

alt değiştirme uyku oyun bunlara yarı yarıya ortak olmalı

beslenmeyi hadi anneye bıraktım

ama o kadar tembelse ne oyun oynar ne uyutur ne alt dğeiştir

sen de söylenip durursun

tüm gün yatıp telefonla oynar sen de çocuğu azarlarsın ona olan sinirinden böyle bıkkın bir anne olursun

Ayrıldım kızlar. Hayattaki her şeyimi kaybetmiş gibiyim inanır mısınız, bir insanın ailesi ve arkadaşları olmadığı için vasıfsız birine deli gibi bağlanmış olması inanılmaz kötü bir durummuş. Resmen elim kolum tutmuyor

Niye arkadaşınzı yok konu sahibesi, aileniz nerede aranız bozuk mu?

Psikolog olarak tek kişiyi tüm sosyal hayata saymanın yanlış ve sağlıksız olduğunu siz de biliyorsunuzdur. Bu vesileyle yaptığınız bu yanlışı düzeltmek için çaba koymaya başlarsınız. Eski arkadaşlarınızı arayın, komşularla sohbet edin, yeni arkadaşlar edinmeye bakın, dışarı çıkın, spora yazılın...

babamın hep söylediği bir şey vardı. biri çalışmayı seviyorsa korkma, parası yoksa da taşı sıkar suyunu çıkarır ama çalışmayı sevmiyorsa parası varsa da o adamdan kork derdi. 30 yaşında eline meslek alamamış, çalışmak istemeyen, kendini vasıfsız gören, dükkan açmak için bile babasından medet uman adamdan ben korkardım şahsen. şimdi üzülüyorsun ama ileride bu kararı verdiğin için mutlu olacaksın eminim. bir arkadaşım vardı senin gibi, sevgilisi hiçbir iş yapmak istemiyordu kız kendi öğretmenlik okuyordu. çocuk kendini vasıfsız gördüğü için kızın öğretmen olması bile batıyordu ona. sonra ayrıldılar, çocuktan hala bir şey olmadı ve kız hem öğretmen oldu hemde gerçekten iyi birini buldu, şu an kurtulduğu için verilmiş sadakam varmış diyor. konu iyi bir işi olmaması da değil, konu hiç çalışmaya bir tarafı olmaması.

Belliki oda caresiz biseyler deniyor ama olmuyor. Cok cabalamadigi icinmi kismetsizliktenmi.bunu bilemem ben ama. 1.si Kendisini vasıfsız ve kucuk görmeye başlamış şimdi olmasa bile ilerde en basta bu sorun patlak verir. Kendisini ezik gördüğü icin evlenince sizin üzerinizde ustunluk kurmaya calisabilir sizi bastırmak icin. 2.si de sizin egitiminiz bu kadar iyiyken hakettiginiz hayatın "onun pasifligiyle ne yapacagim" cumlesinin kuruldugu bir hayat olmadığını düşünüyorum. Su anda seviyorsunuz hisleriniz yoğun. Ama emin olun evlendikten sonra bir erkekten beklenenler arasinda ne dert ortakligi ne yakisiklilik ne para oncelik oluyor. Oncelik her zaman bir erkegin sorumluluk sahibi olmasidir evlilikte. Eger bu yoksa histe kalmaz sevgide . En cokta saygı zarar görür. Siz simdi goremesenizde biz disardan goren bir göz olarak geleceginizi görebiliyoruz. Yurumez yani. Hakkinizda hayirlisi

Şimdi aci cekersin , ama başını yerden ilk kaldirdigin anda, bakis açın degismeye basladigi anda türlü türlü kapilar acilacak sakin vazgecme
Coook sevdigim bi arkadaşım senin gibi ailesini dinlemedi ha bugun ha yarin atanir dedigi adamla evlendi. Polislik dene dedi adam kilo vermedi , asker ol dedi disipline gelemem dedi , git dersanede calis dedi ozelde yipraniorum dedi.. Ay bitmedi bahaneleri ve bu arada ikiz çocukları oldu. Adam baska bir sehirde is buldu ama cocuklara kizin annesi bakior diye evlerini tasiyamadilarr.. simdi kocasi kendi kazanip kendi yiyo anca kendine yetiyor kazandigi.. kiz da iki cocukla ve ailesiyle yaşıyor. Beddualar , pismanliklar havalarda uçuşuyor. Bosanirsan da çocukları alirim diyor o vasıfsız.

Valla çocuk falan istiyormuş sizin çalışamadığınız zaman o da sizinle birlikte evde takılırsa kafayı yersiniz. Ya açacaksa açsın dükkan bekleyin görün iş yapmaya gönlü olursa istiyorsanız hala devam edin yoksa ayrılın.

Valla çocuk falan istiyormuş sizin çalışamadığınız zaman o da sizinle birlikte evde takılırsa kafayı yersiniz. Ya açacaksa açsın dükkan bekleyin görün iş yapmaya gönlü olursa istiyorsanız hala devam edin yoksa ayrılın.
Dükkanı açmaları 8 ay ila 1 seneyi bulabilirmiş mali durumdan ötürü. O kadar süre bekledikten sonra yine mi hayal kırıklığı yaşayacağım? Zaten askerlik için polislik için bekleyip durdum onca zaman..

Üstelik babasına ait şuan boş duran bir evde oturmamızı istiyor. Ben babasında hem dükkan açtığı için hem de ev verdiği zırt pırt söz hakkı olacağından korkuyorum

Niye arkadaşınzı yok konu sahibesi, aileniz nerede aranız bozuk mu?

Psikolog olarak tek kişiyi tüm sosyal hayata saymanın yanlış ve sağlıksız olduğunu siz de biliyorsunuzdur. Bu vesileyle yaptığınız bu yanlışı düzeltmek için çaba koymaya başlarsınız. Eski arkadaşlarınızı arayın, komşularla sohbet edin, yeni arkadaşlar edinmeye bakın, dışarı çıkın, spora yazılın...
Ailem, aile değil maalesef. sadece bu kadarını söyleyebilirim

şimdi de "yeter ki gitme babamla konuşurum dükkan açarız yapabileceğim en vasıfsız bana en uygun meslek bu sonuçta" diyor

Kusura bakmayın ama sevgiliniz hem tembel hem yüzsüz.
Bir insan ailesinden yardım alabilir, onların desteğiyle iş kurabilir, araba alabilir, bunda ayıp bir şey yok. Ama ağzını yaya yaya "babam bana dükkan açar yeaa" diyen adamdan bir cacık olmaz. Üstelik bu kişi 30 yaşında.

Bırakın, giden 3 seneniz olsun. 30 sene sırtınızda taşımayın bu adamı.

Konu sahibesi arkadaş edinip gezsenşz tozsanız şu adama bu kadar bağlanmazsınız bence. Yarından tezi yok arkadaş edinme çalışmalarına başlayın :)
Haklisiniz ama günde neredeyse 12 saat ders çalışıyorum oldukca zor bir yl programindayim çevremdekiler de tahmin edebileceğiniz gibi kendilerini derse araştırmaya vermiş insanlar. arkadaş edinmem çok zor.. Kendi kendime yetineceğim mecbur 😔

Back
X