Çok çaresizim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi s_blue_s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tşkler canım benım için ugrsamıssın saol isyan edesim gelıyo bazen hepmı ben dıye

ne demek canim ya :teselli:

sen simdi birak isyani misyani ne diyosun kendine gel once

cocugun kac gunluk onu bi ogren

dedigim yaziyi okudun sanirim

dogru doktorun yolunu tut gec olmadan dusuk igneni yaptir

inan bunlari hic istemeyerek yaziyorum cok uzgunum ama gelecegin icin yap bunu allah insallah sana belki karsina cikacak sevdigin bir adamla nice cocuklar verecektir :teselli:

bu isini hallettikten sonra kadin siginmaya git dag basindami yasiyorsun ya

sana hic bisey yapamaz oyle demek istiyorum ki

ama Turkiye, bu konuda kadinin ,ne kadar arkasinda haberlerde goruyoruz :a015:

allah yardımcın olsun canım inan ben okuyunca şok oldum...allah hakkında herşeyn hayırlısını versin canım sana! dualarım hep seninle....

amin canım saolun destek oldugunuz için anlatınca az da olsa rahatladım

ımkansız dıye bır sey yoktur ....ölümden baska.....

mutlaka cıkar bır yol vardır.....ayrıca esım pıskobat ....gıbı seyler yazmısın ...dogru olabılır ama bas kesen külhan beyıde degıldır.....
polıse sıgınmalısın....evet yardım derneklerı var...
ayrıca nasıl bır aılen var oda ayrı bır sorun...
belkı derdını aılene desen...onlarla konussan...cektıklerını soylesen ...anlayısla karsılayıp destek olabılırler....
belkı 600 mılyonla zor gecınırsın dogru fakat hergun ezıyet cekmektende ıyıdır.....

[B]boşanamam bırakmaz beni hayatta ölse bırakmaz psıkolojıı bozuk yoksa tecavuz edermı hıç.uzamandan yardım almam lazım canım çok fenayım tirıyorum şuan zor yazıyorum yanlış olursa affola

Olmaz öyle şey, lütfen bu kadar korkmayın. Eniştemde ablama aynı şeyi söyleyip duruyordu.
Seni yaşatmam, nerde olsan bulurum vs. Ne kadar psikopat olursa olsun o kadar da kolay değil bu işler.
Yeter ki siz biraz olsun kendinizi toplayın. Şimdi hiç birşey yaptığı yok sadece
gözünü korkuttu yıllarca.
Onun korktuğunu farkettikçe de daha rahat gitti üstüne.Yoksa iş yeri belli evi belli ama eşinin yaptığı hiçbirşey yok...

[/B]

tecavüze kadar gelmiş olay yani gözü dönmüş dmekki artık karımsın sonucta yeter demiştir anlayıs biyere kadar demiştir gülsümsultanın dedigi gibi sevmeye calıssan sevmesen bile güleryüzlü sevecen davran sana deger vermesini sağlasan dayak falan varmı herzaman yoksa sen sevmiyorum mu diyorsun sadece

cnmmm hani evlendiginizde sen isteyene kdr dokunmuycagım sana demiş ya...baya bi süre bekledimi..hani erkek nefsi diye bşyde var bisüre sonra dayanamaz..ama sen sevmiyorumda diyorsun kötü bi durumm..allah yardımcın olsun..

ya aslında canım bişey ister mesela gıder 4-5 saatlık yoldan getırır hıç hayır demez bana diyorum ya aşırı derecede baglı sen sevmesende olur dıyo yeterkı yanımda ol.. çok zengın istese nelerı gelır ona ama işte kafası bozuk korkuyorum ondan sevemıyorum zorla olöuyo kı onu gorunce seytan gormus gıbı oluyorum

kanım dondu resmen
allah yardımcınız olsun çok zor bir durum ben olsam napardım diye düşünüyorum
inanın aklıma en ufak bir çıkar yol gelmiyor
allah sizi böyle büyük sınavlarla sınıyor
umarım alnınızın akıyla çıkmayı başarırsınız
hayat hep böyle devam edecek değil ya bir gün değişecek
rabbim bu çektiğiniz sıkıntıların karşılığını verecek
dayanın diyeceğim size dayamanın ne kadar zor olduğunu bilerek
ama çocuğunuza kıymayın kötü bir beraberliğin sonucuda olsa
iyi bir babası olmasa dahi size hayata bağlayacak olan yine o bebek
size şefahat edecek olanda
iyi düşünün derim geri dönüşü olmayan yollara girerken

Ne istersin ki seni sevmeyen bi insandan be adam... Hiç mi Allahın yok senin.
Zorla tehditle evlenmeler, zorla sahip olmalar...

