S
s_blue_s
Ziyaretçi
- Konu Sahibi s_blue_s
-
canım benim ya çok üsüldüm yazdıklarına . Allah yardımcn olsn . . .yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal durumundasn resmne.boşan diyemiorum bu kez ailen çok kötü duruma düşücek . bebeini böle bi babaya güvenerekte hayata getir diyemem tabiki . nasıl olucak inan bende şaşırdm kaldm resmen . baban illaki o işi yaparakmı kendini geçindirmk zorunda. başka herhangi bi işte çalışamazmı .sen bi yandan doğuma kadar oda biyandan çalışır Allahın izniyle kalkarsınz üzerinizdeki yüklern altından . peki eşin demek istemiorumm o adamın ailesi nasıl insanlar . onlar herhangi bi olay olduğunda seni desteklerlermi . bazı aileler gelinine oğlundan çok daha fazla değer verio çnküü(
inanaın bılmıyorum dengesız oldum cıktım bosanacakmıyım devammı edıcem ne yapıcam bılmıyorum eşimin haberı yok daha bebekten keısn karar vermeden soyleyemem canım benım o bı duysa zaten körün istedıgı bı goz allah verdı ıkı goz mısalı olur
Yaptığı çok kötü, tecavüzün kabul edilir bir yanı olamazda zaten.
Ama acaba seviyormu diyorum. O kadar kaba bir hareketten pişman belkide...
Yani hiç olumlu birşey yokmu? ortada bebekte var, işin en zor yönüde bu zaten...CADIARZU
Bilmiyor eminim bu durumu eşin, yani gebeliğini.. Erkekler malesef kadınlar gibi
değil, herkes için geçerli değil ama bazen nefislerine uyabiliyorlar. Aklım çok
karıştı aslında.. Duygularından nasıl emin olabilrsin bilemem. Ama önce bu kişiyle
evli kalabilecekmisin? sonuna kadar götürebilecekmisin? bunlara karar vermen lazım.
Hiç desteğin yok anladığım kadarıyla. Eşin bunun farkındamı peki? Hani ne olursa olsun
bana mecbur diyemi düşünüyor...
hı anladım ya aklım karısık ksr bakmayın insan olarak ıyı bı ınsandı o geceye kadar..
nekadar ıyı olsa tecavuz edermı kı zorla bı ınsanı ıstermıkı
gülsüm sultancim
nasil davranirsa davransin isterse dunyanin melek adami olsun
ama bu kiz onu sevmiyor sevmiyor sevmiyor
adami gorunce seytan goruyorum diyo ve hala boyle sorular sorarak kizi yargilamayin nolur
ona bu adamdan nasil kurtulabilecegine dair yol gosterelim ne olur
nerelere basvurabilir kimden yardim alabilir
Doğru haklısın canım, sen biraz sakinleşmeye çalış bence. Yoğunlaştıkça insanın aklıinanaın bılmıyorum dengesız oldum cıktım bosanacakmıyım devammı edıcem ne yapıcam bılmıyorum eşimin haberı yok daha bebekten keısn karar vermeden soyleyemem canım benım o bı duysa zaten körün istedıgı bı goz allah verdı ıkı goz mısalı olur
Etmez tabiki...bir kere bu delikanliliga sigmaz...bunun aksini söyleyemem zaten güzelim...ben seni anlamaya calisiyorum...ama bir yerde tikaniyorum biliyormusun...bosananam diyorsun...kurtulamam ondan diyorsun...peki böyle ömür gecermi arkadasim....ne olacak senin halin...üstelik hamilesinde...kimseden yardimda alamiyorsun...o yüzden acaba dedim esinle bir sekilde uzlasmaya gecinmeye calis demek istiyorum...
senı çok ıyı anlıyorum ustelık haklısında baska yol yok gozukuyo yardım etemeye calısıyosun çok tsk allah hepınızden razı olsun
fffffff çok üzüldüm tecavüz olayına
yazılanları okudukça aslında eşinde çok haksız değil 5 ay evlendiğin aşık olduğun kadına dokunamamak onu daha da aşık etmiştir.
annene ve babama hayret ediyorum bir baba " yanarım sakın ayrılma" diyor. bırak yanarsa yansın beter olsun dicem babam diye demiyorum......
aslında şuanda eşine olan tiksintin sadece ondan kaynaklı değil parçalanmış ve asla evladına sahip çıkmayan bir aile seni bu hale getirmiş ve şimdi karnında ondan bi parça o da bu kötü adeletsiz dünyaya gelsin istemiyorsun. sen bu zinciri kırabilirsin çok iyi bi anne olabilirsin sabretmet büyük erdemdir.
