Çok çaresizim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi s_blue_s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benım aılemı dusunmuyorum ne yaparlarsa yapsınlar artık benım aılem yok ister babam aç kalsın ıter annem sokkta kalsın dönüp bkmam bana bunları yasattılar ya hakkımı helal etmıyorum sız bıle acıyosunuz halıme onlar acımıyolar onlar ıyı olsalar ben bu hallere dusmezdım zaten hersey onların yuzunden

inanaın bılmıyorum dengesız oldum cıktım bosanacakmıyım devammı edıcem ne yapıcam bılmıyorum eşimin haberı yok daha bebekten keısn karar vermeden soyleyemem canım benım o bı duysa zaten körün istedıgı bı goz allah verdı ıkı goz mısalı olur

hı anladım ya aklım karısık ksr bakmayın insan olarak ıyı bı ınsandı o geceye kadar..
nekadar ıyı olsa tecavuz edermı kı zorla bı ınsanı ıstermıkı

Etmez tabiki...bir kere bu delikanliliga sigmaz...bunun aksini söyleyemem zaten güzelim...ben seni anlamaya calisiyorum...ama bir yerde tikaniyorum biliyormusun...bosananam diyorsun...kurtulamam ondan diyorsun...peki böyle ömür gecermi arkadasim....ne olacak senin halin...üstelik hamilesinde...kimseden yardimda alamiyorsun...o yüzden acaba dedim esinle bir sekilde uzlasmaya gecinmeye calis demek istiyorum...

Yargilamiyorum...haddim degil zaten böyle birsey...kimse kimsenin yasadigni bilemez elbet...Sevmiyor evet....ama sevmeye calisabilir güzelim....Kimi kimsesi yok...karninda bir sübyan...elinde meslek yok para yok pul yok....nereye gidecek nereye kacacak bu kadin üstelik adam takinti halinde seviyor...zor bir durum paprii...helede türkiyede...bakma biz avrupada yasayanlar bu konularda daha sansliyiz...

fffffff çok üzüldüm tecavüz olayına
yazılanları okudukça aslında eşinde çok haksız değil 5 ay evlendiğin aşık olduğun kadına dokunamamak onu daha da aşık etmiştir.
annene ve babama hayret ediyorum bir baba " yanarım sakın ayrılma" diyor. bırak yanarsa yansın beter olsun dicem babam diye demiyorum......
aslında şuanda eşine olan tiksintin sadece ondan kaynaklı değil parçalanmış ve asla evladına sahip çıkmayan bir aile seni bu hale getirmiş ve şimdi karnında ondan bi parça o da bu kötü adeletsiz dünyaya gelsin istemiyorsun. sen bu zinciri kırabilirsin çok iyi bi anne olabilirsin sabretmet büyük erdemdir.
bu yorumu yaparken yazdıklarından yola çıktım. şiddet görmemişsin tecavüz olayında bile.. aldatmada yok sanırım..
fakat ilk okuduğumda düşündüğüm 'bebeği aldırmalı ve hemen polise savcılığa gitmeli' oldu

Doğru haklısın canım, sen biraz sakinleşmeye çalış bence. Yoğunlaştıkça insanın aklı
karışır bu gibi durumlarda. Burada neler okuyoruz biliyorsundur. Eşinin yaptığını hiç bir
şey haklı çıkarmaz ama iyice düşün derim; sana hakaret ediyormu, kırıyormu, en azından
biraz mukayese et. Zaman herşeyin ilacıdır belkide. Bunu unutmanda çok zor. Yanına
yattığında illaki aklına gelecek, bu işin artısını eksisini düşünmeye çalışsan. Biraz zaman
belki bir kaç gün daha sakin kafayla yorumlasan olanları. Biz burada okurken aklımız
bunca karıştıysa düşünüyorum sen neler arasında gidip geliyorsundur şimdi.

canım eşinle bir gelecek görüyorsan ve onunla yaşlanabilirim, yaşayabilirim diyorsan bebeğini dünyaya getir.. o taptaze bir yaşam, bir umut, bir enerji, mutluluk.. sende belki onunla yeniden doğarsın bambaşka olur yaşamın.. ailemde yok diyorsun boşansan nereye gideceksin ne yapacaksın??? eksilerini artılarını topla duygusallıktan önce mantığını ağır bastırmaya çalış..

bu tecavuz olayı olmasaydı sevmeye calışıyodum ınanın sevdırmek için elınden gelenı yapıyodu sevmek demıyelımde mınnettarlık dıyelım yanı ıyıdı başlamıstım onunla olma fıkrıne alışmaya.ama kendı sevgısını kendı maf ettı suan ona karsı sadece nefrt ve tıksınme duyuorum

[QUOTEsenı çok ıyı anlıyorum ustelık haklısında baska yol yok gozukuyo yardım etemeye calısıyosun çok tsk allah hepınızden razı olsun [/QUOTE]

Rabbim sendende razi olsun canim...nacizane fikirlerimizi söylüyoruz iste...derman olmasakta rahatlamani saglamak bile yeter bizim icin..

