cok caresizim :(

O kadın geldiği için böyle düşünüyorsunuz ama bence artık bu evlilik bitmiş seven adam hemen nereden kadın bulur da imam nikahı kıyar ve o kadın nasıl bir kadınmış ki hala resmi nikahlı olan bir adamla evlenebiliyor hem de bu kadar kısa bir sürede. Aileniz de destekse ayrılın çocuklar görüşür babasıyla.

Okurken eşinize değil de size kızdım...eşiniz zaten hatalı ve tüm yaptıklarına kılıfı hazır...ancak siz sanki dönmeyi düşünüyorsunuz da burdan destek bekliyor gibisiniz...dönüp te yazık etmeyin çocuklarınıza,o adam değişmez...eskisinden de mutsuz olacaksınız ve bu sefer ayrılmaya da gücünüz kalmayacak...bence dönmeyin,kanmayın o adamın yalvarmalarına ağlamalarına...

bi 15 yıl daha mı çekeceksiniz?
çocuklar babasız kalmaz boşanınca.. yine babaları olacak yine ilgilenecek -umarım-
aynı evde olup babalarının yüzüne bakmayan evlatlar tanıyorum annelerine yaptıkları yüzünden.. inanın daha acı.. boşansın diye dua eden çocuklar var.. sizin kararınız ama söylemeden geçemedim..

Cocuklari bahane etmeyin bosanan ilk siz degilsiniz cocuklu sekilde buyuyen buyuyor siz kocadan ayrilamiyorsunuz dayak hakaret ve midesizligin zirvesi ayrilir ayrilmaz imam nikahiyla koynuna kadin aliyo hala donsem yollucakmis diyosun buna takilmiyorsun bile gidip karilik yapacaksin bide.. cocuklar bahane bence her kocasindan ayrilamayanda cocuklar diyip duruyor ya bayilacam bosananlarinki cocuk degil sanki baska bisey

Haklisiniz hepiniz ama ne bileyim cok yufka yurekliyim pesimden gelip cok agladi yalvardi ben ozaman cok ofkeliydim ve sogumustum ondan ve donmedim oda inatla evlenmis aglamalari hala gozumun onunden gitmiyor

Haklisiniz hepiniz ama ne bileyim cok yufka yurekliyim pesimden gelip cok agladi yalvardi ben ozaman cok ofkeliydim ve sogumustum ondan ve donmedim oda inatla evlenmis aglamalari hala gozumun onunden gitmiyor
Aa onu desenize. Ağladıysa dönün tabii. Yalnız öteki kadın için cayma hakkı süresi geçti. Malum bir haftada oluyor o. Artık bir gece siz, bir gece o kadın şeklinde sıraya koyarsınız. Ev işi de bölünür. İyi olur yani.

Çocuklarınız için de süper ortam. Eminim dayak yiyen, hakarete uğrayan, üzerine kuma getirilen bir annenin vereceği eve geri dönme kararıyla ileride gurur duyacaklardır.

Adam ağlamalarına dayanamadığını bildiğinden rahat zaten bu kadar. Daha önce hep affettiğin için, nasılsa ne yapsam affeder yine kafasında belli ki.

Kaç yaşında koca adam, evliyken gidip kuma alıyorsa (resmi olarak evliyken ikinci kez evlenemiyor malum), bunu da bir anlık inada bağlıyorsa; siz de "ama ağladı" diye bunu rasyonelize etmeye çalışıyorsanız ben daha bir şey diyemiyorum.

donmeyi kafaya koymus, kilif arar gibisiniz..
zor kardes biliyoruz, cok zor.. ama donunce daha iyi ve guzel olmayacak, olmaz!

Biliyorum geri donme dudincedi sacma belkide bodlukda oldugim icin oyle bir dudunce geldi insallah zamanla alusirim ve gecer

Yok kilif aramiyorum kabul edilir durum degil biliyorum ama caresizlik herseyi dusunduruyor iste

Tamamen sizi kiskandirmak icin yapmis.bir kac tanidigim kisi boyle kiskandirmak amacli davrandilar.ve hayatlarini mahvettiler.bence esinizle barisin.

Barısın mı? Gidip kumasıyla mı yasasın yani? Adam baskasına dokunmus, aldatmaktan ne farkı var?

Konu sahibesi, o adamda düzelme görmemişsin, en sonunda terk etmissin. Üstüne babası bir ton laf etmis. Adam evlenmis, baskasıyla koyun koyuna uyumus. Pişman olan adam hata üstüne hata yapmaz. Hatayı düzeltmeye ugrasır, bunu sana göstermeye calısır. Aylarca konusmadı diyorsun, ne zor olmustur senin için. O günlerini hatırla.
Daha ne gitmesi sorması ayıptır? Kadından hevesini alınca mı aklı basına geldi yani?

Sizin üzerinize başka bir eş aldığı ona dini nikh kıydığı için bence çok rahat kurtulursunuz bu adamdan. Fırsatınız varken boşanın. Adamın ne oluğu ortada uğraşmaya gerek yok. Ağladı diye de kendinizi kandırmayın. Affetmek için bahane arıyorsunuz resmen

Hmmm ayrılır ayrılmazda evlenmesi senin suçunmuş öylemi? Sana o kadar hakaret ve şiddet göstermiş sen nie hemen evlenmedin sinirden!?!
Ohh adam ayrı ayrı tatlar prşinde belliki olmadı imam nikahlıyada ev tutar yolladım der olur biter.. Madem bu evlilik hata nie sen gidersen gönderecek kadını, neden şimdi deil.. Bu arada yuva yıkan olacaksın o ayrı bir yük ama adam hata dio senin yüzünden dio.. Gel ayrılam sevmiorum onu dio ama hala koynuna alıo.. Git bir kurban kes sen kırtulmuşsun böyle bir heriften!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…