bu yorumu yaparken yazdıklarından yola çıktım. şiddet görmemişsin tecavüz olayında bile.. aldatmada yok sanırım..
fakat ilk okuduğumda düşündüğüm 'bebeği aldırmalı ve hemen polise savcılığa gitmeli' oldu
canım eşinle bir gelecek görüyorsan ve onunla yaşlanabilirim, yaşayabilirim diyorsan bebeğini dünyaya getir.. o taptaze bir yaşam, bir umut, bir enerji, mutluluk.. sende belki onunla yeniden doğarsın bambaşka olur yaşamın.. ailemde yok diyorsun boşansan nereye gideceksin ne yapacaksın??? eksilerini artılarını topla duygusallıktan önce mantığını ağır bastırmaya çalış..
canım benım aılemı dusunmuyorum ne yaparlarsa yapsınlar artık benım aılem yok ister babam aç kalsın ıter annem sokkta kalsın dönüp bkmam bana bunları yasattılar ya hakkımı helal etmıyorum sız bıle acıyosunuz halıme onlar acımıyolar onlar ıyı olsalar ben bu hallere dusmezdım zaten hersey onların yuzunden
[QUOTEsenı çok ıyı anlıyorum ustelık haklısında baska yol yok gozukuyo yardım etemeye calısıyosun çok tsk allah hepınızden razı olsun
Evet yapmasaydı, çok iyiydi elbette ama olan olmuş canım. Bundan sonrası önemli.esım benı cok sevıyo asırı derecde takıntı halınde.bunu bana yapmasaydı aslında belkı guzel bı hayatımız olabılırdı aılemı bıtırdım ben zaten aılem olarak onu gorebılrdım zamanla sevebılırdım ama sımdı nasıl sevbılırım yada sevebılırmıyım yapabılırmıyım bılmıyorum o gece aklıma geldıkce tuylerım dıken dıken oluyo hem kendımden hem ondan tıksınıyorum
Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm . . . aslında yaşanılanlar ne kadar irençte olsa eşinin seni sevdiğinide düşünmüo değilim . . . hayatta bi kadını mutlu edicek en güsel hediye bebeğidir sanırım .sana böle bi hediye Allah lütfetmiş . sende biliorssunki birçok kadına bu büyük bi ödüldür ve en değerli hazinedir yada gelecektirrr. öle bi babaya günahsız bir meleği laik görmesemde sen onu aldırarak onun yaşama şansını elinden alıcaksn . ve geri dönülmeyecek bi hata yapıcaksın . herşeyi çok iyi düşün. . .Şeniz
Evet yapmasaydı, çok iyiydi elbette ama olan olmuş canım. Bundan sonrası önemli.
Keşke olmasaydı, herşey gönül rızasıyla olsaydı... belki tutkularına yenik düştü, yada nefsine
belkide nasılsa nikahlı eşim dedi. Gerekçesini ve ruh halini bilemeyiz. Dediğim gibi bu durumu
düşündükçe sanırım daha da kötü oluyorsun. Nasıl bastırırsın bilmiyorum ama küçücükte
olsa bir zamana ihtiyacın olduğu kesin. Keşke en acil şekilde bir uzmanla görüşebilsen;
senin için en doğrusu bu olur....
gercekten bunuda dusunuyorum bazen allah bana bı mucıze verdı yasama baglanma sebebı verdı dıye oyuzdende korkuyorum aldırmaya.daha 1kerede hamıle kaldım mucıze gıbı belkıde bılmıyorum
canım benim çok kötü br durum anlıyorum seni kim olsa unutamaz kafasından silemez.. ama bunu yapmalı mısın acaba? çünkü ailenden destek alamayacağın için böyle diyorum kimsen yok elinden tutacak ortada sadece seni çok seven bir adam var.. en yakın liman o gibi duruyor ALLAH'ım bebeğinide senide korusun inşallah hakkınızda hayırlısını versin..
Allah yardımcın olsun, lütfen bizi haberdar et olurmu?
evet maalesef oyle gıbı duruyo(( gecenın bu saatınde derdımı dınledınız çok tskler hepınıze allah tekrar tekrar hepınızden razı olsun
hayat zaten büyük bi sınav canım . bu sınavdan ya yüzü ak yada kara çıkıcaz her birmiz . bu bebeği aldırarak bi cana kıymş olucaksın ve bu affedilmeyecek bi günah allah katında( her bebek nasibiyle kısmetiyle gelirmş . belkide seninde bebeğin seni mutlu huzurlu günlere çıkarıcak bi mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?