Allah belanı versin en kısa zamanda... Adi şerefsiz....
senağlama

cnmmm hani evlendiginizde sen isteyene kdr dokunmuycagım sana demiş ya...baya bi süre bekledimi..hani erkek nefsi diye bşyde var bisüre sonra dayanamaz..ama sen sevmiyorumda diyorsun kötü bi durumm..allah yardımcın olsun..

20eylulde evlendık 5aydır beklıyo du en sonunda yaptı yapacagını boyle olunca iyice nefret ettım tıksındım

inanaın hiç kıyamıyorum yasama sebebım olabılır o benım ama duygusallık la karar vermek ıstemıyorum bı uzmandan yardım almam sart

gercekten kurtulabılırmıyım ondan

20eylulde evlendık 5aydır beklıyo du en sonunda yaptı yapacagını boyle olunca iyice nefret ettım tıksındım

Başka psikopata bağladığı şeyler de var mı canım merak ettim,,,
Sedece senle ilgili mesele mi....

Bir de bunu sorarken biraz üzülerek soruyorum ama hiç mi güzel huyları yok canım... Yani çok mu iğrenç bir insan....

Gerçi dünya iyisi olsa ne yazar, tecavüz eden bi insan ( insan değil pardon hayvan )....
:çok üzgünüm:

cnmmmmm sevmedigin bi insanla ilişkiye girmek gerçekten çok kötüüüü..ama eşin seni seviyor sanırım baksana 5 ay beklemişş.tecavüz edecek olsa ilk günden yapardı o işi.çogu kişi evlendigi gün ilişkiye giriyor..bence dayak şiddet yoksaa sevmeye çalış..yada seviyor gibi ilgilen.zamanla seversin belkidee.inan bu devirde seni gercekten seven birini bulursan eger ona sıkıca tutunmayı deneeee........

Bak güzelim....her ne olursa olsun adami kesinlikle hakli bulmuyorum bunu belirteyim...fakat sen bu adamla artik bir sekilde istesende istemesende evlenmissin...ve bir takimi seyleri 5 aylik bir süreden sonra senden beklemesi annormal degil..

Sunuda belirtmek istiyorum benim babam annem kim olursa olsun beni tiksindigim nefret ettigim bir adamla evlendiremez...zorlada evlendiremez...kacarim giderim..24 yas cokta kücük bir yas degil...

Ya gözünü karartacak bu igrendigin adamdan kurtulmaya calisacaksin....yada bulundugun bu durumdan en iyisini yaratmaya gayret edeceksin...Sana deger veriyor...caninin istediklerini aliyor....sen onu sevmesende beklentisiz seviyor...kafasi bozuk diyorsun ama ben yinede pek anlayamadim adamin derdini...akli dengesi falanmi bozuk bu adamin ?? Engelimi nedir pek aciklamadin??:uhm:

Belki iylikle konusarak sevecen davranarak bir piskologa gitmesini saglayabilirsin...denemekte fayda var bence

canım benım aılemle konustum çekeceksın dıyo bı anne nasıl boyle bişey dıyebılır ya babama oyledım olmuyo dıye sakın benı maf edersın dıyo kaç kişiden yardım ıstedım ananem kımse yardım etmek istemıyo ınsan etı agır gelırmış derlerdı dogurymuş hiç gidecek yerım yok

Okurken resmen kanım dondu. Hayvan oğlu hayvan, utanmadan tecavüz etmiş.
Ya şimdi ne denir bilmemki, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.
Allah böyle insanların cezalarını versin.

dayak kesınlıkle yok canım hatta garıp gelıcek ama tecavuz etmden once gözlerinden yas geldı mecburum der gıbıydı

gercekten kurtulabılırmıyım ondan

evet gerçekten kurtulabilirsin. ama önce bir planın olmalı, bu geçiş döneminde neler
yapabileceğini bilemelisin. ablamdan örnek verdiğim için onun yaptığını anlatayım;
ablam önce bir ev tuttu, işe gider gibi çıktı sabah evden, eşi çıkınca geri döndü ve
kişisel eşyalarını alıp, hemen taşındı ordan ama şu varki annem ve abim yanındaydı
onlar hep destek oldular. Senin durumun bu açıdan biraz zor.. maddi açıdan probleminiz
yoksa üç beş kuruş birşeyler biriktirsen, ne bileyim hani bunlar içinde para lazım önce...
öncelikle karar vermek önemli; bu insanla hayatınıza devam edip etmeyeceğinden
emin olmak lazım. ama inanın başarabilirsiniz. Ömür boyu acı çekmektense;
maddi sıkıntı çekmek daha doğru bence. Allah büyük....

kafası bozuk dıyorum sadece benle alakalı canım baska sorunu yok bana takık bılmıyorum çok dengesız oldum sanırım bı oyleyım bı oyle bı devam etsemmı dıyoum bırden aklıma tecavuz gelıyo tıksınıyorum offf çok tuhaf duygular yasıyorum dngem bozuldu inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…