tşkler canım benım için ugrsamıssın saol isyan edesim gelıyo bazen hepmı ben dıye
allah yardımcın olsun canım inan ben okuyunca şok oldum...allah hakkında herşeyn hayırlısını versin canım sana! dualarım hep seninle....
hiç kimsem yok canım benım kımse bana yardım etmez anne bba yardım etmıyosa kım ederkı baska babam baskasıyla evlı annemde evlenecek iş bulsam en fazla 600lıra para alırım bununla ne yapablırım kı ben
[B]boşanamam bırakmaz beni hayatta ölse bırakmaz psıkolojıı bozuk yoksa tecavuz edermı hıç.uzamandan yardım almam lazım canım çok fenayım tirıyorum şuan zor yazıyorum yanlış olursa affola
tecavüze kadar gelmiş olay yani gözü dönmüş dmekki artık karımsın sonucta yeter demiştir anlayıs biyere kadar demiştir gülsümsultanın dedigi gibi sevmeye calıssan sevmesen bile güleryüzlü sevecen davran sana deger vermesini sağlasan dayak falan varmı herzaman yoksa sen sevmiyorum mu diyorsun sadece
cnmmm hani evlendiginizde sen isteyene kdr dokunmuycagım sana demiş ya...baya bi süre bekledimi..hani erkek nefsi diye bşyde var bisüre sonra dayanamaz..ama sen sevmiyorumda diyorsun kötü bi durumm..allah yardımcın olsun..
kanım dondu resmen
allah yardımcınız olsun çok zor bir durum ben olsam napardım diye düşünüyorum
inanın aklıma en ufak bir çıkar yol gelmiyor
allah sizi böyle büyük sınavlarla sınıyor
umarım alnınızın akıyla çıkmayı başarırsınız
hayat hep böyle devam edecek değil ya bir gün değişecek
rabbim bu çektiğiniz sıkıntıların karşılığını verecek
dayanın diyeceğim size dayamanın ne kadar zor olduğunu bilerek
ama çocuğunuza kıymayın kötü bir beraberliğin sonucuda olsa
iyi bir babası olmasa dahi size hayata bağlayacak olan yine o bebek
size şefahat edecek olanda
iyi düşünün derim geri dönüşü olmayan yollara girerken
gercekten kurtulabılırmıyım ondan
Olmaz öyle şey, lütfen bu kadar korkmayın. Eniştemde ablama aynı şeyi söyleyip duruyordu.
Seni yaşatmam, nerde olsan bulurum vs. Ne kadar psikopat olursa olsun o kadar da kolay değil bu işler.
Yeter ki siz biraz olsun kendinizi toplayın. Şimdi hiç birşey yaptığı yok sadece
gözünü korkuttu yıllarca.
Onun korktuğunu farkettikçe de daha rahat gitti üstüne.Yoksa iş yeri belli evi belli ama eşinin yaptığı hiçbirşey yok...
20eylulde evlendık 5aydır beklıyo du en sonunda yaptı yapacagını boyle olunca iyice nefret ettım tıksındım
20eylulde evlendık 5aydır beklıyo du en sonunda yaptı yapacagını boyle olunca iyice nefret ettım tıksındım
ımkansız dıye bır sey yoktur ....ölümden baska.....
mutlaka cıkar bır yol vardır.....ayrıca esım pıskobat ....gıbı seyler yazmısın ...dogru olabılır ama bas kesen külhan beyıde degıldır.....
polıse sıgınmalısın....evet yardım derneklerı var...
ayrıca nasıl bır aılen var oda ayrı bır sorun...
belkı derdını aılene desen...onlarla konussan...cektıklerını soylesen ...anlayısla karsılayıp destek olabılırler....
belkı 600 mılyonla zor gecınırsın dogru fakat hergun ezıyet cekmektende ıyıdır.....
cnmmmmm sevmedigin bi insanla ilişkiye girmek gerçekten çok kötüüüü..ama eşin seni seviyor sanırım baksana 5 ay beklemişş.tecavüz edecek olsa ilk günden yapardı o işi.çogu kişi evlendigi gün ilişkiye giriyor..bence dayak şiddet yoksaa sevmeye çalış..yada seviyor gibi ilgilen.zamanla seversin belkidee.inan bu devirde seni gercekten seven birini bulursan eger ona sıkıca tutunmayı deneeee........
gercekten kurtulabılırmıyım ondan
kafası bozuk dıyorum sadece benle alakalı canım baska sorunu yok bana takık bılmıyorum çok dengesız oldum sanırım bı oyleyım bı oyle bı devam etsemmı dıyoum bırden aklıma tecavuz gelıyo tıksınıyorum offf çok tuhaf duygular yasıyorum dngem bozuldu inanınBak güzelim....her ne olursa olsun adami kesinlikle hakli bulmuyorum bunu belirteyim...fakat sen bu adamla artik bir sekilde istesende istemesende evlenmissin...ve bir takimi seyleri 5 aylik bir süreden sonra senden beklemesi annormal degil..
Sunuda belirtmek istiyorum benim babam annem kim olursa olsun beni tiksindigim nefret ettigim bir adamla evlendiremez...zorlada evlendiremez...kacarim giderim..24 yas cokta kücük bir yas degil...
Ya gözünü karartacak bu igrendigin adamdan kurtulmaya calisacaksin....yada bulundugun bu durumdan en iyisini yaratmaya gayret edeceksin...Sana deger veriyor...caninin istediklerini aliyor....sen onu sevmesende beklentisiz seviyor...kafasi bozuk diyorsun ama ben yinede pek anlayamadim adamin derdini...akli dengesi falanmi bozuk bu adamin ?? Engelimi nedir pek aciklamadin??:uhm:
Belki iylikle konusarak sevecen davranarak bir piskologa gitmesini saglayabilirsin...denemekte fayda var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?