Calikusumunda dedigi gibi...biraz sakinles...iyi düsün bazi seyleri...birkac gün daha ver kendine kararlarinda..!!

Hersey biz insanlar icin...ve herseydede bir hayir var arkadasim...kararin her ne olursa olsun umarim hayirlisi olur...:Saruboceq:

esım benı cok sevıyo asırı derecde takıntı halınde.bunu bana yapmasaydı aslında belkı guzel bı hayatımız olabılırdı aılemı bıtırdım ben zaten aılem olarak onu gorebılrdım zamanla sevebılırdım ama sımdı nasıl sevbılırım yada sevebılırmıyım yapabılırmıyım bılmıyorum o gece aklıma geldıkce tuylerım dıken dıken oluyo hem kendımden hem ondan tıksınıyorum

Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm . . . aslında yaşanılanlar ne kadar irençte olsa eşinin seni sevdiğinide düşünmüo değilim . . . hayatta bi kadını mutlu edicek en güsel hediye bebeğidir sanırım .sana böle bi hediye Allah lütfetmiş . sende biliorssunki birçok kadına bu büyük bi ödüldür ve en değerli hazinedir yada gelecektirrr. öle bi babaya günahsız bir meleği laik görmesemde sen onu aldırarak onun yaşama şansını elinden alıcaksn . ve geri dönülmeyecek bi hata yapıcaksın . herşeyi çok iyi düşün. . .Şeniz

[QUOTEsenı çok ıyı anlıyorum ustelık haklısında baska yol yok gozukuyo yardım etemeye calısıyosun çok tsk allah hepınızden razı olsun

Rabbim sendende razi olsun canim...nacizane fikirlerimizi söylüyoruz iste...derman olmasakta rahatlamani saglamak bile yeter bizim icin..

Calikusumunda dedigi gibi...biraz sakinles...iyi düsün bazi seyleri...birkac gün daha ver kendine kararlarinda..!!

Hersey biz insanlar icin...ve herseydede bir hayir var arkadasim...kararin her ne olursa olsun umarim hayirlisi olur...:Saruboceq:[/QUOTE]

sanırım en ıyısı bı uzmandan destek almak sakınlesmek anlatınca içime huzur doldu gercekten ilk defa bu gece uykudan cıglıklarla kalkmıcam

Evet yapmasaydı, çok iyiydi elbette ama olan olmuş canım. Bundan sonrası önemli.
Keşke olmasaydı, herşey gönül rızasıyla olsaydı... belki tutkularına yenik düştü, yada nefsine
belkide nasılsa nikahlı eşim dedi. Gerekçesini ve ruh halini bilemeyiz. Dediğim gibi bu durumu
düşündükçe sanırım daha da kötü oluyorsun. Nasıl bastırırsın bilmiyorum ama küçücükte
olsa bir zamana ihtiyacın olduğu kesin. Keşke en acil şekilde bir uzmanla görüşebilsen;
senin için en doğrusu bu olur....

gercekten bunuda dusunuyorum bazen allah bana bı mucıze verdı yasama baglanma sebebı verdı dıye oyuzdende korkuyorum aldırmaya.daha 1kerede hamıle kaldım mucıze gıbı belkıde bılmıyorum

canım benim çok kötü br durum anlıyorum seni kim olsa unutamaz kafasından silemez.. ama bunu yapmalı mısın acaba? çünkü ailenden destek alamayacağın için böyle diyorum kimsen yok elinden tutacak ortada sadece seni çok seven bir adam var.. en yakın liman o gibi duruyor ALLAH'ım bebeğinide senide korusun inşallah hakkınızda hayırlısını versin..

yarın kısmetse gıdıcem canım randevu aldım bugun önce kadın dogum sonra psıkolog allah benım durumuma kımseyı dusurmesın inşallahh

gercekten bunuda dusunuyorum bazen allah bana bı mucıze verdı yasama baglanma sebebı verdı dıye oyuzdende korkuyorum aldırmaya.daha 1kerede hamıle kaldım mucıze gıbı belkıde bılmıyorum

hayat zaten büyük bi sınav canım . bu sınavdan ya yüzü ak yada kara çıkıcaz her birmiz . bu bebeği aldırarak bi cana kıymş olucaksın ve bu affedilmeyecek bi günah allah katında ( her bebek nasibiyle kısmetiyle gelirmş . belkide seninde bebeğin seni mutlu huzurlu günlere çıkarıcak bi mucize

evet maalesef oyle gıbı duruyo (( gecenın bu saatınde derdımı dınledınız çok tskler hepınıze allah tekrar tekrar hepınızden razı olsun

evet mucıze gıbı gırer hayatıma inşallah tek ıstegım o yasama sebebım olucak aldırmamaya karar verırsem inaşşalah dönüşü olmayan bı hata yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…