7 gün içinde iade ediyor mübarek.Onu geri gondercekmis sinirden istemidigim evlilik yaptim kendime ettim diyor boslukdayim
sen de bunu yedin?Onu geri gondercekmis sinirden istemidigim evlilik yaptim kendime ettim diyor boslukdayim
Hayır bir de bunun için bile konu sahibini suçluyor. Yaptığının sorumluluğunu almak diye bir şey yok.sen de bunu yedin?
Ben donersem onu birakacakmis benim degerimi simdi anlamis hatalarimi duzeltecegim diyor sen beni terkettin bu yanlis karara sen ittin beni diyor
Aa onu desenize. Ağladıysa dönün tabii. Yalnız öteki kadın için cayma hakkı süresi geçti. Malum bir haftada oluyor o. Artık bir gece siz, bir gece o kadın şeklinde sıraya koyarsınız. Ev işi de bölünür. İyi olur yani.Haklisiniz hepiniz ama ne bileyim cok yufka yurekliyim pesimden gelip cok agladi yalvardi ben ozaman cok ofkeliydim ve sogumustum ondan ve donmedim oda inatla evlenmis aglamalari hala gozumun onunden gitmiyor
Haklisiniz hepiniz ama ne bileyim cok yufka yurekliyim pesimden gelip cok agladi yalvardi ben ozaman cok ofkeliydim ve sogumustum ondan ve donmedim oda inatla evlenmis aglamalari hala gozumun onunden gitmiyor
Haklisiniz hepiniz ama ne bileyim cok yufka yurekliyim pesimden gelip cok agladi yalvardi ben ozaman cok ofkeliydim ve sogumustum ondan ve donmedim oda inatla evlenmis aglamalari hala gozumun onunden gitmiyor
donmeyi kafaya koymus, kilif arar gibisiniz..
zor kardes biliyoruz, cok zor.. ama donunce daha iyi ve guzel olmayacak, olmaz!
Tamamen sizi kiskandirmak icin yapmis.bir kac tanidigim kisi boyle kiskandirmak amacli davrandilar.ve hayatlarini mahvettiler.bence esinizle barisin.
konu sahibi de kendini sucluyo enteresan bi bicimde, sorun yokHayır bir de bunun için bile konu sahibini suçluyor. Yaptığının sorumluluğunu almak diye bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?